- 25 Mayıs 2021
- 1.579
- 4.382
- 88
- 27
Kocam çocukluk yapıyorİlk konunuzu bulamadım . Nerden bakılıyor . Eşim polis bilmiyorum çok yıpranıyorum 5 yıl emek verdim evlilik niye böyle oldu anlamadım
Yani boşanmak için illa aldatılmak şiddet gormek filan mı gerekiyor ?1 yıldır evliyiz ve 5 yıl sevgililk yaşadık severek evlendik çocuğumuz yok istemiyorum . Evlendigimizden beri çok kavgalar ettik ailesi yüzünden ilk zamanlar ettik şimdi hiçbiri ile konuşmuyorum bu son zamanlarda genel olarak eşim hiç ilgilenmiyor dışarı çıkalım diyorum canım istemiyor diyor bunalıyorum bişey olmaz diyor görevden geliyor 2 gün evde oluyor hep uyuyor yatıyor yada telefonla oynuyor çok sıkıldım kavga edince ayrı yatıyor bağırıyor küfür ediyor bana herşey senın suçun diyor tüm evlilikler mi Böyle başkalarına bakıyorum eşiyle geziyor eğleniyor ben daha 24 yaşındayım eşimle dolaşmak ilgilenmesini istemek güzel sözler söylemesini istemek benım de hakkım çok yoruldum çok bunaldım kendimi yaşlı hissediyorum artık sürekli ağlıyorum ağladığımı görüyor umursamıyor napsam bilmiyorum cinsellik zaten yok aklıma boşanmak geliyor sonra saçmalama diyorum
Sevgiliyken gezerdik dolaşırdık istediğimizi yapardık . Geçenlerde sırf eski günleri hatırlasın diye flas bellekten eski videoları fotoğraflarımızı açtım baksın diye oralı bile olmadı ben yine ağladım haykırdım . Yemekler yapıyorum süsleniyorum tatlı sözlerle yanaşıyorum sorunları konuşmasında bıraktım kendi anlasın diye yok yok canı istemiyormuş bişey ee ben napıyım diyorum sende otur işte diyor sanki evdeki hizmetçiyim benSorunları bir süre için rafa kaldırmaya ne dersin? İyi geçirdiğiniz zamanlarda ne yapardınız? Sinemaya mı giderdiniz? Ona kek,kurabiye falan yapar mıydın? Yürüyüşe mi çıkardınız? Teklif et yaptıklarınızı mesela. Soruna boğmadan. Konuşalım diye turturmadan. Ona aslında çok eğlenen, iyi bir çift olduğunuzu hatırlat derim. Birlikte biraz gevşeyin. Baktın o bunlara uyum sağlamak da istemiyor, sen bir aüre hiç sorunlardan bahsetme. Surat asma. Kendin için yaşamaya başla biraz. Kursa yazıl. Yürüyüşe çık. Müzik için tak kulaklıklarını kendine bi kek börek yap. Üstüne düştükçe o kaçacak, bu net. Sen de sinir krizinle başbaşa kalacaksın.
Neden barıştınız böyle bir insanlaBenim eşimde askeri personelken böyleydi sürekli papacı oynardı bir süre kavga falan etik izine gelirdi gezerdi tozardı ben gezek dedi mi para yok suyok bu yok bahane ederdi bende severek evlendim ilk evledigim ayimda gebe kaldım işte bi gün ben bunun tlfn gimeilini aldım herşeyine girdim birçok hesap birçok kız ve uslupsuz kızlar görüntüsü gördüm sonra kavgamız şiddete dönüştü enson kızlardan koparamayinca aileme gitim dava falan açtım bir sene ailem yanda kaldım oğlunu bile aramadı bu 5 aydır barıştık ama görevi bıraktı aklı başına geldi parası bitti kızlar giti ve neyin ne olduğunu anladı şimdi bi kızımız da olsa olmazmi diyor çaba ligor eski halinden eser kalmamış
Daha onlarca yıl boşa emek vermemek için boşanılır tabii ki.Dershaneye giderken tanışmıştık ben üniversite okurkende sevgiliydik yani 5 yıl boyunca her anımda vardı ama böyle değildik . Çalışmıyorum şuan zaten psikolojim bozuldu a nasıl bu hale geldik bilmiyorum bu yüzden boşansam boşanılır mı onuda bilmiyorum onca yıl emek verdim bu ilişkiye çok pişmanım evlendiğime
Şiddet ardından gelecek diye çok korkuyorum aşırı sinirleniyor . Sadece çevremdekiler gözümü boşanmakla korkutuyor biraz daha sabret diyorlar inanın ne yapacağımı bilemiyorum evlenince o aşk o sevgi bitti gitti ne hayallerim vardı sanırım bu biraz beni zorluyorYani boşanmak için illa aldatılmak şiddet gormek filan mı gerekiyor ?
