• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik

Amaaaan hayat mı bu be, ben eşime oğluma zor yemek yapıyorum bir de dıdı vıdı uğraş dur,tencere değil kazan almak lazım
yani insan bazen kendine bile yemek yapmayı zor bulur yeekte sorun degil onlarda bide dedikodu var . şiddet uygulamasının sebebi kız kardeşide benim yaşımda bi akrabası demş gelin saygısızlık iftira oda eşime anllati bende sinirlendim beni öyle yere attı bı ay kolumdaki morluklar gecmedi

öyledir insanın babası evinde olunca bile kıyafetimize oturuşumuza dikkat ederiz ben ne yapim yeni evliyim yemek bilmiom iş bilmiom . yavas yavas ben cocuk hareketleri yapan bir insandm buraya geldim geleli cok yaşlı hasta hisediom kendimi
Sen hala yemek kısmında kalmışsın da, hamarat olsan sorun çözülecek mi
Madem adet töre var baş kaldıranı vuruyolar
Sen ayan beyan fotoğrafınla bunları yazmaktan niye korkmuyorsun
Korkum yok diyosan kaçman daha mantıklı zaten resmen evlilik yokken herşey daha kolay olur

Sen hala yemek kısmında kalmışsın da, hamarat olsan sorun çözülecek mi
Madem adet töre var baş kaldıranı vuruyolar
Sen ayan beyan fotoğrafınla bunları yazmaktan niye korkmuyorsun
Korkum yok diyosan kaçman daha mantıklı zaten resmen evlilik yokken herşey daha kolay olur
ailem reddeder bak bun konuşulanlar onun bilmediqi birsey deqil yalanda degil oturuyo bi gun hak veriyor ertesi gun yine aynıı

valla konusmaya korkuyom ne zaman konuşsam ailemi arayıp beni sucluyor bazen öyle durum oluyorki ben kendi kendime düsünüyom hata bende yemin olsun ayaklarını bile yıkıyorum
Sende bunu yapan adamın Adını halan Ferhat'ım die profiline yazıyorsan.
Demekki memnunsun canımcım.

Ee siz zaten evli değilsiniz ki
Sizi hizmetçi olarak eve almışlar
Fazla beklenti içine girmeyin zaten görüp görebileceğiniz saygı sevgi bu kadar
dımı :((

valla konusmaya korkuyom ne zaman konuşsam ailemi arayıp beni sucluyor bazen öyle durum oluyorki ben kendi kendime düsünüyom hata bende yemin olsun ayaklarını bile yıkıyorum

ya ama sende sanki konuyu daha nasıl dramatize ederim diye ugrasıyor gibisin, biraz töre, biraz kuma, biraz şiddet, biraz da bundan ohhh oldu bu konu oldu.

degilim ama onlarn gözuınde evliyim
sanane onların gözünden.
senin iki gözün yok mu? sen istiyorsun ne düşünüyorsun.
ALLAH aşkına bunun kararı veremeyecek yaşta değilsin. Biraz kendinizi önemseyin.
O dedi o istedi değil, siz ne istiyorsunuz ne düşünüyorsunuz.
bir bireysiniz sizde, kendi düşünceleriniz de olmalı

ailem reddeder bak bun konuşulanlar onun bilmediqi birsey deqil yalanda degil oturuyo bi gun hak veriyor ertesi gun yine aynıı
Ailen reddeder diye bu adamın sana şiddet uygulamasına razı mı olacaksın
Sülalesine hizmetçilik mi yapacaksın
Üstüne bi de çocuk yapıp ona da mı aynı sorunları yaşatacaksın
Konu açmanda ki amaç ne yani
Şiddet gördüm ama ayaklarını bile yıkıyorum, yatın kalkın halinize şükredin benim gibisini görüp demek mi

Sende bunu yapan adamın Adını halan Ferhat'ım die profiline yazıyorsan.
Demekki memnunsun canımcım.
dün birlikte actık onun yanında ben ona dedim madem öyle bende artq internetten başımı kaldırmayacam bakalım benim duruma düşmek nedir ac dedi ben dedim fotoda koyuyom o da dedi koy inş okur bunları görür

Konu sahibinin yorumlarını okudukça Şook oluyorum :KK57:
Madem kurallar katı bildiğin fotnu koymuşssun adamın adını yazmışsın.
Ya adamın ailesinden birisi bu site kayıtlıysa kii kayıtlı olmasa dahı fotolarımızı ve konularımızı dısardakı uyeler göruyor.

Valla bak ilk ay şiddet gördüm, aileside geldi bizimle yaşıyor, zaten resmi nikahımız da yok, şimdi ben çocuk yapmazsam kuma getirecek. gecen ayaklarını da yıkadım,

böyle anlatım mı olur yaaa.

sanane onların gözünden.
senin iki gözün yok mu? sen istiyorsun ne düşünüyorsun.
ALLAH aşkına bunun kararı veremeyecek yaşta değilsin. Biraz kendinizi önemseyin.
O dedi o istedi değil, siz ne istiyorsunuz ne düşünüyorsunuz.
bir bireysiniz sizde, kendi düşünceleriniz de olmalı
ben bu qune kadar özgur buyutulmedim okula gıdınce benım babam bırakıp alırdı carşıya bile tek gitmedim kuafore bile en önemlisi komsulara misafirliqe hayatım boyunca tek gitmedim ben özgurluk nedir bilmiom

dün birlikte actık onun yanında ben ona dedim madem öyle bende artq internetten başımı kaldırmayacam bakalım benim duruma düşmek nedir ac dedi ben dedim fotoda koyuyom o da dedi koy inş okur bunları görür
Az önce görse de bişey olmaz yalan yazmıyorum diyordun
Şimdi de zaten beraber açtık diyorsun
Yaşadıkların mı psikolojini bozdu, yoksa sallıyosun da desteksiz mi atıyosun

Peki sizin bahsini gerçirdiğiniz ve ferhatım dediğiniz insana herşeyi töreye bağlamışsınız ya internet fazla değilmi ?
Buna nasıl izin vermiş anlamadım....

Pardon canımda ben ondan bahsetmıyorum.
Madem bu adam sana şiddet uyguluyor.
İstedimediğin şeylerı yapıyor.
Neden hala adını Ferhat^m diye yazıyorsun.
Demekkı sana yaşattıklarından memnunsun. Demkki sen o adamı çok sevıyorsun. Resmı nıkahsız yanında duruyorsun.

O yuzden kımseye acitasyon yapma burda.
Sen halınden memnunsun bızım ne yapmamızı beklıyorsun?

Siz her şeyi bile bile
kabul ederek birliktesiniz bu adamla
Kimse sizden bir şey saklamamış Bastan ne olacağı belliymiş
O yüzden bana göre şikayet hakkınız yok
Beklentileri en aza indirip böyle yaşamaya devam edeceksiniz
Ya da gercekten kararlı iseniz zaten resmi nikah da yok ben kendime güveniyorum tek başıma ayakta dururum yaşarım diyerekten herkesi terkedip kendi yolunuzu çizeceksiniz
Ama yapamam diyorsanız da şikayet etmeye hakkınız yok kabullenmek zorundasınız

Valla bak ilk ay şiddet gördüm, aileside geldi bizimle yaşıyor, zaten resmi nikahımız da yok, şimdi ben çocuk yapmazsam kuma getirecek. gecen ayaklarını da yıkadım,

böyle anlatım mı olur yaaa.
sen ilk siddeten eşiniş reddedermisin . yapmazsn bi sans verirsin senin ailen lutfen dese başımızı egme dese katlanmazmısın

Back
X