• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik

Eşine gece pdanıza geçtiğinizde tatlı bi dille sorsan, hep böyle kalabalık mı olacak biz evliliğimizi yasayamayacak mıyız yalnız kalamayacak mıyız falan demeyi denesen... Gerçi mecbursun diyen bi adama ne denir bilemiyorum da...
Allah korusun o ne öyle ya tüm sülale sizde sinir sistemim dayanmaz benim...:KK12:

eşiniz nasıl teyze oğlunun her gün gelmesine izin veriyor genç eş varken evde, neler duyuyoruz

yok ya

önune gelene gel diyo . erkek arkadaslarınada diyor gel baktm olmuyo konustum dedim onlar geliyolar biz yanlız kalamıyoruz ben niye yanındayım memleketıme gidim onada yoq hızmetci buldu kendine
Biraz öyle olmuş
Sana hizmetçi muamelesi yapıyo
Bence şimdi sessiz kalırsan bir ömür böyle gider, sessiz kalma

eşiniz nasıl teyze oğlunun her gün gelmesine izin veriyor genç eş varken evde, neler duyuyoruz
bide cocuk bekar yakışıklı eşimden bi yaş buyuk bazen eşimin yanında diyorum yakışıklı sırf yanlış anlasın getirmesin diye yok yine aynı

sizinle yalnız kalmak istemior demekki :d

erkek boşar kadın yapamaz o beni dövsede bizim ailede ses cıkmaz eş sonucta

Valla güzelim seni yargılayamayacağım bu dediğine karşı. Hakkım da yok. Ama başına ne gelirse gelsin kabulleneceksin öyleyse.Tepene de çıksalar, ''mecburum, eşim'' deyip çekileceksin köşene. Madem öyle. .

nasıl sesiz kalmim ne diyim nişanlıyken bana diodu senin lafın bana gecmez nişanı atmak istedim benim ailem beni ona kurban ediyor artq gerisini sen anla

Ne nikahı kıydınız ki boşanma yok. Katolik nikahı mı?

Ya kanıksayacaksın bu durumu ya da boşanmanın yoluna bakacaksın . Eşin senle zorla mı evlendirildi yoksa? Onun da istemesi lazım eşi ile başbaşa kalmak. Cinsel yönünüz Nasıl oluyor o kadar kalabalıkta ?

Kiz şikayet ediyorsunda tanıdık biri ciksa avatar resmini değiştir benden söylemesi :KK39:
Doğru diyo
Madem öyle höt zöt bi ailen ve kocan var fazla açık etme kendini

2 ay önce falan zılgıt kıyamet gelin geldi karşı apartmana, tabi çıktım balkona izliyorum oynadılar testi kırdılar vs, tam herkes gidecek adamın biri yarın geliriz kahvaltıya dedi, damatta tabi bekleriz dedi, ben hönk dedim kaldım ne alaka diye ama burda evlilikler böyle, karşı komşum ben 3 aylık evliyken gelin geldi keza o öyle, ertesi gün ta benim kapıma gelecek kadar ayakkabı vardı kapısının önünde,yeni evli özel mahrem diye birşey yok

nasıl sesiz kalmim ne diyim nişanlıyken bana diodu senin lafın bana gecmez nişanı atmak istedim benim ailem beni ona kurban ediyor artq gerisini sen anla

Anlamadım bu kısmı

Ne nikahı kıydınız ki boşanma yok. Katolik nikahı mı?

Ya kanıksayacaksın bu durumu ya da boşanmanın yoluna bakacaksın . Eşin senle zorla mı evlendirildi yoksa? Onun da istemesi lazım eşi ile başbaşa kalmak. Cinsel yönünüz Nasıl oluyor o kadar kalabalıkta ?

Öyle değil. Adet, töre. . Yazılı olmayan kurallar. Olay kağıt üstünde ya da değil. Boşanmak yok. Sanki Türkiye yi bilmiyor gibi yazmışsınız. .

Valla güzelim seni yargılayamayacağım bu dediğine karşı. Hakkım da yok. Ama başına ne gelirse gelsin kabulleneceksin öyleyse.Tepene de çıksalar, ''mecburum, eşim'' deyip çekileceksin köşene. Madem öyle. .
ailem saqolsun bi sınavı kazanmadım dıye beni evlenmeye mecbur ettiler zorla verdiler . sözde benide alttan alttan ikna etmeye calıstılar yok böyle iyisi yakıssıklısı kabul et

Cok özür dilerim ama cinsel hayatiniz ne durumda?Yani ne bileyim erkekler yeni evliyken daha cok yalniz kalmak ister de ondan sorum.Problem falan var mi?

Öyle değil. Adet, töre. . Yazılı olmayan kurallar. Olay kağıt üstünde ya da değil. Boşanmak yok. Sanki Türkiye yi bilmiyor gibi yazmışsınız. .
töre ben boşansam ailem beni reddeder tabi onların tarafından bosanan es ölüme mahkum dini nikahım var diqerini kıymasını ıstemiyorum

Back
X