• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik

Bence kıvırıyosun
Nikahın yok ki boşanasın
Gidebilmen yeterli, gidemiyorum diyodun şimdi sevmesem giderdim diyosun
bak şimdi gercekten bunu yaşamayan bilemez gitsem acaba ailem reddedermi reddeder kesin senin aile öyle kim bakacak senin ailen sırt dönerse akrabalarınmı bakacak onlar dunden razı arkasını cevirmeye düsün elinde paran yoq

merhaba ben 20 yaşındayım dogu tarafındanım ve yeni 3 aydır evli sayılırım ama 3 aydır yanlız kalamıyoruz ilk basta eşimin abisi, kardesi , eltim evimdeydi kardşimde kacarak yanıma gelmişti tabi ben istanbula geldim neyse onlar bir ay evimde kaldı iki hafta sürmeden diger erkek kardesi geldi ve o bizimle yaşıyor bi kac gun sonrada yine abisi gelecek . bitmedi kaynanamda gelecegini söyluyor ne yapacagımı bilmiyorum teyzesinin ogluda hergun gelip yiyip iciyor gidiyor bende yeni yemek yapmayı ögrendim eşim bana diyor mecbursun
ev değil yol geçen hanına dönmüş

He ben konuyu okudum sadece yorumlara bakmadim:KK53:
Resmı nıkahları yok
Adam şiddet uygulamış 1 aylıkken
Ayak yıkama var
Törelerı ağır gidemıyor ama kocası bu sıteyı açmaya izinn vermiş.
Gibi gibi.
Çetrefilli bi konu .. :)

bak şimdi gercekten bunu yaşamayan bilemez gitsem acaba ailem reddedermi reddeder kesin senin aile öyle kim bakacak senin ailen sırt dönerse akrabalarınmı bakacak onlar dunden razı arkasını cevirmeye düsün elinde paran yoq
Öyle bir anlattın ki gitsen kurşuna dizerler gibiydi
Şimdi param yok ondan diyosun
20 yaşındasın niye kim bakar diyosun, git çalış
Boşanıp çocuklarına tek başına bakan kadınlar var
Ailen de bir reddeder ikinci ay bakarlar tek başına ne yapıyorsun dayanamazlar
Sen Ferhat'ım diye dolanmayı tercih ediyosun bence, bu bi kader değil sen bunu layık görüyorsun kendine
Öyle olmasa dayak yediğin adamın ayağını yıkamazdın en azından
Başıma silah dayadı ondan yıkadım de tam olsun

Resmı nıkahları yok
Ayak yıkama var
Gibi gibi.
Oww olaylar olaylar diyosun:eek:

Resmı nıkahları yok
Ayak yıkama var
Gibi gibi.
cok guzel kısa anlattın uc aylık konuyu ne kadar zor biliomusun . tabi bilemezsin belki evli bile deqilsin senin töre aile akraba korkun elalem ne der diye bi korkunda yok bu konuyu böyle kısa net yazman cok kolay

ördek ailesi topluluğu ?
bu ne ya özel hayat diye bişi var !!! yeni evlilerin evinde bu kadar insanın ne işi var ....

Bende doğuluyum hiç böyle şeyler yok burada doğuyu böyle yanlış tanıtmanızı kınadım daha hiç ayak yıkayan bi kadın görmedim ben sanırım siz çokkk eski çağlarda yaşıyosunuz
var bak şimdi fotoyu kaldırdım daha detaylı konusabilirim

hadi ya peki eşinizle aranız nasl kimi tutuyor
Eşim hala ailesinden yana onların hep haklı olduğunu savunuyor ama benide bırakamıyor ya sana kısaca şunu söyleyeyim her evliliğin başında bu prıblem yaşanıyo zamanla düzelecektir ama tepki koymazsan böyle devam eder fakat bi sorun daha var ailen mutlaka seni desteklemeli sahip çıkmalı

ördek ailesi topluluğu ?
bu ne ya özel hayat diye bişi var !!! yeni evlilerin evinde bu kadar insanın ne işi var ....
eşim cagırıyo bırak bi ay gecsin yok mecbursun sen aileme tavır koyarsan bende koyarım dio yaptıda

cok guzel kısa anlattın uc aylık konuyu ne kadar zor biliomusun . tabi bilemezsin belki evli bile deqilsin senin töre aile akraba korkun elalem ne der diye bi korkunda yok bu konuyu böyle kısa net yazman cok kolay
Evliyim 3,5 yıllık.
Kayınvalidemle konuşmuyorum.
Eşim sadece bana bı el kaldıdı annesı yuzunden ertesı gun çektim gittim otogara
Kendı annem gel demesıne ragmen gitmedim kendı ayaklarımın ustunde dururum dedım!
Ev tuttum kenarda bırıkmışım vardı.
Daha sonra eşimle barıştım ogunden bu yana ailesi hakkında benı asla ezdırmez.!!
İstemediğim bir şeyı yaptıramaz.!
Ben ayaklarımın uzerınde durabılırim.
Sense yok param yok yok ailem arkamda değil yok o yok bu diyerek kendını bu çaresizliğe itiyorsun.
Git çalış para kazan !

Eşim hala ailesinden yana onların hep haklı olduğunu savunuyor ama benide bırakamıyor ya sana kısaca şunu söyleyeyim her evliliğin başında bu prıblem yaşanıyo zamanla düzelecektir ama tepki koymazsan böyle devam eder fakat bi sorun daha var ailen mutlaka seni desteklemeli sahip çıkmalı
allah sahitki aileme dedim bana dedi başımızı egme falan yapma sahip cıksa belki cesaetlenip yapamazsn edemzsin hakkın yok kölenmiyim derim

eşim cagırıyo bırak bi ay gecsin yok mecbursun sen aileme tavır koyarsan bende koyarım dio yaptıda

şimdi bişi diycem de ayıp olcak herkes misafir sever bu kadarıda olmaz.
senin ailen ne yapmışta kocan ona tavır alıyo bu nasıl bi pazarlık sen öle yaparsan bende böyle yaparım oyun mu oynuyoruz diyemedin mi? kocana tavrını koy istediğini yaptır bu ne böyle herkes evin içinde istemem ya pislik olur temizlik kalmaz evin düzeni olmaz ya ?

Back
X