Gelir bence çünkü şuan sen bir başına ağladıkça eşin nasılsa gidemiyor diye düşünüyor. Benimki öyle düşünüyordu sonra gidince neye uğradığını şaşırdı hala da kabullenebildiğini düşünmüyorumŞiddet ardından gelecek diye çok korkuyorum aşırı sinirleniyor . Sadece çevremdekiler gözümü boşanmakla korkutuyor biraz daha sabret diyorlar inanın ne yapacağımı bilemiyorum evlenince o aşk o sevgi bitti gitti ne hayallerim vardı sanırım bu biraz beni zorluyor
Buda bana gelince zaten para hiç yok evlendiğimizden beri . Suan iyi mi aranız para bitince size gelmesi de ayrı birşey olmuş umarım mutlu olursun çok üzüldümBenim eşimde askeri personelken böyleydi sürekli papacı oynardı bir süre kavga falan etik izine gelirdi gezerdi tozardı ben gezek dedi mi para yok suyok bu yok bahane ederdi bende severek evlendim ilk evledigim ayimda gebe kaldım işte bi gün ben bunun tlfn gimeilini aldım herşeyine girdim birçok hesap birçok kız ve uslupsuz kızlar görüntüsü gördüm sonra kavgamız şiddete dönüştü enson kızlardan koparamayinca aileme gitim dava falan açtım bir sene ailem yanda kaldım oğlunu bile aramadı bu 5 aydır barıştık ama görevi bıraktı aklı başına geldi parası bitti kızlar giti ve neyin ne olduğunu anladı şimdi bi kızımız da olsa olmazmi diyor çaba ligor eski halinden eser kalmamış
Seviyorum birde çocuğum için çocuğum kafayı yedi bide pişmanım dedi özür diledi şuan ıyiz çok şükür ha herşey unutumu hayır ama mutluyuz çok şükürNeden barıştınız böyle bir insanla
Kusura bakma ama böyle bir mutluluğun varlığına inanmıyorum. Umarım tekrar aynı şeyleri yaşamazsın.Seviyorum birde çocuğum için çocuğum kafayı yedi bide pişmanım dedi özür diledi şuan ıyiz çok şükür ha herşey unutumu hayır ama mutluyuz çok şükür
Evlilik böyle bir şey değil inan bana.. Küfretmek nedir yahu.. Yeni evlisiniz daha çok vakit geçirmeniz lazım normali bu zaten. Eşinin psikolojik sorunları mı var nedir?1 yıldır evliyiz ve 5 yıl sevgililk yaşadık severek evlendik çocuğumuz yok istemiyorum . Evlendigimizden beri çok kavgalar ettik ailesi yüzünden ilk zamanlar ettik şimdi hiçbiri ile konuşmuyorum bu son zamanlarda genel olarak eşim hiç ilgilenmiyor dışarı çıkalım diyorum canım istemiyor diyor bunalıyorum bişey olmaz diyor görevden geliyor 2 gün evde oluyor hep uyuyor yatıyor yada telefonla oynuyor çok sıkıldım kavga edince ayrı yatıyor bağırıyor küfür ediyor bana herşey senın suçun diyor tüm evlilikler mi Böyle başkalarına bakıyorum eşiyle geziyor eğleniyor ben daha 24 yaşındayım eşimle dolaşmak ilgilenmesini istemek güzel sözler söylemesini istemek benım de hakkım çok yoruldum çok bunaldım kendimi yaşlı hissediyorum artık sürekli ağlıyorum ağladığımı görüyor umursamıyor napsam bilmiyorum cinsellik zaten yok aklıma boşanmak geliyor sonra saçmalama diyorum
