Evlilikle ilgili bana akıl verin lütfen 🥺

İlk konunuzu bulamadım . Nerden bakılıyor . Eşim polis bilmiyorum çok yıpranıyorum 5 yıl emek verdim evlilik niye böyle oldu anlamadım
Kocam çocukluk yapıyor
Buyur canım, yazdıklarını harfi harfine yaşadım diyebilirim seni o kadar iyi anlıyorum ki. Boşanma düşüncen varsa geç kalma o adamla geçirdiğin her gün yazık ziyan inan bana.

Yani boşanmak için illa aldatılmak şiddet gormek filan mı gerekiyor ?

Sevgiliyken gezerdik dolaşırdık istediğimizi yapardık . Geçenlerde sırf eski günleri hatırlasın diye flas bellekten eski videoları fotoğraflarımızı açtım baksın diye oralı bile olmadı ben yine ağladım haykırdım . Yemekler yapıyorum süsleniyorum tatlı sözlerle yanaşıyorum sorunları konuşmasında bıraktım kendi anlasın diye yok yok canı istemiyormuş bişey ee ben napıyım diyorum sende otur işte diyor sanki evdeki hizmetçiyim ben

Neden barıştınız böyle bir insanla

Daha onlarca yıl boşa emek vermemek için boşanılır tabii ki.

Yani boşanmak için illa aldatılmak şiddet gormek filan mı gerekiyor ?
Şiddet ardından gelecek diye çok korkuyorum aşırı sinirleniyor . Sadece çevremdekiler gözümü boşanmakla korkutuyor biraz daha sabret diyorlar inanın ne yapacağımı bilemiyorum evlenince o aşk o sevgi bitti gitti ne hayallerim vardı sanırım bu biraz beni zorluyor

Gelir bence çünkü şuan sen bir başına ağladıkça eşin nasılsa gidemiyor diye düşünüyor. Benimki öyle düşünüyordu sonra gidince neye uğradığını şaşırdı hala da kabullenebildiğini düşünmüyorum
Neden bunların hepsi böyleler acaba, sevgiliyken de aslında belli etmiştir kendini.

Buda bana gelince zaten para hiç yok evlendiğimizden beri . Suan iyi mi aranız para bitince size gelmesi de ayrı birşey olmuş umarım mutlu olursun çok üzüldüm

Neden barıştınız böyle bir insanla
Seviyorum birde çocuğum için çocuğum kafayı yedi bide pişmanım dedi özür diledi şuan ıyiz çok şükür ha herşey unutumu hayır ama mutluyuz çok şükür

Seviyorum birde çocuğum için çocuğum kafayı yedi bide pişmanım dedi özür diledi şuan ıyiz çok şükür ha herşey unutumu hayır ama mutluyuz çok şükür
Kusura bakma ama böyle bir mutluluğun varlığına inanmıyorum. Umarım tekrar aynı şeyleri yaşamazsın.

Evlilik böyle bir şey değil inan bana.. Küfretmek nedir yahu.. Yeni evlisiniz daha çok vakit geçirmeniz lazım normali bu zaten. Eşinin psikolojik sorunları mı var nedir?

Buda bana gelince zaten para hiç yok evlendiğimizden beri . Suan iyi mi aranız para bitince size gelmesi de ayrı birşey olmuş umarım mutlu olursun çok üzüldüm
Beniki uzman oldu değişti bam başka oldu uzmanlığı bıraktı eskisi gibi mutlu olmaya özen gösterdi şuan bir bebeğe nasıl davranırsan oyle şevkatle davranıyor çok çektim ben ama mutluyum 18 evlendim şimdi 22 yasim

