- 25 Aralık 2014
- 18
- 0
-
- Konu Sahibi seevvdaaammm
Hayır tabiki yanlış anlamanı istemem öyle demek istemedim tabiki yaptığını bilemem büyük hatalar tabiki unutulmaz ama benim bahsettiğim ufak tefek şeyler işte mesela benim eşim sabahları çok sinirli olur konuşmaz başlarda ben hep buna alınırdım beni tersliyo sabahları sevmiyo işte be bilim yan baktın ilgilenmiyosun falan filan sonradan anladımki adamın huyu bu alıştım şimdi sabahları hiç dokunmam konuşmam kendine gelene kadar bu küçük bi örnekınş dedınız gıbı olur ama sıze sunu soryım hersey unutuluyo mu evlılıkte yaptıgı yanlısları gormezden mı gelcez
İnanki canım aynı biz :)) bizde öyleydik şuan çok ilgi beklediğin bi zamandasın dediğim gibi erkeklerde bi rahatlıyo nasıl olsa evlendik benim nasılsa istediğimi aldım havasındalar ama merak etme kendilerine geliyolar zamanla :)yok canım yanlıs anlamadım. bu da cok konusmayı sevmıyo baskalarıyla gule gule konusuyo bız bas basa kalınca dırek televızyon acılıyo ben de usteleyınce tartıyoruz
Selam Canim, böyle seyler cok normal bir veya iki sene böyle gececek cünkü Artik siz evlisiniz hergün birbirinizi görüyorsunuz hergüm beraber uyuyup beraber kalkiyorsunuz sevgiliyken biribirinizi özlüyordunuz felan.. hersey daha baska oluyor evlendikten sonra Bunker cok normal seylerdir bende esimle cok kavga Ettim ilk baslarda birbirimizi hic anliyamadik ama sonradan düsündük Hep bosunaymis kavgalarimiz. Simdi cok sükür cok mutluyum cok iyi anlasiyoruz hic kavga etmiyoruz dogru dürüz belki 2ayda bir Kere ama hemen barisyoruz... Sen esinin sevdigi seyleri yap onun ilgisini cek Mesela güzel giyin kuaföre git sonra beraber aksam yemegine Ordan sinemaya felan.su anda cok kırgınım umutsuzum sankı ben ne yaptım dıyorum sımdıden
Kaç yaş var kiikimizde evlenmek istiyoruz ama ailesi olmadan olmaz diyor haklıda . Ama ailesinin asla izin vermiyecegini söylüyor galiba çare yok bize(((
Kaç yaş var ki