Evliliklerde cinsellik

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Pro üye olmadığım için malum buraya açmak zorunda kaldım konuyu
Kızlar, evliliklerde cinsellik çok önemli olmazsa olmaz fakat cinsel olarak saglik problemi olan insanla bir ömür uğrasilir mı?
Yahut şöyle sorayım ikili iliski iyi ilgili evine bağlı sorumluluklarini bilen biri ama cinsellik konusunda sagliken ve ya fiziken eksik bir adama bir ömür katlanilir mi ?
Yoksa evlilik illa ki bir gün biter mi ? Kişiden kisiye gore degisken bir konu ama fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler.:)

Haftada bir ya da 2 haftada bir oluyosa benim için sıkıntı yok :) ama bazıları bunu az bulabiliyo. Sizin libidonuz çok yüksek değilse ve ayda yılda bi cinsellik olmuycaksa çok problem etmezsiniz ama cinsellik önceliğim diyosanız büyük kavgalara geçimsizliğe hatta sonunda ayrılığa bile sebep olur bu durum..

Konuyu açmanız lazım.
Penisi mi küçük,eğer bamya kadar değil de tolere edilebilir boyu değil işlevi eheheh:KK53:
Ya da ereksiyon mu olamıyor,doktora gitti mi halledilebilecek bir sorun ama halledilmeden evlilik olmamalı.
Erken veya gec mi bosaliyor bu da sıkıntı tedavi olmadan,halledilmeden evlenilmemeli diye düşünüyorum.
Çok tolere edilir gibi durmuyor.

Cinselliği hiç sevmememe rağmen ben bile gerekli olduğunu düşünüyorum.
Sağlık açısından önemliymiş çünkü
Ya illa ki gerekli bu hic olmayacak anlamında değil. Cokta açık olamıyorum ama cinsellik konusunda deneyimsiz bir erkek bir kadını ne kadar memnun edebilir ?

Pro üye olmadığım için malum buraya açmak zorunda kaldım konuyu
Kızlar, evliliklerde cinsellik çok önemli olmazsa olmaz fakat cinsel olarak saglik problemi olan insanla bir ömür uğrasilir mı?
Yahut şöyle sorayım ikili iliski iyi ilgili evine bağlı sorumluluklarini bilen biri ama cinsellik konusunda sagliken ve ya fiziken eksik bir adama bir ömür katlanilir mi ?
Yoksa evlilik illa ki bir gün biter mi ? Kişiden kisiye gore degisken bir konu ama fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler.:)
Derler ki evliliği ayakta yatak odası tutar
Bilemem libidoya bağlı belki kimi kadın o olmadan da yaşayabilir.

Konuyu açmanız lazım.
Perisi mi küçük,eğer bamya kadar değil de tolere edilebilir boyu değil işlevi eheheh:KK53:
Ya da ereksiyon mu olamıyor,doktora gitti mi halledilebilecek bir sorun ama halledilmeden evlilik olmamalı.
Erken veya gec mi bosaliyor bu da sıkıntı tedavi olmadan,halledilmeden evlenilmemeli diye düşünüyorum.
Çok tolere edilir gibi durmuyor.
Şöyle soyleyeyim, aktif bir cinsellik hayati yok-muş. Bir kac senedir. Bu durumda biraz erkek vücudu olaraktan işlevseller cok memnun etmiyor. Ustu kapali bu kadar aciklayabildim ahdkdkfk

Ya illa ki gerekli bu hic olmayacak anlamında değil. Cokta açık olamıyorum ama cinsellik konusunda deneyimsiz bir erkek bir kadını ne kadar memnun edebilir ?
Sorun buysa hic bir sıkıntı yok. Kimse anasinin karnında sevişmiyor neticede,bi kaç aya deneyim kazanır zaten.

Sorun buysa hic bir sıkıntı yok. Kimse anasinin karnında sevişmiyor neticede,bi kaç aya deneyim kazanır zaten.
Sorun bu aslında cok detaylandirmak istemiyorum topa tutulmim diye ama bu cinsellige ara verdiği icin mi bu kadar cabuk erekte olup şey oluyo yoksa saglik problemimi var onu cozemiyorum

Şöyle soyleyeyim, aktif bir cinsellik hayati yok-muş. Bir kac senedir. Bu durumda biraz erkek vücudu olaraktan işlevseller cok memnun etmiyor. Ustu kapali bu kadar aciklayabildim ahdkdkfk
O zaman erken boşalır ilk ilişkilerde sonraları tekrar toparlar. Bence ciddi bir sorun yok,adamı iyi bir yiğido yapabilirsin,inanıyorum :KK70:

Önemli sağlık için de gerekli . Yani yok gibiyse cinsel hayat bilmiyorum kişiden kişiye değişebilir ama önemli olduğunu söyleyebilirim sadece .

Sorun bu aslında cok detaylandirmak istemiyorum topa tutulmim diye ama bu cinsellige ara verdiği icin mi bu kadar cabuk erekte olup şey oluyo yoksa saglik problemimi var onu cozemiyorum
Erkekler cinselliğe ara verince her halta diklenebiliyorlar doğaları gereği normal ki zaten erken boşalması da ara vermesinden kaynaklı. Düzenli düzenli gidin,şöyle söyleyeyim hafta da 2 3 ilişki ile 3 4 ay yürü bir bak,zaten kendini belli eder. Ama sonra vay efenim iflahimi kuruttu deme :KK70::KK70::KK70:

Back
X