• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Evlilik?

Evlilik?

• Ankete Katılan
    102
Şaşıracak bir şey yok dostlarım..
Çok şükür benim bir sorunum yok. Ama etrafıma baktıkça evliliğin ne zor olduğunu görüyorum. Bu yüzden hep dikkatli olun derim bekarlara..
Ben pozitifliğimi kaybetmemeye çalışıyorum. Allahım da hep güzel günler göstersin inşallah!

Emin misin canım?
Haddimize değil tabi,ama sanki bir misyon üstlenmiş te o nu taşımak zorundaymışsın gibi hissediyorum seni.
Belki de beni ilgilendirmez boşver..

Emin misin canım?
Haddimize değil tabi,ama sanki bir misyon üstlenmiş te o nu taşımak zorundaymışsın gibi hissediyorum seni.
Belki de beni ilgilendirmez boşver..

İyiyim ben güzelim iyiyim merak etme..
Hele şu günlerde daha da iyiyim. Bayaa aştık kendimizi yani..sırnaşık şey
Beni düşündüğünüz için hem sana hem de Belisiimime teşekkür ederim..:1hug:

bence olması lazım bir şeylerden biri evlilik Allah herkese hayırlı kısmetler versin

Evlilik gerekli ama doğru kişiyle olması en gereklisi:sm_cool:

evet Zepp hala seninde fikrini aciklamani bekliyorum ,en azindan actigin ankete sende katilabilirsin....

evlilik güzelmi çirkinmi anlamış değilim.zaten bekarım ama ailem dahail çevremdeki herkesin evliliği kötü gidioo,yada benmi öle biliyorum bilmiyorum.ama sevdiğim kişi ile bi ömrü geçirmeyi ne pahasına olursa olsun çok isterm

evlilik islamiyeti yaşayabildiğimizde o kadar güzel ki... ama ne yazık ki bizler islami kurallardan bi haberiz.allah herkese hayırlı evlilikler nasip etsin. samimiyet doğruluk saygı ve bencil olmamak her türlü ilişkide en önemli şey tabii ki

katılmamak eldemı::::::::::::::::::::

yani bana kalsa evlilik çok güzel ve çok isterim ama okuduklarımdan çıkardığıkm ise baba evi çok rahat koca evi biraz kasıyoo...sevgilim de zaten evlilikten ürkmeye başlamış durumda.Allah sonumuzu hayır etsin ama ben açıkçası evlenmeyi yani doğru insanla hayırlı bir evlilik yapıp hayırlı evlat(lar) sahibi olmayı Allahımdan her zaman istiyorummmm

ewlılık zamanı gelınce gereklıdır...
we gercekten mutlu olcagına ınandıgın ınsansa bundan daha guzel ne olabılır.
Allah herkese hayırlısını nasıp etsın.

olsa da olur olmasa da..
ama son zamanlarda cok uzak buluyorum kendime acikcasi.

önemli ama gerekli mi bilemem... bu sonuçta kısmet ,bakış açısı, şans, biraz

cesaret ...vs gibi etkenleri bir arada istiyor...ama önemli bir kurum....mutlu olunası, emek okulu, "Ben" i

unutup "Biz" olma yolu...Allah herkese hayırlısını versin inşallah..

Back