- Konu Sahibi gelinciK8787
-
Ayşe doğru diyogelinciK8787, inat dedigim kararlılık demek istedim, sen onun her hayırına karşı onun herseyine evet dersen kusura kalma ama bu lafı hic sevmem ama
sustalı maymuna cevirirler seni. Sonra buraya gelip aglama. Ben sana takış kavga et demiyorum.
Nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum, 4 aylık evliyim ve evliliğim küçük meselelerden tartışmalarla geçti. Ah eşim... dürüst, evine sadık, temiz bir insan, ama bir o kadarda bencil ailesine aşırı düşkün ve onlara toz kondurmayan birisi…
Bizim hiç büyük kapasiteli bir sorunumuz olmadı, ne eve bakmama ne de aldaltma Maşallah diyeyim. Ama gel gör ki anlayışsızlık hat safhada… Eşimle ikimiz ilçede çalışıyoruz 2,3 haftaya bir ailelerimizin olduğu yere gidiyoruz haftasonları. Eşim ailenle kalma benim yanımda ol diye defalarca tartıştı benle, neyse en sonunda ikna ettim bir günü onun ailesinin evinde bir günüde kendi annemlerle kalma konusunda..
Görümcemde bizimle aynı yerde çalışıyor, kaynanamda sık sık gelir kızının yanına, 3,4 gün kalır süreklide oğlunu görmek ister yol yapar oğluda onun yanına gider her gün beinde götürmek ister bense işten yeni gelmişim bir hafta sonum var ev işleri için onuda kayananamın keyfini çatırtmakla geçirmeliyim. Geçirmezsem kavga hazır… Yılbaşı akşamı karnım ağrıyordu kayınvalidem bize gelmedi oğlunu yanına çağırdı eşime ben gelmem deyince bir sürü kavga gürültü ettik yalnız gitti geldiğinde odasını ayırdı neyse ben geldim yine yanına konuşmaya çalıştım bana benden soğudunu artık rol yaptığını,yürütemediğini söyledi okadar ağrıma gitti ki , En başta tanıştığımızda sormuştum ailene aşırı düşkünlüğün var mı diye yok demişti ama tamamen yalan çıktı , Neyse sabah oldu kayınvalidem yine oğlunu kahvaltıya çağırıyor telefondan duydum, bu adamında bir ailesi var demiyor, ben dedim birlikte kahvaltı yapalım öyle gideriz… Neyse kayınvalidem kendisi geldi bize ve dünkü tatlilimide yedi.. Bütün tatillerime yaptığı gibiii.. Bıktım bu kadından bencilliğinden, anlayışsızlığından, iyi görünüp yuvamın temeline dinamit koymasından, habire yol yapar 2,3 haftada bir geldiğimde bile hep onla olmamı ister benimkiler can değil sanki, zaten benim ailem yaşadığım ilçeye hiç gelemiyor ancak onları o zmn görebiliyorum(Bu arada annemlerle kayınvalidem aynı ilçede yaşıyorlar) ona bile bencillik ediyor. Oğlunu alttan alta ikna ediyor. Oda hep annesini öncelikli görüyor, Annesi yokken de habire ablasının yanına koşmak istiyor, her görevimi yaptığım halde nankörlük ediyor eve gelmek istemiyorum ayaklarım geri geri gidiyor diyor..
Annem ayrıl gel dedi, ama ben yok nedenlerden evliliğimi bozmak istemiyorum. Çünkü kendi kendimizeyken çok iyiyiz. Ne olur bana akıl verin bu melek görünümlü kadınla nasıl baş edebirilim. Hakkında Kötü bir şey söylesem eşimin inadına ona düşkünlüğü artıyor .. Bu adama artık nasıl kendi ailesini kurduğunu fark ettirebilirim. Hep annesinin bizi yönetmesine engel olabilirim, birazda beni öncelikli görmesini nasıl sağlarım(
Çocuk istiyoruz ama daha olmuyor
mucizem073, cocuk asla ve asla çözüm degil tam aksine sonu kötü bitebilecek bir evlilikde günah keçisi olur. Bu erkek çocuk olsa yine kendi annesinin huyuna gidecek
onun dediklerini arkadaşımız yapmayınca suç olacak. Uygulasa olmaz uygulamasa hic olmaz. Su an annelik dusunulmesi gereken son şey. Öncelikle kocayı ya kazancaz
,adamsa anlar, yada bascaz tekmeyi. Kardeş sen diyorsunki maddi manevi ailem arkamda, o zaman riskli şeyler deneyecen ama çoook dikkatli olman lazım.
