• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik

var bak şimdi fotoyu kaldırdım daha detaylı konusabilirim
Bak yine çeviriyosun kazı, yanmasın..
Hani foton durabilirdi zaten yalan bişey değildi yazdıkların
Ve bir rivayetine göre de kocanla beraber açmıştın bu konuyu
Şimdi niye tepki alınca ay fotomu da kaldırdım ki rahat konuşayıma bağladın

allah sahitki aileme dedim bana dedi başımızı egme falan yapma sahip cıksa belki cesaetlenip yapamazsn edemzsin hakkın yok kölenmiyim derim
AİLEN HATALI BENİM BABAM HEMEN GEL ONLARI ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİLSİN GEREKİRSE BURALARDAN GİDERİZ AMA SENİ ORDA BIRAKMAM DEMİŞTİ AMA ARADA DOĞMAMIŞ BEBEK VARDI O YÜZDEN KONUYU BÜYÜTMEDİK

benim a
Evliyim 3,5 yıllık.
Kayınvalidemle konuşmuyorum.
Eşim sadece bana bı el kaldıdı annesı yuzunden ertesı gun çektim gittim otogara
Kendı annem gel demesıne ragmen gitmedim kendı ayaklarımın ustunde dururum dedım!
Ev tuttum kenarda bırıkmışım vardı.
Daha sonra eşimle barıştım ogunden bu yana ailesi hakkında benı asla ezdırmez.!!
İstemediğim bir şeyı yaptıramaz.!
Ben ayaklarımın uzerınde durabılırim.
Sense yok param yok yok ailem arkamda değil yok o yok bu diyerek kendını bu çaresizliğe itiyorsun.
Git çalış para kazan !
altınlarımı altım parmagımdaki yuzuk bi anda kayboldu tabi bu sorunlar cıkınca ben dıyorum calısacm tamam diyor allah icin yok demio canm bekle güzel bi is bulalım öyle ben yok dedim calısacam kac gundur baskı yapıom hep beni oyallatırıyo iş cıkartıyo canm buqun carsafları yıkat bunları utulet

yoo canm dedigim gibi
Bak yine çeviriyosun kazı, yanmasın..
Hani foton durabilirdi zaten yalan bişey değildi yazdıkların
Ve bir rivayetine göre de kocanla beraber açmıştın bu konuyu
Şimdi niye tepki alınca ay fotomu da kaldırdım ki rahat konuşayıma bağladın
korkum yok yine koyarım

yani doguluyum bizde boşanmak yoktur . mecbur her dedigine katlanmam gerektigini söyluyor
yahu lütfen
doğuluyum bizde boşanmak yoktur.
ben de doğu anadolu da yaşıyorum, kuzenim boşandı.
nasıl olacak?
enteresan adetlerinizi bölgeye mal etmeyin rica ediyorum.

merhaba ben 20 yaşındayım dogu tarafındanım ve yeni 3 aydır evli sayılırım ama 3 aydır yanlız kalamıyoruz ilk basta eşimin abisi, kardesi , eltim evimdeydi kardşimde kacarak yanıma gelmişti tabi ben istanbula geldim neyse onlar bir ay evimde kaldı iki hafta sürmeden diger erkek kardesi geldi ve o bizimle yaşıyor bi kac gun sonrada yine abisi gelecek . bitmedi kaynanamda gelecegini söyluyor ne yapacagımı bilmiyorum teyzesinin ogluda hergun gelip yiyip iciyor gidiyor bende yeni yemek yapmayı ögrendim eşim bana diyor mecbursun
Eşinin ailesinin gidecek yeri mi yokmustu

benim a

altınlarımı altım parmagımdaki yuzuk bi anda kayboldu tabi bu sorunlar cıkınca ben dıyorum calısacm tamam diyor allah icin yok demio canm bekle güzel bi is bulalım öyle ben yok dedim calısacam kac gundur baskı yapıom hep beni oyallatırıyo iş cıkartıyo canm buqun carsafları yıkat bunları utulet
çaktırmadan bırıktır 1 tl 1 tldır koy kenarı.
Ben hala öyle yaparım hesaplarımız zaten ortak bıde ayrı hesabım var eşim bilmez.
Kenarda onun bılmedığı bı param vardır.
Kimin ne olucagı belli olmaz.

