• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte gurur ..

Yusske

Canim oğullarim 💚💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
241
225
103
Merhaba degerli kk kadinlari. Uzun zaman takipteyim ve arada bir yorum yapmaktayim. Konuyu nereye acacagimi bilemedigimden buraya actim. Fikirlerinizi cok merak ediyorum. Sorum : sizce evlilikte gurur olmasi gereken biseymi, olmamasi gereken biseymi ?

Merhaba degerli kk kadinlari. Uzun zaman takipteyim ve arada bir yorum yapmaktayim. Konuyu nereye acacagimi bilemedigimden buraya actim. Fikirlerinizi cok merak ediyorum. Sorum : sizce evlilikte gurur olmasi gereken biseymi, olmamasi gereken biseymi ?
Her müessesede gurur olmali bence ..

Her müessesede gurur olmali bence ..
Yani söyle tabiki huzur kaciracak sekilde olmayacak ufak seylere gurur yapilmaz ama illaki gurur olmali cünkü karsindakinin insanligina bagli olmasiyla gururunu hic sayarsan cok suistimal edilirsin diye düsünüyorum burda neler okuyoruz ..

Yani söyle tabiki huzur kaciracak sekilde olmayacak ufak seylere gurur yapilmaz ama illaki gurur olmali cünkü karsindakinin insanligina bagli olmasiyla gururunu hic sayarsan cok suistimal edilirsin diye düsünüyorum burda neler okuyoruz ..
Katiliyorum sizede, bu platformda baya hikayeler var dediginiz seritte ilerleyen.

Canim .... a takiliyorum ben yeni acilmis.sende gelsene

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuya ve duruma göre değişir

Back
X