- 27 Haziran 2023
- 56
- 11
- 8
- Konu Sahibi Aminee Kaya
Merhaba bu siteye yeni katıldım kadınların güçlü olması birbirini güçlendirmesi taraftarıyım aktif yaşamım dışında ilk defa online bir alanda eylemde bulunuyorum.Konuma gelecek olursak güzel kadınlar ben 11 aylık evliyim biliyorum evliliğimin oturması için zaman gerekiyor fakat ilişkimizde bir sorun olduğu aşikar ve bu beni yoruyor.Eşim ile anlaşamıyoruz iletişim sorunlarımız var ki bu en önemli sorunlardan biri.Sorunlarımızı konuşarak halletmek istedim ama olmuyor bir eksiklik var, birşeyler eksik! o nedenle destek alalım veya evliliğinde tecrübeli güvendiğin bilgili olduğuna inandığın biri ile de konuşabilirsin diyorum eşim buna gerek yok çok soru sorma az konuş hiçbir sorunumuz olmaz diyor.Ben eşimi seviyorum ama ben bir insanım ondan öte bir kadınım seviyorum diye kendimi değersizleştirmek istemiyorum.Onun yaklaşımı beni olumsuz etkiliyor üzüyor. Kısacası ne yapacağımı bilmiyorum bildiğim tüm kapıların anahtarlarını verdim ona ama hiçbir şekilde olumlu bir karşılık alamıyorum fikirlerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum. Umarım benimle ortak bir alanda buluşan güzel kadınlarımız vardır. Şimdiden teşekkür ederim.