- Emoji Skoru
- 62.655
- Puanlar
- 798
Sen daha içeri oku suan o konudan ap ayrı yerlerdeyız :)O neydi kız öyleev ev değil yol geçen hanı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen daha içeri oku suan o konudan ap ayrı yerlerdeyız :)O neydi kız öyleev ev değil yol geçen hanı.
bak şimdi gercekten bunu yaşamayan bilemez gitsem acaba ailem reddedermi reddeder kesin senin aile öyle kim bakacak senin ailen sırt dönerse akrabalarınmı bakacak onlar dunden razı arkasını cevirmeye düsün elinde paran yoqBence kıvırıyosun
Nikahın yok ki boşanasın
Gidebilmen yeterli, gidemiyorum diyodun şimdi sevmesem giderdim diyosun
ev değil yol geçen hanına dönmüşmerhaba ben 20 yaşındayım dogu tarafındanım ve yeni 3 aydır evli sayılırım ama 3 aydır yanlız kalamıyoruz ilk basta eşimin abisi, kardesi , eltim evimdeydi kardşimde kacarak yanıma gelmişti tabi ben istanbula geldim neyse onlar bir ay evimde kaldı iki hafta sürmeden diger erkek kardesi geldi ve o bizimle yaşıyor bi kac gun sonrada yine abisi gelecek . bitmedi kaynanamda gelecegini söyluyor ne yapacagımı bilmiyorum teyzesinin ogluda hergun gelip yiyip iciyor gidiyor bende yeni yemek yapmayı ögrendim eşim bana diyor mecbursun
He ben konuyu okudum sadece yorumlara bakmadimSen daha içeri suan o konudan ap ayrı yerlerdeyız![]()
Resmı nıkahları yokHe ben konuyu okudum sadece yorumlara bakmadim![]()
Öyle bir anlattın ki gitsen kurşuna dizerler gibiydibak şimdi gercekten bunu yaşamayan bilemez gitsem acaba ailem reddedermi reddeder kesin senin aile öyle kim bakacak senin ailen sırt dönerse akrabalarınmı bakacak onlar dunden razı arkasını cevirmeye düsün elinde paran yoq
Oww olaylar olaylar diyosunResmı nıkahları yok
Adam şiddet uygulamış 1 aylıkken
Ayak yıkama var
Törelerı ağır gidemıyor ama kocası bu sıteyı açmaya izinn vermiş.
Gibi gibi.
Çetrefilli bi konu .. :)
cok guzel kısa anlattın uc aylık konuyu ne kadar zor biliomusun . tabi bilemezsin belki evli bile deqilsin senin töre aile akraba korkun elalem ne der diye bi korkunda yok bu konuyu böyle kısa net yazman cok kolayResmı nıkahları yok
Adam şiddet uygulamış 1 aylıkken
Ayak yıkama var
Törelerı ağır gidemıyor ama kocası bu sıteyı açmaya izinn vermiş.
Gibi gibi.
Çetrefilli bi konu .. :)
var bak şimdi fotoyu kaldırdım daha detaylı konusabilirimBende doğuluyum hiç böyle şeyler yok burada doğuyu böyle yanlış tanıtmanızı kınadım daha hiç ayak yıkayan bi kadın görmedim ben sanırım siz çokkk eski çağlarda yaşıyosunuz
Eşim hala ailesinden yana onların hep haklı olduğunu savunuyor ama benide bırakamıyor ya sana kısaca şunu söyleyeyim her evliliğin başında bu prıblem yaşanıyo zamanla düzelecektir ama tepki koymazsan böyle devam eder fakat bi sorun daha var ailen mutlaka seni desteklemeli sahip çıkmalıhadi ya peki eşinizle aranız nasl kimi tutuyor
eşim cagırıyo bırak bi ay gecsin yok mecbursun sen aileme tavır koyarsan bende koyarım dio yaptıdaördek ailesi topluluğu ?
bu ne ya özel hayat diye bişi var !!! yeni evlilerin evinde bu kadar insanın ne işi var ....
Evliyim 3,5 yıllık.cok guzel kısa anlattın uc aylık konuyu ne kadar zor biliomusun . tabi bilemezsin belki evli bile deqilsin senin töre aile akraba korkun elalem ne der diye bi korkunda yok bu konuyu böyle kısa net yazman cok kolay
Sen nerden buldun bu orman kaçkınını?eşim cagırıyo bırak bi ay gecsin yok mecbursun sen aileme tavır koyarsan bende koyarım dio yaptıda
Pardon siz nerelisinizvar bak şimdi fotoyu kaldırdım daha detaylı konusabilirim
allah sahitki aileme dedim bana dedi başımızı egme falan yapma sahip cıksa belki cesaetlenip yapamazsn edemzsin hakkın yok kölenmiyim derimEşim hala ailesinden yana onların hep haklı olduğunu savunuyor ama benide bırakamıyor ya sana kısaca şunu söyleyeyim her evliliğin başında bu prıblem yaşanıyo zamanla düzelecektir ama tepki koymazsan böyle devam eder fakat bi sorun daha var ailen mutlaka seni desteklemeli sahip çıkmalı
agrının bi ilcesiPardon siz nerelisiniz
eşim cagırıyo bırak bi ay gecsin yok mecbursun sen aileme tavır koyarsan bende koyarım dio yaptıda