evlilik

bi kaç aylık evlıyım ve cok kotu seyler hıssedıyorum. var mı oyle olan arkadaşlar daha once tanıstım kısı yok sankı karsımda

uzun sure konusarak evlendık ama bı ılgısaızlık var ve bu benı cok rahatsız edıyo hep kendısı bılıyo herşeyın en ıyısını ben degıl....

eşinizi önceden cok tanıyamadınız sanırım zaten insanlar ev ortamında da kılıf değiştiriyorlar.

aslında tanımısım boyleymıs de ben anlayamamısım bana alttan alttan farkettırmıs sımdı sımdı anlıyorum ama nasıl ılgısını kazanabilirim bılemıyorum

Bunlar çözülebilir yada alışılabilir şeyler. Zamanla birlikte yaşamayı ve birbirinizin dilinden anlamayı öğreneceksiniz. Eviliklerin ilk bir yılında boşanma aslında birbirini anlamamaktan olur. Sabırla devam edin. Yöntemlerinizi gözden geçirin. Henüz iyi ya da kötü demek için çok erken. Konuşmakla anlaşamıyorsanız beden dili, o da olmuyorsa beden dili , olmadı hareketlerle derdinizi anlatın;kısaca çaba gösterin herşey düzelir inşallah.

ınş ama ınsan ne hayal edıyo nasıl oluyo ve beni anlamadıgını dınlemedıgını kısacası ıletısım kuramadıgımızın farkındayım ona kalsa problam yok

Mesela benim eşim söylemekle anlamaz. Ama en kolayı söylemek olduğu için hala söylerim. Duyar ama algılayamaz. Onun için bir problem yok çünkü algılayamadığının farkında değil. Hareketi uygulamalı ona yaparsam anlar. Ama konuşma her zaman eksik kalır. Eşinizin etkin dilini keşfedin. Anladığı dilden konuşun. Bu bir günde olmaz. Zaman ve özen lazım.

canım ortak noktalarını bul eğlendiğiniz şeyleri bizimde öyleydi 3 ayda boşanma fikirleri geçiyordu benimkinin pc de oyun tutkusu var pc ye takılıp beni ihmal etti bende bekarlıktan kalma pc mi getirdim kurup birlikte zaman geçirmeye başladık falan böyle şeylerini bul mesela

bi kaç aylık evlıyım ve cok kotu seyler hıssedıyorum. var mı oyle olan arkadaşlar daha once tanıstım kısı yok sankı karsımda
Öncelikle merhaba arkadaşlar üzme kendini arkadaşım bende senin gibiydim şimdi 6 senelik evliyim 8 aylık bi oğlum var ilk 1 sene bizde birbirimizi yedik ki ayrılmak bile geçiyodu aklımdan neden olduğunu sonradan anladım ki bu çok normal düşünsene ne kadar flört etmiş olsanda daha önce aynı evi paylaşmadın şimdi aynı çatı altında 7/24 beraber her halini yaşıyosun ki şuda bi gerçek erkekler evlenince bi rahatlama geliyo üstlerine

Emin ol zamanla, birbirinizin huyunu suyunu iyice öğrenip aynı çatı altında ortak hayatı paylaşmaya alıştıkça herşey düzene giricek :)

evet acaip rahat eskısı gıbı aman kaybederım korkusu yok akşam uzse sabah hıc bısey olmamıs gıbı davranıyo ha kırmıs benı ha uzmusss farketmıyo

su anda cok kırgınım umutsuzum sankı ben ne yaptım dıyorum sımdıden
Canımm ileride bu hallerine gülüceksin :) boşyere en güzel günlerini mahvetme bence ortak eğlence alanlarınızı bul kocana güzel sofralar hazırla oda bunları gördükçe yaptığı kabalıkları farkedecek ben napıyorum diye bi silkelenecektir seni çok iyi anlıyorum seninki evlilik sendromu e kolaymı yepyeni bambaşka bi hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…