• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik

Behrim

Suclamak anlamktan daha kolaydır
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
657
Puanlar
18
merhaba ben 20 yaşındayım dogu tarafındanım ve yeni 3 aydır evli sayılırım ama 3 aydır yanlız kalamıyoruz ilk basta eşimin abisi, kardesi , eltim evimdeydi kardşimde kacarak yanıma gelmişti tabi ben istanbula geldim neyse onlar bir ay evimde kaldı iki hafta sürmeden diger erkek kardesi geldi ve o bizimle yaşıyor bi kac gun sonrada yine abisi gelecek . bitmedi kaynanamda gelecegini söyluyor ne yapacagımı bilmiyorum teyzesinin ogluda hergun gelip yiyip iciyor gidiyor bende yeni yemek yapmayı ögrendim eşim bana diyor mecbursun

maşallah pekte yakışmışsınız birbirinize. istanbulda olup tek aile sizsiniz sanırım. bu yüzden istanbula gelen size geliyor herhalde..
eltin neden geldi? nekadar süre kaldılar mesela..
teyze oğlu da eşinden cesareti alıyor..
eşinle konuşmayı deneyebilirsin. gerçi mecbursun diyen birinden pek anlayış beklemiyorum ama.

Siz evlenene kadar bunların hepsi sokakta mı yatıyormuş ?
Üşüşen üşüşene..
he ya benim ailemin gelmesini istemiyor tabi sözde gelsin dio onların evi ama tavrı farklı oluyo onun ailesi yarısı ist. bi gun yanlız kalamadım

Durumunu yeni fark ettim yoksa yardım ederdim ( : neyse ki konu açmışsın artık

he ya benim ailemin gelmesini istemiyor tabi sözde gelsin dio onların evi ama tavrı farklı oluyo onun ailesi yarısı ist. bi gun yanlız kalamadım
Zaten misafir gelince tek sen yemek temizlik derdine düşünüyosan asıl senin tavır takınman lazım
Yemek yapmayı yeni öğreniyosun ama tüm sülalemde yatılı gelse mecbursun katlanmaya demesi çok bencilce
Senin ailene de tavır takınıyomuş, ailene bi tas çorba mı yapmış ne çekmiş hani
Şimdiden böyleyse işin zor

maşallah pekte yakışmışsınız birbirinize. istanbulda olup tek aile sizsiniz sanırım. bu yüzden istanbula gelen size geliyor herhalde..
eltin neden geldi? nekadar süre kaldılar mesela..
teyze oğlu da eşinden cesareti alıyor..
eşinle konuşmayı deneyebilirsin. gerçi mecbursun diyen birinden pek anlayış beklemiyorum ama.
sagol canm yok onun ailesinin yarısı istanbulda 1 ay bir bucuk ay kadar kaldılar eltim eşim cagırıyor artk yanlıs anlıom benle yanlız kalmak istemiyor galiba

merhaba ben 20 yaşındayım dogu tarafındanım ve yeni 3 aydır evli sayılırım ama 3 aydır yanlız kalamıyoruz ilk basta eşimin abisi, kardesi , eltim evimdeydi kardşimde kacarak yanıma gelmişti tabi ben istanbula geldim neyse onlar bir ay evimde kaldı iki hafta sürmeden diger erkek kardesi geldi ve o bizimle yaşıyor bi kac gun sonrada yine abisi gelecek . bitmedi kaynanamda gelecegini söyluyor ne yapacagımı bilmiyorum teyzesinin ogluda hergun gelip yiyip iciyor gidiyor bende yeni yemek yapmayı ögrendim eşim bana diyor mecbursun
Mecbur degilsin

sagol canm yok onun ailesinin yarısı istanbulda 1 ay bir bucuk ay kadar kaldılar eltim eşim cagırıyor artk yanlıs anlıom benle yanlız kalmak istemiyor galiba
Sürü psikolojisi mi var diyecektim bunlarda ama eşin kendi kaşınıyormuş
Eşin eltini mi çağırıyor
Burdaki cümbüş yetmiyor bi de sen gel mi diyo ?

Zaten misafir gelince tek sen yemek temizlik derdine düşünüyosan asıl senin tavır takınman lazım
Yemek yapmayı yeni öğreniyosun ama tüm sülalemde yatılı gelse mecbursun katlanmaya demesi çok bencilce
Senin ailene de tavır takınıyomuş, ailene bi tas çorba mı yapmış ne çekmiş hani
Şimdiden böyleyse işin zor
yani doguluyum bizde boşanmak yoktur . mecbur her dedigine katlanmam gerektigini söyluyor

Başlık evlilik, içeriği otelcilik hizmetleri A.Ş.

Boyle soyleyince suphe dustu icime, eltin esiyle mi geliyor?
Yeterince guzel agirlanmazlarsa bu kadar cok gelmezler belki. Birde esine seninle basbasa kalmak istiyorum falan dersen inceden konus yani ailen gelmesin istemiyorum degilde seni ozluyorum, yalniz kalalim gibi.

yok ya
Sürü psikolojisi mi var diyecektim bunlarda ama eşin kendi kaşınıyormuş
Eşin eltini mi çağırıyor
Burdaki cümbüş yetmiyor bi de sen gel mi diyo ?
önune gelene gel diyo . erkek arkadaslarınada diyor gel baktm olmuyo konustum dedim onlar geliyolar biz yanlız kalamıyoruz ben niye yanındayım memleketıme gidim onada yoq hızmetci buldu kendine

Ay nasıl bir yaşantıdır bu arkadaş !
Allah yardımcın olsun,eşinle konuş dicem adam mecbursun diyor,
Anlayış beklemek çok mantıklı değil bu insandan,
Kapının girişine yazın zor durumda kalanlar evi
Herkes kalsın bari ,tövbe yarabbi ya !! sinir bozucu....

Back
X