evlilik

ınş dedınız gıbı olur ama sıze sunu soryım hersey unutuluyo mu evlılıkte yaptıgı yanlısları gormezden mı gelcez

ınş dedınız gıbı olur ama sıze sunu soryım hersey unutuluyo mu evlılıkte yaptıgı yanlısları gormezden mı gelcez
Hayır tabiki yanlış anlamanı istemem öyle demek istemedim tabiki yaptığını bilemem büyük hatalar tabiki unutulmaz ama benim bahsettiğim ufak tefek şeyler işte mesela benim eşim sabahları çok sinirli olur konuşmaz başlarda ben hep buna alınırdım beni tersliyo sabahları sevmiyo işte be bilim yan baktın ilgilenmiyosun falan filan sonradan anladımki adamın huyu bu alıştım şimdi sabahları hiç dokunmam konuşmam kendine gelene kadar bu küçük bi örnek

yok canım yanlıs anlamadım. bu da cok konusmayı sevmıyo baskalarıyla gule gule konusuyo bız bas basa kalınca dırek televızyon acılıyo ben de usteleyınce tartıyoruz

yok canım yanlıs anlamadım. bu da cok konusmayı sevmıyo baskalarıyla gule gule konusuyo bız bas basa kalınca dırek televızyon acılıyo ben de usteleyınce tartıyoruz
İnanki canım aynı biz :)) bizde öyleydik şuan çok ilgi beklediğin bi zamandasın dediğim gibi erkeklerde bi rahatlıyo nasıl olsa evlendik benim nasılsa istediğimi aldım havasındalar ama merak etme kendilerine geliyolar zamanla :)

Bende hep eşime üstelerdim tv izliyosun benimle konuşmuyosun beni artık sevmiyosun tabi istediğini aldın diye al sana kavga hergün bi kavga benim eşim bide özür dilemek ne bilmez burnu düşse asla eğilip almaz e huyunu tüyünü bilmiyosun ilk 1 sene ondan sonra oturuyo zaten o zamanda herşey düzelip yoluna giriyo merak etme canım

Böyle teker teker yazacağına,mesele başından geçen olayları anlat. Eşinle yaşadıklarınızı,senin,eşinin kırgınlıklarını vs.. Böyle olduğunda size daha çok yardımcı olabilirz belki. Şahsen çok isterim,çünkü bu duyguları bende yaşadım. Üstelik gurbetteyim. Kimim kimsem yok Eşimden başka.. 1 sene oldu bizim. Ama çok alıştım artık. Eşimede,burayada..

su anda cok kırgınım umutsuzum sankı ben ne yaptım dıyorum sımdıden
Selam Canim, böyle seyler cok normal bir veya iki sene böyle gececek cünkü Artik siz evlisiniz hergün birbirinizi görüyorsunuz hergüm beraber uyuyup beraber kalkiyorsunuz sevgiliyken biribirinizi özlüyordunuz felan.. hersey daha baska oluyor evlendikten sonra Bunker cok normal seylerdir bende esimle cok kavga Ettim ilk baslarda birbirimizi hic anliyamadik ama sonradan düsündük Hep bosunaymis kavgalarimiz. Simdi cok sükür cok mutluyum cok iyi anlasiyoruz hic kavga etmiyoruz dogru dürüz belki 2ayda bir Kere ama hemen barisyoruz... Sen esinin sevdigi seyleri yap onun ilgisini cek Mesela güzel giyin kuaföre git sonra beraber aksam yemegine Ordan sinemaya felan.

Mutluluklar :)

benimde bir sorum var kendimden küçük birisini seviyorum o da beni seviyor ama ailesi izin vermeyecegi için ayrılmak zorunda kaldık ama o çok üzülüyo bende öyle ailesine de karşı gelemiyo çook üzgünüm bana

ikimizde evlenmek istiyoruz ama ailesi olmadan olmaz diyor haklıda . Ama ailesinin asla izin vermiyecegini söylüyor galiba çare yok bize (((

Bende yaklaşık 5 aylık evliyim. aynı sorunlar bende de var. aslında eşimin ilgisizliğinden değil ama evlilik sorumluluğuna alışamamaktan kaynaklanıyor olabilir :) biraz iğneyi kendimize de batırmak lazım. ama şu konuda kesinlikle eminim ki herkes yani kadın da erkek te aynı evin içine girince çok değişiyor. ben evlenmeden önce gayet neşeli keyfi yerinde bir insandım ama evlendiğimden beri işten eve bir geliyorum sinir harbi içerisinde. sürekli yetişme çabası, olucak mı yapabilcem mi acaba kocam beğenicek mi? bende de devamlı bir kaygı duyma söz konusu ve artık hayatımın her dakikasında var bu duygu. bunun için sakinleştirici ilaç kullandım 2 ay o da işe yaramadı. aptallık ve uyuşukluktan başka hiçbirşeye yaramıyorlar. sürekli böle göğüsümde hop oturup hop kalkan bir endişe duygusu (evlendiğimden beri). bunun eşimle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum ben herşey mükemmel olsun diye kendi çapımda verdiğim saçma savaşın sonuçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…