Evlilik

Anlatmaya çalışıyorum. Ben hatalarımı kabul ediyorum ama o asla. Sen hep sus ben senin kölen olurum vs diyor ama sustukça alttan aldıkça daha da çok haklıymış moduna giriyor.
Bende ister ismez bazen konuşmak istemiyorum artık soğuyorum ne yapacağımı bilmiyorum ya biticek ya da böyle devam edicek. Çift terapisini de istemiyor sen git ben gitmem diyor

Size tavsiyem bir süre çocuk fikrini erteleyin, biraz evliliğiniz otursun. Eşiniz manipülatif biri gibi geldi, sürekli eleştiren memnuniyetsiz insanlarla yaşamak çok zordur.
O benim öyle olduğumu söylüyor. Çok zoruna gidiyor tamam benim de hatalarım var kabul ediyorum ama emeklerin karşılığını göremeyince üzülüyorum geri çekiyorum kendimi. Mesela en basitinden o ben hep yanına gidip öpüp seviyorum ilgi gösteriyorum ama baktım onun hiç içinden gelmiyor gibi bende bıraktım önceden böyle değildi. Çok üzülüyorum yani elimden de birşey gelmiyor oturup konuşamıyoruz da

Kısasta hayat vardır.İlk 2 senem anlattiginiz şekilde geçti.Esim beni sürekli manipüle etti durdu.Sonra bir gün ampul yandı bende gerçekten ama gerçekten haklı olduğum konuda asla geri adım atmadım.Konusmuyor mu kendi bilir.Gönlümü almıyor mu o zaman konuşmam.Esinize aynalama yapın.İzleyin size nasıl davraniyorsa sizde ona birebir aynı şekilde davranın.Umursamaz olun.Zamanla ipler elinize geçecektir diye düşünüyorum ama iyi mucadele etmeniz lazım

Eşiniz ev işlerinde size yardımcı oluyor mu? Eğer olmuyorsa kendinizi ona açıklamak yerine çenesini kapaması gerektiğini söyleyin. Yardımcı olmuyorsa huzursuzluk çıkarıp dırdırlanmasın yani.

Eşiniz ev işlerinde size yardımcı oluyor mu? Eğer olmuyorsa kendinizi ona açıklamak yerine çenesini kapaması gerektiğini söyleyin. Yardımcı olmuyorsa huzursuzluk çıkarıp dırdırlanmasın yani.
Hayır önceden ufak tefek yapıyordu ama şu an hiç dün çamaşır sericektim meyve yiyelim dedi bende getirdim hadi bugün de sen soy dedim. Hayır dedi.

Hayır çalışmamı istemiyor

Asla şaşmaz bu tiplerin hepsi eşlerini daha rahat sindirmek için çalışmalarını istemez. Her tartışma sonrası adım atan siz olduğunuza göre de kaybetme korkunuz da var. Bu adama karşı sağlam bir duruş sergilemeseniz daha beter duruma gelecek gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…