Evlenmeyi çok istiyorum düzgün biriyle.Üniverite mezunuyum 32 yaşındayım.Atanamadım ne yazık ki.Ailem de ne atandın ne evlendin diye baskılıyor aile bireylerinden zorbalayanlardan biri de eğitimci biri hemşire.Senelerdir kpss çalışmaktan bıktım artık kitap görmek dahi midemi bulandırıyor ama anlatamıyorum bunu kimseye.Şu an evlenmek isteyen de atanmış istiyor.Çıkmazdayım bana yardımcı olur musunuz? Dua edin fikir verin hepsine kabulüm.Teşekkürler.
Evlenmeyi çok istiyorum düzgün biriyle.Üniverite mezunuyum 32 yaşındayım.Atanamadım ne yazık ki.Ailem de ne atandın ne evlendin diye baskılıyor aile bireylerinden zorbalayanlardan biri de eğitimci biri hemşire.Senelerdir kpss çalışmaktan bıktım artık kitap görmek dahi midemi bulandırıyor ama anlatamıyorum bunu kimseye.Şu an evlenmek isteyen de atanmış istiyor.Çıkmazdayım bana yardımcı olur musunuz? Dua edin fikir verin hepsine kabulüm.Teşekkürler.
Öğretmenler için özel sektör bir nevi kölelik...maaşlar genelde asgari ücret veya bir tık üstü, çalışma saatleri uzun vs vs. Haa 32 yaşına kadar evde beklemekten iyidir, orası ayrı tabiiBu özel sektör bu kadar öcü mü? Neden herkes atanma peşinde anlamıyorum. Milletin lafını çekeceğime enerjimi bir işe verir ve çalışırım.
Asgariden bile düşük maaşlar var.Öğretmenler için özel sektör bir nevi kölelik...maaşlar genelde asgari ücret veya bir tık üstü, çalışma saatleri uzun vs vs. Haa 32 yaşına kadar evde beklemekten iyidir, orası ayrı tabii
Emek hırsızlığı resmen, köleliğin diğer adı. Yıllarca dirsek curut, sonuç bu. Yazıklar olsun gerçekten...Asgariden bile düşük maaşlar var.
Sigorta girişi falan yoktur büyük ihtimalle, eee 32 yaşında hiç çalışmamışsa bu yaştan sonra çok zor. Evlenmeyi düşünüyor ama karşısına nasıl bir insan çıkacak belli değil. Aile evinde de bu yaşa kadar çalışmamış bir insanın göze batması çok normal. Vallahi üç harfli marketler öğretmenler ve üniversite mezunu gençlerle dolu, malesef artık üniversite de yeterli gelmiyorÖğretmenler için özel sektör bir nevi kölelik...maaşlar genelde asgari ücret veya bir tık üstü, çalışma saatleri uzun vs vs. Haa 32 yaşına kadar evde beklemekten iyidir, orası ayrı tabii
Konu sahibinin hikayesini tam olarak bilmiyoruz ama o yaşa kadar herhangi bir çalışma hayatı olmamış, evde olan çocuk göze batar bir yerden sonra evet. En azından evlensin, yuvasını kursun der aileler genel olarak.Sigorta girişi falan yoktur büyük ihtimalle, eee 32 yaşında hiç çalışmamışsa bu yaştan sonra çok zor. Evlenmeyi düşünüyor ama karşısına nasıl bir insan çıkacak belli değil. Aile evinde de bu yaşa kadar çalışmamış bir insanın göze batması çok normal. Vallahi üç harfli marketler öğretmenler ve üniversite mezunu gençlerle dolu, malesef artık üniversite de yeterli gelmiyor
Vallahi ben de çocuklarım için kendimi yırtıyorum ama gelecek için de bir o kadar umutsuzum. Allah sonumuzu hayır etsinKonu sahibinin hikayesini tam olarak bilmiyoruz ama o yaşa kadar herhangi bir çalışma hayatı olmamış, evde olan çocuk göze batar bir yerden sonra evet. En azından evlensin, yuvasını kursun der aileler genel olarak.