Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir erkeğin bunu takıntı yapması da büyük red flag bu arada.Atanmışla evlenmek isteyenden zaten uzak dur bu bir
İkincisi bunca yıl atanmamışsan artık başka şeyler denemelisin
32 yaşında evde olmaya bir bahane olamaz, bir yerden hayata başlamalısın ama başlayacağın nokta evlilik olmamalı. 30 sene özel sektörde çalıştım ve emekli oldum, illa devlet olacak diye bir şart yok, tüm hayatımı özel sektörde çalışırken kurdum her şeyim de oldu bırakın bu kpss takıntılarını artık
Ben de çoğu konuda memurları görüyorumBu kadınlar kulübüne zaten memur olmayanı almıyorlar sanıyordum benülkedeki bütün atanan ve atanamayan kadınlar burada
Çok boş vakitleri varsa demekBen de çoğu konuda memurları görüyorum![]()
Çok boş vakitleri varsa demek
Geliyor memur linci![]()
İşini iyi yapanları tenzih ederim ama ülkede bir baltaya sap olamayan, tembel, uyuşuk herkes memur oluyor bence. Kendini gösterecek zekası ve becerisi olan insanlar memur maaşına düşmüyor zaten.
Ula herhalde bir ben atanık değilim diyorum denk geldikçeToksik konu açanlarda da çok var memurum diyen
![]()
Sırf sömürü diye çalışmamak doğru değil ama. Hepimiz o yollardan geçtik. İlk mezun olduğumda asgari ücretten az alıyordum ve sigortam bile yoktu. 2 sene dershanelerde çalıştım. Bana çok tecrübe kazandırdı. Hem kendi bölümümde kendimi geliştirdim hem de KPSS çalışırken diğer öğretmen arkadaşlarımdan faydalandım. Atandım. Atanmasaydım da dershane, özel okul, özel ders şeklinde giderdim. Hem bir işte çalıştım, hem KPSS çalıştım hem de yüksek lisans yaptım.Özel sektör hep sömürdü ne yazık ki.
İşte 1 0’dan büyüktür mantığı tam olarak böyle bir şey. Bir giyim kuşam, makyaj bile ifade edildiğinde dalga geçiyoruz ama o bile bir yatırım karşı cinsle ilişki konusundaKonu sahibi 10 yıl boyunca asgari ücretle çalışsan yaklaşık 800000 tl maaş almış olacaktın. Bu aldığın maaşları hiç harcamayıp altına yatırsan 15-17 milyon arası bir birikimin olacaktı. Ekstra olarak 3600 gün sigorta primin yatmış, sosyal çevren oluşmuş belki hayatının aşkıyla karşılaşmış olacaktın. Şimdi ne var elinde? Sıfır…
Bunu buraya asgari ücretle çalışmayı küçümseyip yıllarını kpss peşinde heba edenler (etmeyi düşünenler) için yazdım.
Evet öcü ama yapacak birşey de yokBu özel sektör bu kadar öcü mü? Neden herkes atanma peşinde anlamıyorum. Milletin lafını çekeceğime enerjimi bir işe verir ve çalışırım.
Benim de 30 yaşına kadar psikolojisi bozuk olduğu için hicbirşey yapmayan bir kuzenim vardı.kız ailesiyle kavga ede ede sonunda bir işe girdi.şimdi kaç yıldır çalışıyor hem de insan içine çıkar çıkmaz koca buldu.9 yıl kpss mi çalışılır ya. Cidden bu hem ev hanımları hem ev kızlarının evde oturma bahanesi oldu.
İşte 1 0’dan büyüktür mantığı tam olarak böyle bir şey. Bir giyim kuşam, makyaj bile ifade edildiğinde dalga geçiyoruz ama o bile bir yatırım karşı cinsle ilişki konusundakonu sahibi sıfır yatırım yapmış kendine malesef. halbuki bir şeylerin ucundan tutsa kim bilir neler değişecekti. Benim atanmaktan umudu kesince kurumsal mağazaya girip sonra oraya kendini kanıtlayınca mağaza müdürü olan arkadaşım oldu.
Bazı firmalar çok daha iyiEvet öcü ama yapacak birşey de yok
Ev kadınları da linçleniyor hepBu kadınlar kulübüne zaten memur olmayanı almıyorlar sanıyordum benülkedeki bütün atanan ve atanamayan kadınlar burada
bi grup var zaten onlar buraya herkesi ve her şeyi linçlemeye gelmiş ne yapsak yaranamyızEv kadınları da linçleniyor hepSanki para topluyoruz kk dan
![]()
Ev kadınları da linçleniyor hepSanki para topluyoruz kk dan
![]()
Evlenmek istesek de linç ediliyoruz. Sanki cinayet işlemek istiyormuşuz gibibi grup var zaten onlar buraya herkesi ve her şeyi linçlemeye gelmiş ne yapsak yaranamyız![]()
Evlenenler pişman, boşver, kurslara git, gez toz... verilen akıllarEvlenmek istesek de linç ediliyoruz. Sanki cinayet işlemek istiyormuşuz gibi![]()