- Konu Sahibi kardelen06e
-
Siz sevginizden eminseniz kulaklarinizi takayin başkalarına. Başkaları hep konuşur hep konuşacak. Mutlu birlikteliğinizle onlara kapak yaparsınız.Kesinlikle sevgi biz benzer maaşları kazanıyoruz aslında ama her bahsettigim kişi daha denk biri olsaydı diyor ve açıklama yapmak yoruyor artık, benm için sorun olmayan şey baskı yaratmaya başladı . Kendisi bende devam ederm diyor benm eğitimimde karışmıyor ama çevreden sürekli olumsuzluk duymak yoruyor artik
Evlen sorun yokArkadaşlar merhaba,
Hayatımda biri var ve evlilik düşünüyoruz. Aileme bahsettm ve tanışırdım. Ancak eğitim farkından dolayı pek sıcak bakılmadı. Ben yüksek lisans yapıyorum kendisi lise mezunu, iş olarak ikimizde kamudaydız ancak herkes ilerde sorun olur gibi bakıyor siz ne düşünüyorsunuz ?
Size bağlı ben üniversite mezunuyum esim ortaokul.Sukur ki bir kere bile sorun olmadi.Esinizde ego yoksa ya da sizde sorun olmaz.Mesela esimde yabancı dil yok bir filmde yabanci bir şey görür,duyarsa sorar bilirsem soylerim.Esimde iyi esnaftır diğer mesleğimde henüz hayata geçirmedim ben ondan fikir istiyorum.Arkadaşlar merhaba,
Hayatımda biri var ve evlilik düşünüyoruz. Aileme bahsettm ve tanışırdım. Ancak eğitim farkından dolayı pek sıcak bakılmadı. Ben yüksek lisans yapıyorum kendisi lise mezunu, iş olarak ikimizde kamudaydız ancak herkes ilerde sorun olur gibi bakıyor siz ne düşünüyorsunuz ?
Eşimle evlenmeden önce 6 yıl çıktık o garsondu ayrıca dışardan okuyordu ben okula giderken herkes değişirsin sonradan farklılıklar çıkar dedi sözde öğretmenlik okudum 4 sene .eşim açıktan bitirdi polis oldu bense hala atanmayı bekle KPSS ev hanımlığı üçgeninde gidip geliyorum.ne oldum demeyeceksin ne olacağım diyeceksinArkadaşlar merhaba,
Çok büyük bir fark yok aslında. Biri ilkokul mezunu olur öteki yükseklisans yapar o zaman aile layık görmeyebilir kendince. Ama karşı taraf liseye kadar okumuş yani en azından. Ha öte yandan bu bir sorun mu hiç değil mühim olan insanın kendini geliştirmiş olup olmadığı bence , kültür olayı okumuş olmakla bağlantılı olabilir evet ama salt okuma ile edinilen bir şey de değil. ILeride sorun olabilir diyenler örnek de veriyor mu şu gibi sorunlar olur diye çünkü aklıma bir sorun gelmiyor benim işiniz de var ikinizin yani daha ne ?Arkadaşlar merhaba,
Arkadaşlar merhaba,
Eşimle evlenmeden önce 6 yıl çıktık o garsondu ayrıca dışardan okuyordu ben okula giderken herkes değişirsin sonradan farklılıklar çıkar dedi sözde öğretmenlik okudum 4 sene .eşim açıktan bitirdi polis oldu bense hala atanmayı bekle KPSS ev hanımlığı üçgeninde gidip geliyorum.ne oldum demeyeceksin ne olacağım diyeceksin
Oluyor bacım oluyor. Hemde öyle bir oluyor ki. Genellikle de kadınlar sorun çıkarmıyor. Ama erkek sorun çıkartıyor. Erkek çıkartmasa ailesi çıkartıyor. Çevremde o kadar çok örneği var ki... Çocukluk aşkıyla evlenen akrabam var bu yüzden erkek tarafı 2 çocuktan sonra sorun çıkartıyor. Çünkü kız okumuş ve maaşı çok yüksek. Adam ise lise mezunu ve işçi.Arkadaşlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?