evlilikte dış görünüş:)

FERDA ALTIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
26
2
3
35
sizce evleneceğiniz insanın dış görünüşü ne derece önemlidir.İnsan sevdiğini yanına yakıştırıyosa ama başkaları türlü türlü şeyler diyosa yok bilmem saçı dökülmüş fazla yakışıklı değil diyosa siz olsaydınız üzülmezmiydiniz ?insanın karşısındakinin verdiği değerde çok önemli değil mi mesela çok yakışıklı herkesin vavv dediği bi eşiniz olsa size pek değer vermese daha mı iyi üstelik ben sevdiğimi yanıma yakıştırıyorum valla bana çok tatlı gelio ama ah bu insanların yerli yersiz konuşmaları beni öldürüyo kızlar

O insanla yasayan ve ondan her anlamda keyif alan sensin baskalarinin eger gercek arkadasin ve iyi niyetli ise bu tarz soylemlerde zaten yapmazlar seni mutlu görmektir esas olan
ama günümüzde dıs görünüs gereginden fazla önemseniyor
bunlardan etkilenme arkadasim evliligin yeryüzündeki cennet olsun

Ön yargıları takma bile. Onlara ne canım adamın dış görünüşünden sen o adamın yüreğine aşık olduysan gerisi boş

Ben mutluysam,sinek vızıltılarının bir önemi yoktur.
Ya milleti bukadar gözünüzde büyütmeyin.milletle yiyip,milletle içip,milletle yatıp,milletle kalkıyoruz.
Neymiş bu millet ya,ozaman o millet buyursun bizimle evimizde yaşasın.

Dış görünüş hiç önemli değil. Siz onunla mutluysanız seviyorsaniz böyle şeyler söylediklerinde ben seviyorum o benim deyin yapıştırin lafı :)

Dış görünüş hiç önemli değil. Siz onunla mutluysanız seviyorsaniz böyle şeyler söylediklerinde ben seviyorum o benim deyin yapıştırin lafı :)

Bana da evlenmeden önce çok söylüyorlar dı yok başkasını bulamadın mı yakışıklı değil öyle doğru işi yok falan filan...ama bana göre çok yakışıklı eşim..3 kuruş para bulsa benimle harcar bi yere gezmeye gitse beni yanından ayırmaz...şimdi ne mi oldu o ters konuşanlar ne kadar doğru bir karar verdiğinmi söylüyorlar...hatta özeniyorlar...sen sevdiğinin huyundan suyundan eminsen bide görsel olarak da beğenip kendine yakıştırıyorsan kimseyi dinleme

evet malasef hiç bitmiyo başkalarını lafları bende bide iki tane patavatsız ev arkadaşı varda ondan malesef
yorum yazanlara teşekkür ederim tek tek elinize sağlık arkadaşlar :)

YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM :) İNŞALLAH SİZİN YUVANIZDA CENNET OLUR :)

Sen mutluysan , kalbini ısıtıyorsa , gözüne güzel geliyorsa , karakterini de beğeniyorsan başkasını boşver .

Evlenmeyi düşünüysunuz galiba Allah tamamına erdirsin , şimdiden mutluluklar .

Uff o başkalarının lafları hiiç bitmez..Görüntü geçiçi valla..Biz eşimle 2 senede 10 ar kilo aldık :)beni gören eşin kilo almıs diyo ben öle beğeniyorum diyorum..Eşimin yanında bana kilo almışsın diyolar eşimde sizin yüzünüzden diyet yapcak iyi böyle diyo gıcıklığına eve gelincede diyet yapalım iyice yayıldık diyoz

Sen mutluysan , kalbini ısıtıyorsa , gözüne güzel geliyorsa , karakterini de beğeniyorsan başkasını boşver .

Evlenmeyi düşünüysunuz galiba Allah tamamına erdirsin , şimdiden mutluluklar .
evet nişanlıyım sağolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…