• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik

Peki sizin bahsini gerçirdiğiniz ve ferhatım dediğiniz insana herşeyi töreye bağlamışsınız ya internet fazla değilmi ?
Buna nasıl izin vermiş anlamadım....
Ferhat'ının ayaklarını da yıkıyomuş ki
Dövse de ferhatım erim paşam getir ayağını yıkıyayımcı birine töre adette normal gelmeli zaten
Aşireti ağırlamak ta

Pardon canımda ben ondan bahsetmıyorum.
Madem bu adam sana şiddet uyguluyor.
İstedimediğin şeylerı yapıyor.
Neden hala adını Ferhat^m diye yazıyorsun.
Demekkı sana yaşattıklarından memnunsun. Demkki sen o adamı çok sevıyorsun. Resmı nıkahsız yanında duruyorsun.

O yuzden kımseye acitasyon yapma burda.
Sen halınden memnunsun bızım ne yapmamızı beklıyorsun?
actk degistiremedim biliom ki gelecek ben sadece icimi dokmek istedim keske hersey yazılan gibi olsa ferhatm yazdım diye herseyden memnunmuyum illaki sewme vardır yoksa şiddet uyguladıgında giderdim

sen ilk siddeten eşiniş reddedermisin . yapmazsn bi sans verirsin senin ailen lutfen dese başımızı egme dese katlanmazmısın

hayır ben sana inanmak istiyorum ama her yazdıgın yorumla bundan uzaklaşıyorum.

Sen yanlız kalamamaktan girdin,
ayak yıkayıp, çocuk yapmazsam kuma getirecekten çıktın.
evet töre dedigin şeyler günümüz de var ama sen duydugumuz ne varsa bu konuya serpiştirip konuyu köpürtmeye çalışıyor gibi görünüyorsun kusura bakma.

actk degistiremedim biliom ki gelecek ben sadece icimi dokmek istedim keske hersey yazılan gibi olsa ferhatm yazdım diye herseyden memnunmuyum illaki sewme vardır yoksa şiddet uyguladıgında giderdim
hani gidemiyordun sen dayak yemege devam et burda care arama

Ferhat'ının ayaklarını da yıkıyomuş ki
Dövse de ferhatım erim paşam getir ayağını yıkıyayımcı birine töre adette normal gelmeli zaten
Aşireti ağırlamak ta

Ya tamam da bu bayan konuyu tamamen dramatize etmiş ,ve töreden bahsetmiş,
Konu sahibinin ferhatı evde bu töreyi sürdürüp ortalıkta terör estirirken aile içinde nasıl internete izin veriyor ki ?
Zaten ev kalabalık aileye hizmet,ayak yıkama , şu,bu durumları var !! anlamadım gitti .

seks kölesi bu galiba ne cahil insanlar var
ben keşke seks kölesi olsaydım en azından herseyi sewerek yapardım aşlesi evde gelio ne yapacagımı bilmiom ayrılacam diom ailem bana reddederim dio başımızı egme hangi kuralda yazar bu

3. sayfadan beri fake olduğunu düşünüyorum. bu kadar eziyete gore oraya düğün resmi koymalar ferhatim yazmalar resim nikah yok. tore var ama eve arkadaşlar bile rahatça giriyor. hem de beraber açmışlar hesabi. çelişkiler çok fazla.

Bir dediğin bir dediğini tutmuyor demin gidemiyorum diyorsun?

Ya tamam da bu bayan konuyu tamamen dramatize etmiş ,ve töreden bahsetmiş,
Konu sahibinin ferhatı evde bu töreyi sürdürüp ortalıkta terör estirirken aile içinde nasıl internete izin veriyor ki ?
Zaten ev kalabalık aileye hizmet,ayak yıkama , şu,bu durumları var !! anlamadım gitti .
Git gide tutarsızlaştı konu zaten
Ben inanmıyorum
Aşiretin gelini gibi de bi pozu yok
Zaten o kadar çaresiz biri de bu kadar açık etmeye korkardı kendini
Bi de o yok bu olmaz diyo daha fazla yazılacak bişey yok o zaman

Ferhat'tan bi sol kroşe gelir, konu sahibi leğeni kapar ayaklarını yıkar ama kk yı da unutamaz. Gökten de üç elma düşer biri Ferhat'a biri konu sahibine biri de biz kk yorumcularına.

ben keşke seks kölesi olsaydım en azından herseyi sewerek yapardım aşlesi evde gelio ne yapacagımı bilmiom ayrılacam diom ailem bana reddederim dio başımızı egme hangi kuralda yazar bu
Seks kölelerı isteyerek yapmıyor canım zorla beceriyorlar.!!!
Utanmadan keşke seks kölesı olsaydım yazmışssın.

Hani gidemezdin gideni vururlardı

hani gidemiyordun sen dayak yemege devam et burda care arama
ne yapim selin ben calısmayan bi insanım ailem reddeder ben gidersem ne yaparım yol param bile yok hanqi cesaretl giderim

merhaba ben 20 yaşındayım dogu tarafındanım ve yeni 3 aydır evli sayılırım ama 3 aydır yanlız kalamıyoruz ilk basta eşimin abisi, kardesi , eltim evimdeydi kardşimde kacarak yanıma gelmişti tabi ben istanbula geldim neyse onlar bir ay evimde kaldı iki hafta sürmeden diger erkek kardesi geldi ve o bizimle yaşıyor bi kac gun sonrada yine abisi gelecek . bitmedi kaynanamda gelecegini söyluyor ne yapacagımı bilmiyorum teyzesinin ogluda hergun gelip yiyip iciyor gidiyor bende yeni yemek yapmayı ögrendim eşim bana diyor mecbursun
Hemen hemen aynı durumu bende yaşadım çok sıkıntılı dönemler geçirdim sanırım her evliliğin başında böyle problemler yaşanıyo ben tavrımı koydum eşim beni desteklemedi bende ailemi aldım arkama iş boşanmaya kadar geldi ama o dönem hamile olduğum için kimse razı olmadı bu duruma şu an bebeğim 3 buçuk aylık kocamla aram iyi çok şükür:nazar: kayınvalidemler de bir daha bize gelmeyeceklerini söylediler artık sadece biz gidiyoruz yine bende gitmem ama torunları var sonuçta sırf onu görsünler diye gidiyorum arada

Hemen hemen aynı durumu bende yaşadım çok sıkıntılı dönemler geçirdim sanırım her evliliğin başında böyle problemler yaşanıyo ben tavrımı koydum eşim beni desteklemedi bende ailemi aldım arkama iş boşanmaya kadar geldi ama dönem hamile olduğum için kimse razı olmadı bu duruma şu an bebeğim 3 buçuk aylık kocamla aram iyi çok şükür:nazar: kayınvalidemler de bir daha bize gelmeyeceklerini söylediler artık sadece biz gidiyoruz yine bende gitmem ama torunları var sonuçta sırf onu görsünler diye gidiyorum arada
hadi ya peki eşinizle aranız nasl kimi tutuyor

O neydi kız öyle:KK57: ev ev değil yol geçen hanı.

Back
X