bence mutlu evlilik yoktur çünkü hayat tamamıyla mutlu değildirki.hayatla paralel giden evlilik vardır yani insanlar sürekli mutlumu dolaşıyo evlenmeseler bile işte hayatla paralel giden ideal evlilik vardır.yani kimse evlendiğinde bulutların üzerine çıkacağını eşinin mütemadiyen kendisiyle ilgileneceğini beklemesin bu beklentiden dolayı cicim aylarından sonra hayal kırıklıkları yaşanıyor sonra aramızdaki heyecan bitti.bööle birşey yokki...sen zaten yaşıyordun sana hayat arkadaşı geldi yanına mütemadiyen seni pohpohlama aracı bir eşya almadın yani o da hayatını devam ettiyor ama yanında seni istiyor.evlenceğin insana da aşiık olursunki onun en katlanılmaz hallerini çekebilesin diye.o da aynı şekilde senin.evde kardeşimizin annemizin en katlanılmaz hallerini kan bağı olduğu için çekiyoruz.eşimizle böyle bir bağ olmadığı için allah tarafından hala anlaşılamayan aşk denilen bir duygu verilmiş.gerçe aşk daha sonra sevgi ve saygıya dönüşmesi gerekioyr bu da çok önemli.aksi takditirde aşk cıvık cıvık dengesiz saplantılı bir duruma düşme ihtimali söz konusudur.eğer bu hale dönüştüyse kesinlikle evlenmeyin derim ben.evlenince olgunlaşılır düzelir diye birşey pek söz konusu olmuyor.kişiler olgunlaşsada artık birbirinize karşı üslubunuz belirlenmiş oluyor,farklı bi tavır sergilenemez hale geliyor.aynı bireyler bi sonraki ilişkilerinde farklı tavırlar sergileyebilir mesela.üstüne birde aynı eve girildiği için iki farklı yaşamın çatışmaları oluşuyor.bu durumda biraz düşünülmeli.eğer sevdiğiniz saygı duyduğunuz ilişkinizde küfürün yer almadığı size değer veren yeri geldiğinde alttan alan bi erkek bulduysanız evlenin derim.gerçi ben evli değilim hiç evlenmedim nişanlıyım fakata ben çevremdeki insanların evliiğini çok incelerim bunun üzerine yaşanmışhikayeleri çok okurum benim çıkardığım sonuç bu.arkadaşlar hayat zaten zor eşlerimizle biribirimizin hayatını dahada zorlaştırmayalım.ben her adımımda bunu düşünmeye çalışıyorum.bende agresif bi insan olduğum için kendimi bu konuda eğitmeye çalışıyorum.en büyük korkum da evlendikten sonra anlaşamama boşanma allah kimseye göstermesin
boşanmayı allah kimseye vermesin dicem ama oluyo...birde 5 ay sonra bile boşanan var insan bekar adını dula çıkartıyo ben evliliğin kader olduğunu düşünüyorum.bende evlenicem az bi zamanım var 4 4 lük olmayacam zaten 4 4 lük bişe yoktur bende 4 3 lük olurum napimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?