he ya benim ailemin gelmesini istemiyor tabi sözde gelsin dio onların evi ama tavrı farklı oluyo onun ailesi yarısı ist. bi gun yanlız kalamadımSiz evlenene kadar bunların hepsi sokakta mı yatıyormuş ?
Üşüşen üşüşene..
Zaten misafir gelince tek sen yemek temizlik derdine düşünüyosan asıl senin tavır takınman lazımhe ya benim ailemin gelmesini istemiyor tabi sözde gelsin dio onların evi ama tavrı farklı oluyo onun ailesi yarısı ist. bi gun yanlız kalamadım
sagol canm yok onun ailesinin yarısı istanbulda 1 ay bir bucuk ay kadar kaldılar eltim eşim cagırıyor artk yanlıs anlıom benle yanlız kalmak istemiyor galibamaşallah pekte yakışmışsınız birbirinize. istanbulda olup tek aile sizsiniz sanırım. bu yüzden istanbula gelen size geliyor herhalde..
eltin neden geldi? nekadar süre kaldılar mesela..
teyze oğlu da eşinden cesareti alıyor..
eşinle konuşmayı deneyebilirsin. gerçi mecbursun diyen birinden pek anlayış beklemiyorum ama.
Mecbur degilsinmerhaba ben 20 yaşındayım dogu tarafındanım ve yeni 3 aydır evli sayılırım ama 3 aydır yanlız kalamıyoruz ilk basta eşimin abisi, kardesi , eltim evimdeydi kardşimde kacarak yanıma gelmişti tabi ben istanbula geldim neyse onlar bir ay evimde kaldı iki hafta sürmeden diger erkek kardesi geldi ve o bizimle yaşıyor bi kac gun sonrada yine abisi gelecek . bitmedi kaynanamda gelecegini söyluyor ne yapacagımı bilmiyorum teyzesinin ogluda hergun gelip yiyip iciyor gidiyor bende yeni yemek yapmayı ögrendim eşim bana diyor mecbursun
Sürü psikolojisi mi var diyecektim bunlarda ama eşin kendi kaşınıyormuşsagol canm yok onun ailesinin yarısı istanbulda 1 ay bir bucuk ay kadar kaldılar eltim eşim cagırıyor artk yanlıs anlıom benle yanlız kalmak istemiyor galiba
yani doguluyum bizde boşanmak yoktur . mecbur her dedigine katlanmam gerektigini söyluyorZaten misafir gelince tek sen yemek temizlik derdine düşünüyosan asıl senin tavır takınman lazım
Yemek yapmayı yeni öğreniyosun ama tüm sülalemde yatılı gelse mecbursun katlanmaya demesi çok bencilce
Senin ailene de tavır takınıyomuş, ailene bi tas çorba mı yapmış ne çekmiş hani
Şimdiden böyleyse işin zor
Ölmesini bekleyeceksin o zamanyani doguluyum bizde boşanmak yoktur . mecbur her dedigine katlanmam gerektigini söyluyor
merhaba ben 20 yaşındayım dogu tarafındanım ve yeni 3 aydır evli sayılırım ama 3 aydır yanlız kalamıyoruz ilk basta eşimin abisi, kardesi , eltim evimdeydi kardşimde kacarak yanıma gelmişti tabi ben istanbula geldim neyse onlar bir ay evimde kaldı iki hafta sürmeden diger erkek kardesi geldi ve o bizimle yaşıyor bi kac gun sonrada yine abisi gelecek . bitmedi kaynanamda gelecegini söyluyor ne yapacagımı bilmiyorum teyzesinin ogluda hergun gelip yiyip iciyor gidiyor bende yeni yemek yapmayı ögrendim eşim bana diyor mecbursun
Boyle soyleyince suphe dustu icime, eltin esiyle mi geliyor?sagol canm yok onun ailesinin yarısı istanbulda 1 ay bir bucuk ay kadar kaldılar eltim eşim cagırıyor artk yanlıs anlıom benle yanlız kalmak istemiyor galiba
Bosanmak madem yok sen de kafana gore takil ne de olsa bosayamazyani doguluyum bizde boşanmak yoktur . mecbur her dedigine katlanmam gerektigini söyluyor
Otel de bari ücretini veriyorlarBaşlık evlilik, içeriği otelcilik hizmetleri A.Ş.
önune gelene gel diyo . erkek arkadaslarınada diyor gel baktm olmuyo konustum dedim onlar geliyolar biz yanlız kalamıyoruz ben niye yanındayım memleketıme gidim onada yoq hızmetci buldu kendineSürü psikolojisi mi var diyecektim bunlarda ama eşin kendi kaşınıyormuş
Eşin eltini mi çağırıyor
Burdaki cümbüş yetmiyor bi de sen gel mi diyo ?