evlilik

mira1723

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
103
69
merhaba ben yeni evliyim 8 aylık ailem izin vermedi kaçarak evlendim eşimle 5 sene çıktık neyse eşimle kaçıp evlendik annesi çok kötü biri çıktı kıskanıyor düşkün oğluna eşimde öyle kadın bana inanılmaz şeyler yaptı ilk hep eşim arada kalmasın diye sustum sonra dayanamadım bir kaç kere söyledim eşim beni dövdü annesinin yanında ve annesinin haklı olduğunu söyledi en sonunda evi terk ettim geldi özür diledi ağladı falan o zmandan beri dövmüyor daha iyi ama ben yaşadıklarımı atlatamıyorum 2 günde bir annesine gitmek istiyor oraya gidince kadın bana pislik gibi davranıyor çok kötüyüm boşansam mı nolucak napmalyım

ailenin bosa karsi cikmadigini anlamissindir heralde..
ee geri kabul ediyorlar mi bari ? ediyorlarsa bosa, ne yapicaksin bu foseptik insanlarla.

hemde nasıl anladım var ya ediyorlar o anlamda bir sorun yok boşanıp boşanmamak konusunda kararlı değilim işte zaman vermeliyim yoksa hemen bitmeli mi?

off bende kaçarak evlendim ailem vermedi 3 yıllık evliyim alllahtan aramız iyi anneside fena ama eşim biliyo annesini benim yanımdadır hep sen seslenme bana söyle ben hallederim der.
sana gelince annesin yanında dövmek olmamıs iyi düşün bir daha yaparsa bitir pişman olmus dediğine göre

Yardıma ihtiyacım var..
2 hafta sonra düğünüm var. Ve anlamsız bir şekilde duygu karmaşıklığı yaşıyorum. Çok tedirginim ve fazlasıyla korkularım var. Duygularımı hissedemiyorum. Yol ayrımındayım. Alışveriş sürecinde bi takım sıkıntılar yaşandı ve ben bi çok şeyden soğumaya başladım. Korkuyorum.. ne yapmalıyım bilmiyorum. Aklım karmakarışık. Benim yüksek sesle söyleyemedigim seyi nisanlimdan bekliyor gibiyim. Bu zamana kadar herşey çok güzeldi. Gözlerimin ici öyle güzel guluoduki.adeta büyü yapılmış gibi hissediyorum. Darmadağınım. Boyle yaşayan oldumu Hiç? Bu süreçte normal mi. Yoksa duygularımımi yitiridim..

Canım bende 4 aylık evliyim o dönemlerde oluyo bazen ama karar vermen için biraz geç kalmışsın korkma stres bunların hepsi M Melekk2

Selam, 2 hafta önce yazmışsın evlendin mi ne yaptın merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…