Sana bişey söylim mi
Siz baştan gevşek davranmışssın zaten Resmi nikahsız evlenerek.
Ama şuda söylım senın gerçek olduguna ınanmıyorum.
Sürekli atıyorsun.

AİLEN HATALI BENİM BABAM HEMEN GEL ONLARI ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİLSİN GEREKİRSE BURALARDAN GİDERİZ AMA SENİ ORDA BIRAKMAM DEMİŞTİ AMA ARADA DOĞMAMIŞ BEBEK VARDI O YÜZDEN KONUYU BÜYÜTMEDİK
eşin dogu tarafıydı dımi

aş evine benzer haliniz mi var ki 3 aylık evlisiniz hiçte mecbur değilsiniz tepkinizi koyun yoksa size yatacak yatak bile bulamaya bilirsiniz :KK14:

Ben hala öyle yaparım hesaplarımız zaten ortak bıde ayrı hesabım var eşim bilmez.

Sana bişey söylim mi
Sürekli atıyorsun.
ama o taraflar öyle dini nikah önce resmi nikahın acelesi yok diolar eşim yapalım dio ben yok diom

aş evine benzer haliniz mi var ki 3 aylık evlisiniz hiçte mecbur değilsiniz tepkinizi koyun yoksa size yatacak yatak bile bulamaya bilirsiniz :KK14:
mesela ne diyim konusuyom tamam dio yine aynııı

Sana bişey söylim mi
Sürekli atıyorsun.
yok valla allah şahit yaşadıklarıma .

eşin dogu tarafıydı dımi
Evet bitlisliyiz biz ltfn bu konuyo bütün doğuya mal etmeyin bizler öyle geri değiliz benim halam boşandı ve ailesi hep arkasındaydı ki kendi ayakları üzerindede durabiliyordu bende aynı şekilde çeker giderim çalışırım çocuğumada kendimede bakarım ve ailemde destekçim erkek kardeşlerimden çok babam hep benim arkamda durur

ama o taraflar öyle dini nikah önce resmi nikahın acelesi yok diolar eşim yapalım dio ben yok diom

yazmayayım diyorum ama gerçekten abartıyorusunuz artık. bende muşluyum. kültürlerimiz gelenek göreneklerimiz çok benzerdir. öyle şeyler vardı.. ama artık yok denecek kadar az..
Acelesi yok diyor. senin aklın düşüncen fikrin yok mu? illa zorla baskıyla yaptırman gerekmiyor ki. A
damın izinli olduğu bir gün. hadi bugün gün anlamaya gidelim dolaşmışta oluruz diyip işin işinden bile çıkabilirsin..
madurum da madurum.

Yok diyorsan.
Sana herşey mustehak ohalde.
neden öyle diorsun ki allah rısazı ıcın fikir verin ben daha 3 aydır evliyim biraz ögüt verin cekip gidecem ailem reddedecek bak kesin konusuyorum allah var arkamda durmazlar

Bu ne yaa hem bu kadar şikayetçisin adamdan profil fotonda kocan var yetmemiş ferhatım yazmışsın o da yetmemiş kocanı kediye mi benzetiyosun pisigim yazmışsın? 20 yaşındasın ev han gibi adam mecbursun diyo çocuk olmazsa kuma gelir siz nasıl istanbulda yaşıyosunuz adamı çek çevir o zaman nikahın yok istemiyosun ne söyliyim yaa ailen demiş yakışıklısını bulamazsın diye tipine mi baktın bu hödüğün. Ne diyimki sana ailende atmış seni başlık parası süt hakkı da almışlardır niye evlendirmesinlerki yıl olmuş 2015 hala töre var

Evet bitlisliyiz biz ltfn bu konuyo bütün doğuya mal etmeyin bizler öyle geri değiliz benim halam boşandı ve ailesi hep arkasındaydı ki kendi ayakları üzerindede durabiliyordu bende aynı şekilde çeker giderim çalışırım çocuğumada kendimede bakarım ve ailemde destekçim erkek kardeşlerimden çok babam hep benim arkamda durur
ben öncedende dedim beş parmak bir deqil geneli öyle yorumlarımdada yazmıştım

Back
X