- 22 Temmuz 2024
- 276
- 96
- 13
- Konu Sahibi Pembikbulut
-
Naparsaniz yapin vazgecmiyormus kendi agzinizla soyluyorsunuz kapris yapip adamin cabalamasina alismissiniz simdi tepetaklak olmus herseyo kadar ilgi gösteriyordu ki ben ne yaparsam yapim benden vazgeçmiyordu
Yani çok saçma ufak tefek şeyler önemsiz en ufak şeyleri sorun ediyor bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama gerçekten çok saçma sebepler.Tartışma sebepleriniz neler? Aynı konular üzerinde dönüp duruyorsa, sık da olduğu için gönül alma işinin bir anlamı da kalmaz zaten.
Ama tartışmaları ben çıkarmıyorum ki mesela şu şöyleydi diyorum yok böyle diyor ve konuyu uzatıyor. Hiçbir tartışmadan sonra gönlümü almadı bu arada.Naparsaniz yapin vazgecmiyormus kendi agzinizla soyluyorsunuz kapris yapip adamin cabalamasina alismissiniz simdi tepetaklak olmus hersey
Kavga edip edip gonlunuzun alinmasini bekliyorsunuz
Neden tartışıyorsunuz?Merhaba ben 3 yıllık evliyim. İki yıla yakın nişanlı kaldım. Eşimle Nişanlıyken o kadar ilgi gösteriyordu ki ben ne yaparsam yapim benden vazgeçmiyordu. bu durum evlendikten bir yıl sonra azalmaya başladı. Önceden gözümün içine bakan adam gitti. Sanki benden soğumuş gibi. Biz çok tartışıyoruz ve hep suçlu ben oluyorum, bir tartışma yaşıyoruz gönlümü almıyor ve hiçbirsey olmamış gibi devam ediyor. Böyle olunca da benim de ister istemez morelim bozuluyor o da suratın sürekli asık. Tartışma bitince Ben seni çok seviyorum sen benim herşeyimsin sonra da ama sen Şöyle yapıyorsun böyle yapıyorsun diyor. İyiyken çok iyiyiz ama bir tartışma yaşasak benden kötüsü yok. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum bana yol gösterirmisiniz. Bu durumu yaşayıp çözen var mı?
Kendi duygularınız önemsensin istiyorsunuz ama karşınızda bulunan kişinin duygularını düşüncelerini saçma diyerek manipüle ediyorsunuz. Psikoloğa gittiğimde kendi duygum ya da düşüncem için her saçma dediğimde senin için önemli ki o şekilde düşünüyorsun diye diye bunu kafama soktu artık kendi duygularımı da başkalarının duygularını da saçma diyerek küçümsemiyorum.Yani çok saçma ufak tefek şeyler önemsiz en ufak şeyleri sorun ediyor bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama gerçekten çok saçma sebepler.
Yani şurada detleşiyorum buna mı takıldınız Allah aşkına . Klavye hatası olabilir demi veya yazarken fark etmemiş de olabilirim. Güzel bir dille ifade edebilirsiniz. Size zorla yorum yaptirmıyorum daha nazik olmanızı tavsiye ederim . Ayrıca nazla ilgisi yok ben asla küsemwyen bir insanım her tartismamizda gönül almayı bilmiyor şu zaman kadar hiç özür dilerim bile demedi. Hep birşey olmamış gibi devam etti bende birşey demedimFazla naz aşık usandırır derler, hep alttan almaktan bıkmıştır belki adam. Evlilik öyle flört ve ya nişanlılık evresi gibi olmuyor işte, buna alışmanız lazım. Ayrıca morel bozulmaz, bozulan olsa olsa moralinizdir.
Yani şurada detleşiyorum buna mı takıldınız Allah aşkına . Klavye hatası olabilir demi veya yazarken fark etmemiş de olabilirim. Güzel bir dille ifade edebilirsiniz. Size zorla yorum yaptirmıyorum daha nazik olmanızı tavsiye ederim . Ayrıca nazla ilgisi yok ben asla küsemwyen bir insanım her tartismamizda gönül almayı bilmiyor şu zaman kadar hiç özür dilerim bile demedi. Hep birşey olmamış gibi devam etti bende birşey demedimFazla naz aşık usandırır derler, hep alttan almaktan bıkmıştır belki adam. Evlilik öyle flört ve ya nişanlılık evresi gibi olmuyor işte, buna alışmanız lazım. Ayrıca morel bozulmaz, bozulan olsa olsa moralinizdir.
Ya en basidinden reçelin kapağını tam kapatmamışım o da üzeri biraz sertleşmis. Olabilir yani yakın zamanda dış gebelik geçirdim amaliyat vs çok yıprandım. Evle çok uğraşmıyordum.Neden tartışıyorsunuz?