Beniki uzman oldu değişti bam başka oldu uzmanlığı bıraktı eskisi gibi mutlu olmaya özen gösterdi şuan bir bebeğe nasıl davranırsan oyle şevkatle davranıyor çok çektim ben ama mutluyum 18 evlendim şimdi 22 yasimBuda bana gelince zaten para hiç yok evlendiğimizden beri . Suan iyi mi aranız para bitince size gelmesi de ayrı birşey olmuş umarım mutlu olursun çok üzüldüm
Umarım hep mutlu olursun huzurlu olursun çok sevindim adınaBeniki uzman oldu değişti bam başka oldu uzmanlığı bıraktı eskisi gibi mutlu olmaya özen gösterdi şuan bir bebeğe nasıl davranırsan oyle şevkatle davranıyor çok çektim ben ama mutluyum 18 evlendim şimdi 22 yasim
Kendisinin sorunları var mı bilemem ama beni psikolojikmen yıprattıgı deli ettiği kesin . Sevgiliyken yoktu ama evlendigimizden beri var gibi sanki kendi kendine bi alanda yaşıyor gibi ve ben o alanda yokum dokunmasam çok iyiyim onun gözünde dokunursam karısırsam çok kötü biriyim ona göreEvlilik böyle bir şey değil inan bana.. Küfretmek nedir yahu.. Yeni evlisiniz daha çok vakit geçirmeniz lazım normali bu zaten. Eşinin psikolojik sorunları mı var nedir?
Amin cümlemiz mutlu olalım inşallahUmarım hep mutlu olursun huzurlu olursun çok sevindim adına
Inşallah yaşamam allahtan tek dileğim o zaten umarım değişmez tekrarKusura bakma ama böyle bir mutluluğun varlığına inanmıyorum. Umarım tekrar aynı şeyleri yaşamazsın.
Saçmalayın bence. Yol yakınken .Çok gençsiniz, daha iyilerini bulabilirsiniz. Aman çocuk olmasın dikkat edin.1 yıldır evliyiz ve 5 yıl sevgililk yaşadık severek evlendik çocuğumuz yok istemiyorum . Evlendigimizden beri çok kavgalar ettik ailesi yüzünden ilk zamanlar ettik şimdi hiçbiri ile konuşmuyorum bu son zamanlarda genel olarak eşim hiç ilgilenmiyor dışarı çıkalım diyorum canım istemiyor diyor bunalıyorum bişey olmaz diyor görevden geliyor 2 gün devde oluyor hep uyuyor yatıyor yada telefonla oynuyor çok sıkıldım kavga edince ayrı yatıyor bağırıyor küfür ediyor bana herşey senın suçun diyor tüm evlilikler mi Böyle başkalarına bakıyorum eşiyle geziyor eğleniyor ben daha 24 yaşındayım eşimle dolaşmak ilgilenmesini istemek güzel sözler söylemesini istemek benım de hakkım çok yoruldum çok bunaldım kendimi yaşlı hissediyorum artık sürekli ağlıyorum ağladığımı görüyor umursamıyor napsam bilmiyorum cinsellik zaten yok aklıma boşanmak geliyor sonra saçmalama diyorum
Bence Annenlere git bir süre, ciddiyetini koru düzelmezsen bitsin o zaman deSöyledim defalarca annemde konuştu evliliği yürütmek istemiyorsan söyle diye istiyorum diyor kafayı yedirtti bana 1 yılda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?