Bu mayınlı bir yol, gecerken bi kez mayına basarsan düşerken başka mayını tetikliyebilirsin.
Aeroplain , size katılmıyorum, dinsizin hakkından imansız gelirmiş. Önemli olan arkadaşımızın bu oyunu sinsice ve akıllıca oynaması cunku hatalı en kucuk bir hamle
olayı dahada büyütür. Bu yüzden anlık karar vermemesi, KV lerin yaptıgı gibi önceden inceden düşünmesi ve planlaması lazım, sanki bi banka soyacakmış gibi.
Alarmları, kameraları, dedektörleri önceden belirleyecek ona göre plan kuracak. Anlık patlamalar, fırlamalar asla çözüm olmaz. Akıl Akıldan üstündür.
Bir erkek hele seven bir erkek eşinide düşünmeli, düşünmüyorsa zaten sevmiyor demektir. Seven erkekde istesede istemesede
eşinin annesini, kardeşin, babasını ağırlamak zorunda. Ama erkek zaten benim eşim gibi onları seviyorsa sorun yok, ama
sevmesede rol yapmalı karşı aileyi idare icin, zaten erkek bu idareyi yapmaz trip yapar hatta onları yanlız bırakırsa
bu ortada sevgi evliliği olmadıgının göstergesidir. Erkek belki anne baskısı belkide çoğalma icgüdüsü ile evlenmiştir. Asıl seven erkek gerektiğinde ailelere karşı oskarlık oyun göstermelidir, eh tabiki bayanlarda aynen.
dejavu_one, siz mumkunse muhattabım olmayın, gidip bebek odalarında gezinin. Ayrıca yazdıklarımı tam okumadan da yorum yazmayın.
Aeroplain, evlilik = Sevgi + saygı +politika + tiyatro ...vb şeyleri birada olması gerekir. Sevecen, sayacan, çok gerekiyorsa o mutlu olsun diye kücük beyaz yalanlar söyliyecen, ailesi ile ilgili durumlarda rol kesecen, ama bunları yaptırırken onunda aynı olması konusuna dikkat edecen, aksi taktirde kullanılıp atılan selpak olursunuz.
Erkek vardır eşini başına taç eder, erkek vardır eşini don giyer gibi taşır, kullanır ve esneyince yırıtılınca atar. Biri erkekdir, digeri erkek müsfettesi. Kendini erkek sanır
ama aslında o sadece basit, aciz, kalitesiz, çin işi bir erkek kopyasıdır. Kadınlarda buna dikkat etmeli, genelde erkekleri yönlendiren kadınlardır ve erkeklerin kadınlara
karşı bu haşinliği, aman benide kullanmasın, evin reisi benim takıntısıdır. Bu noktaya gelinmesinde ne yazıkki kötü örnek bayanların katkısı çokdur. Eşini değil kredi kartına
aşık olan, tipine vurulan, karakterini önemsemeyen kadınlar.
Öncelikle böyle sorunlar yaşamış (atlatmış,kurtulmuş:) biri olarak söylüyorum o kadını görmezden gel. Sana karşı kırıcı bir tavrı yok anladığım kadarıyla, tek sorun fazla müdahale ve sürekli beraber olma isteği. Sakın eşinle bu konuda tartışma derim ben, Aşkım sen git tabiki annen o senin, ama ben yorgunum gelemicem falan.. Bir süre gidip gelmesine karışmazsan, o konuda kavga gürültü çıkmazsa, olay düzene girecek, buna emin olabilirsin.. Sık dişini dene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?