- Konu Sahibi gelinciK8787
-
Oda hep annesini öncelikli görüyor, Annesi yokken de habire ablasının yanına koşmak istiyor, her görevimi yaptığım halde nankörlük ediyor eve gelmek istemiyorum ayaklarım geri geri gidiyor diyor..
Annem ayrıl gel dedi, ama ben yok nedenlerden evliliğimi bozmak istemiyorum. Çünkü kendi kendimizeyken çok iyiyiz. Ne olur bana akıl verin bu melek görünümlü kadınla nasıl baş edebirilim. Hakkında Kötü bir şey söylesem eşimin inadına ona düşkünlüğü artıyor .. Bu adama artık nasıl kendi ailesini kurduğunu fark ettirebilirim. Hep annesinin bizi yönetmesine engel olabilirim, birazda beni öncelikli görmesini nasıl sağlarım(
Aslında görümcem için geliyor, oğlunuda dibinde istiyor(, ben eşime hep diyorum benimkileri seyrek görüyorum ben diye, oda gelsinler buraya ben mi gelmesinler diyorum dedi. Halbuki biliyor oda onların gelemediğini ondan böyle söylüyor (
Başka şehirde olsaydık keşke, o zmn hiç kavgamız olmazdı, benim ailem maddi nedenlerden gelemiyor, birde kardeşlerim var evde annem onlarla ilgileniyor, kaynanam gibi başıboş değil
benim bu taktiği uygulamama gerek kalmıyor artık çok şükür. eşim ailesi ile aile olduğumuz fikrini birbirinden ayırdı.Hii anaa sen az değilsin vallaBence de çok iyi fikir...
Canım sorun şurdaki kayınvalidem benim hakkımdaaçıkca kötü birşey söylemez,eleştirmez, hatta sözde iyiliğimi düşünücü laflar eder.Ama bir yandanda alttan alta beyin işler.Açıkca beni eleştirse kötü birşey söylese işim kolaylaşacak. Çünkü bir ara sürekli torun torun diyordu. Eşime benim elimde mi habire bunu bana hatırlayıtıyor deyince, gitmiş annesini uyarmış kadın bir daha bana birşey diyemedi.. Eşim çok bencil bunu kabul ediyorum, ama öyle bir davranmalıyım ki artık önce beni dinlemeli bana öncelik vermeli, kendi anasına değil.. Çekirdek aile kurduğunu farkettirmeliyim
Babamı ikna ettim, bu hafta sonu annemi gönderiyor yanıma :)), bakalım bizimki nasıl damatlık yapacak habire oraya buraya mı kaçacak yoksa kaynanasını mı gezdirecek göreceğiz. Şubat tatilindede memlekete göndermeyeceğim ohh diğer kardeşleride olacak hep birlikte gülüş oynaş vakit geçirecekler benim bir türlü geçiremediğim vakti, burnundan getircem onunn, ama sinsice aptalca değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?