Umarım hep mutlu olursun huzurlu olursun çok sevindim adına

Reactions: Ejk
Evlilik böyle bir şey değil inan bana.. Küfretmek nedir yahu.. Yeni evlisiniz daha çok vakit geçirmeniz lazım normali bu zaten. Eşinin psikolojik sorunları mı var nedir?
Kendisinin sorunları var mı bilemem ama beni psikolojikmen yıprattıgı deli ettiği kesin . Sevgiliyken yoktu ama evlendigimizden beri var gibi sanki kendi kendine bi alanda yaşıyor gibi ve ben o alanda yokum dokunmasam çok iyiyim onun gözünde dokunursam karısırsam çok kötü biriyim ona göre

Küfür kısmı hiç hoş olmamış. O konuda kesin tavır takının yüz göz olmayın. Yukarda bir arkadaş daha yazmış, şu an eşin çift terapisine falan yanaşmaz diyorsan kendine dönme vakti. Eşine tavır alma gayet sıradan davran. Kendi hayatına odaklan, iş bulabilirsen iyi olur, bulamazsan kursa yazıl, arkadaşlarınla vakit geçir. Onun yanında onu sallamıyor gibi davran, ne yapmayı seviyorsan onu yap.
Öfke dansı kitabını tavsiye ederim. Kitap diyor ki evliliğinizin dansından hoşlanmıyorsanız, adımlarınızı değiştireceksiniz. Karşınızdaki size uyum sağlayabilir ki istenen bu, uyum sağlamak istemezse de ayrılığı o zaman düşünürsün.

Bir de kızlar asker/polis gibi işi olan eşleri genelleştirmeyin derim. Çünkü bu anlattıklarınızın işiyle ilgisi yok. Anlattıklarınız hayatınızdaki insanların karakterleriyle, o dönem yaşadıklarını size yansıtma kabiliyetleri ile, ailelerinden gördükleriyle, stres ve öfkelerini yönetebilme yetileriyle alakalı. Asker/polis evet çok zor bir iş yapıyor ama bir bakın hiç mi yok o işi yapıp mutlu aile olabilen. Ben de asker eşiyim. 7 senedir birlikteyiz 2,5 senedir evliyiz. 1 sene karantinada kaldı, birbirimizi 1 sene içinde 10 gün görebildik sadece. Bu ayrılık bizi daha da birbirimize bağladı. Görevler, nöbetler vs hep var. Bu onun işi. Ama bizi etkilemez. Bir defa bağırmadı mesela bana. Bir defa geçirdiği günün etkisiyle bozuşmadık. Çok yumuşak ve anlayışlıdır. Ama ben de ona ona göre davranırım. Etkileyen tek konu mesela doğum günümde görevde olabilir. Yılbaşında nöbeti olabilir. Bayramları asla kesintisiz tatil gibi göremeyiz. Ama tek bir gün bile bana işinin stresini yansıtmadı. Çok yorgunsa söylemeden anlarım zaten. Planımız varsa, o söylemeden iptal ederim. Etrafımızda asker çok aile var. Çoluk çocuk tüm zorluğuna eağmen mutlular. Eğer görevin zorluğu evlilikleri bu söylediğiniz noktaya getiriyorsa o zaman şu an sağlık çalışanlarının tamamının boşanması lazım. 2 senedir tatilsiz,istifasız çalışıyor insanlar. Hasta oluyorlar, hastalığı ailelerine bulaştırabiliyorlar. Ailemde doktorlar da var. Kimse ailesini böyle sebeplerle boşlamaz, ötelemez, eşini bu hale sokmaz. O yüzden işini bırakınca düzeldiği konusu gerçekse o adam hayatındaki stresi yönetemiyor ve öfkesini kontrol edemiyor demektir. Bu da sağlıklı bir ruh hali değildir, kimse kusıra bakmasın. Bugün asker/polisti öyle yaptı. İşi bıraktı 2 sene sonra başka bir stres altında aynısını yapacak,çünkü stresle başedemiyor. Dikkatli olun derim.

Saçmalayın bence. Yol yakınken .Çok gençsiniz, daha iyilerini bulabilirsiniz. Aman çocuk olmasın dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…