Kötü bir dille ifade etmedim, buraya konu açarken eleştirilere de açık olmanız gerekiyor. Neden bu kadar sinir? Evliliğin flört evresi gibi olmadığını söyledim, buraya açılan konuların neredeyse %70-80'inde bundan şikayet ediliyor. Eşim evlendikten sonra çok değişti deniliyor, sakın bir şekilde konuşmayı deneyin bakalım derdi neymiş.Yani şurada detleşiyorum buna mı takıldınız Allah aşkına . Klavye hatası olabilir demi veya yazarken fark etmemiş de olabilirim. Güzel bir dille ifade edebilirsiniz. Size zorla yorum yaptirmıyorum daha nazik olmanızı tavsiye ederim . Ayrıca nazla ilgisi yok ben asla küsemwyen bir insanım her tartismamizda gönül almayı bilmiyor şu zaman kadar hiç özür dilerim bile demedi. Hep birşey olmamış gibi devam etti bende birşey demedim
Çok basit bir olayı büyütüp uzatıyor yani.Ya en basidinden reçelin kapağını tam kapatmamışım o da üzeri biraz sertleşmis. Olabilir yani yakın zamanda dış gebelik geçirdim amaliyat vs çok yıprandım. Evle çok uğraşmıyordum.
Veya birşeyde yanlışlıkla bu öyle falan demişim tamam özür dilerim hayatım daha dikkatli olurum diyordum ama uzatıyor ben özür dileyip sustukça daha çok üzerime geliyor.
Haklısın ama ben küçümsemek için söylemedimKendi duygularınız önemsensin istiyorsunuz ama karşınızda bulunan kişinin duygularını düşüncelerini saçma diyerek manipüle ediyorsunuz. Psikoloğa gittiğimde kendi duygum ya da düşüncem için her saçma dediğimde senin için önemli ki o şekilde düşünüyorsun diye diye bunu kafama soktu artık kendi duygularımı da başkalarının duygularını da saçma diyerek küçümsemiyorum.
Birde örnek ile açıklarsanız daha anlaşılır olur bu küçük meseleler sürekli tekrar ediyor ondan mı rahatsız? Tartışmaları kim çıkarıyor? Eskisi kadar mı çabalamıyor yoksa hiç mi çabalamıyor? Bunlar önemli detaylar bu kadar bilgi ile şöyle yapsan iyi olur ya da sen hatalisin eşin hatalı demek yanlış olur
Bu şekilde oluyor meselaYa en basidinden reçelin kapağını tam kapatmamışım o da üzeri biraz sertleşmis. Olabilir yani yakın zamanda dış gebelik geçirdim amaliyat vs çok yıprandım. Evle çok uğraşmıyordum.
Veya birşeyde yanlışlıkla bu öyle falan demişim tamam özür dilerim hayatım daha dikkatli olurum diyordum ama uzatıyor ben özür dileyip sustukça daha çok üzerime geliyor.
Aslında konuşuyorum ama yemin ederim bir süre sonra tahammülüm kalmıyor. Bak benim de hatalı olduğum yerler var ama ben kabul ediyorum. Hayatım bende şurada hastalıyım kabul ediyorum diyorum ama o hep bende buluyor hatayı. canım bende burda hataliyim demiyor. Bazen kendimi geçinilmez biri olarak görüyorum bu şekilde konuştuğu için halbuki ben onunla tartışmak için elimden geleni yapıyorumKötü bir dille ifade etmedim, buraya konu açarken eleştirilere de açık olmanız gerekiyor. Neden bu kadar sinir? Evliliğin flört evresi gibi olmadığını söyledim, buraya açılan konuların neredeyse %70-80'inde bundan şikayet ediliyor. Eşim evlendikten sonra çok değişti deniliyor, sakın bir şekilde konuşmayı deneyin bakalım derdi neymiş.
Anladım evet uzatıyormuş bence oturup evlilik içerisinde bazi şeyleri görmezden gelmeniz gerektiğini konuşmanız lazım. Kimse %100 uyuşmuyor elbette rahatsız olduğu noktalar oluyor ama evlilik biraz iyi şeyleri görüp kötü olanları görmezden gelme ile ilgili (böyle küçük meseleler olduğu sürece). Eşinize bunu uygun bir dille anlatın ve sürekli alttan almanın yapıcı olmanın sizi yıprattığını, uzun vadede daha büyük sorunlara sebep olabileceğini söyleyinHaklısın ama ben küçümsemek için söylemedim
Bu şekilde oluyor mesela
Aynen öyle oluyorÇok basit bir olayı büyütüp uzatıyor yani.
Yaa çok haklısınız ben beni çok seviyor diye bazı hatalarını görmezden geldim. Yaa bende mükemmel değilim olur öyle diye diye bu durumdayımÇok kusursuzsa evlendıkten sonra kusurlu çıkması normal . Dediğiniz gibi iki sene hiç falso vermeden devam ettiyse helal olsun profesyonel oyuncuymuş .
Ama kusurlarını sırf size yalvardı vazgeçmedi die görmezden gelip evlendıyseniz size yazık olmuş .
Reçel kapagı için tartışmak nedir yahu
Size tavsiyem bir süre çocuk fikrini erteleyin, biraz evliliğiniz otursun. Eşiniz manipülatif biri gibi geldi, sürekli eleştiren memnuniyetsiz insanlarla yaşamak çok zordur.Aslında konuşuyorum ama yemin ederim bir süre sonra tahammülüm kalmıyor. Bak benim de hatalı olduğum yerler var ama ben kabul ediyorum. Hayatım bende şurada hastalıyım kabul ediyorum diyorum ama o hep bende buluyor hatayı. canım bende burda hataliyim demiyor. Bazen kendimi geçinilmez biri olarak görüyorum bu şekilde konuştuğu için halbuki ben onunla tartışmak için elimden geleni yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?