- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.064
- Konu Sahibi isimsizuyye
Eşiniz kazandığını sizin hesabınıza atsın o zaman babasına vereceğine. Madem bu kadar düşünüyor sizi, birikim yapın alın arabanızı. Böyle ömür geçmez, kayınpederin keyfini mi bekleyeceksiniz her şeyde?Evet gerçekten varlık içinde yokluk yaşıyoruz. Eşim beni ezdirmemeye çalışır. Görümcemin beni kırdığı bir zaman olmuştu arayıp birdaha yapmaması gerektiğini söylemişti. Ya da bizim ailemizde olanları annesine ve babasına anlatmamaya çalışır çünkü anlattığında karışacaklar ve mani olacaklar bize . onlara duyurmadan bir şeyler almaya çalışır. Şehirdışına, tatile, gezmeye vs istediğim zaman götürmeye çalışır. Ev işlerinde bana yardımcı olur beni kısıtlamaz dışarı gitmeme vs rahatsız olmaz (gereksiz kıskançlıkları, kısıtlamaları yoktur, rahat ettirir) arkadaşlarımla görüşeceğim zamanalrda yemek yapmamı beklemez onlarla daha fazla vakit geçirmem için yani genel olarak bu şekilde aklıma gelenler. Aslında eşim benim için fedakarlık yapıyor ama ailesi genelde engel oluyor bir şey olduğunda. Kayınvalidem pek istememiş olabilir
evlendikten sonra hiç satın aldığınız bir mal oldu mu ev arsa vs?