evlilik yolunda

hayall011

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2019
55
12
3
merhabalar aranıza yeni katıldım bende buraya yazacagım aklıma gelmezdi sıkıntım 5 yıllık bir ilişkim var ilişkimiz isteme evlilik aşamasına gidicek ama ben sevdiğimin kendine ait dairesi var ama aybı apartmanda oturmak istemiyorum annesi ve babası cok yaşlı olduğu için ailemde orda oturmamı isteniyor anlaşamazsın diye sevgilimde bir ev yüzünden ayrılcanmı diyor aynı apartmanda abiside var

Öncelikle ben de anlaşmanın kolay olmadığını söylemeliyim ama tabiki durumları nasıl bilmiyorum yani şuan kendi işlerini kendileri görebiliyorsa böyle devam etsin siz de madem istiyorsunuz haftada bir gidip temizlik vs yaparsınız . Düşünceniz iyi niyetli ama bence iyi düşünün yani birine hizmet etmek gerçekten zordur yani diyeceğim şu eğer şimdi birlikte yaşamaya başlayıp sonra huzursuzluk çıkartıp ayrilacaksaniz böyle bir işe hiç girmeyin . Yaşlıların evde kendi düzenleri olur kendi kendilerine yeterler mesela eşimin annesi falan değil de babaannesi dedi yaşlıydı eşim dahil kardeşleri gider her hafta evlerini temizler dolaplarini doldurur hep birlikte yemek yiyip gelirdiler. Sonra iyice düştüler benim kv kendi evlerine çok yakın bi yerde ev tuttu onları oraya yerleştirdiler her türlü balıklarıyla ilgilendi ama aynı ev çok zor hem de yeni evliyken yani hem eşiniz hem siz henüz evliliğe alismadan birlikte yaşamaya birlikteliğe alismadan böyle bir durum gerçekten zor .

Öncelikle ben de anlaşmanın kolay olmadığını söylemeliyim ama tabiki durumları nasıl bilmiyorum yani şuan kendi işlerini kendileri görebiliyorsa böyle devam etsin siz de madem istiyorsunuz haftada bir gidip temizlik vs yaparsınız . Düşünceniz iyi niyetli ama bence iyi düşünün yani birine hizmet etmek gerçekten zordur yani diyeceğim şu eğer şimdi birlikte yaşamaya başlayıp sonra huzursuzluk çıkartıp ayrilacaksaniz böyle bir işe hiç girmeyin . Yaşlıların evde kendi düzenleri olur kendi kendilerine yeterler mesela eşimin annesi falan değil de babaannesi dedi yaşlıydı eşim dahil kardeşleri gider her hafta evlerini temizler dolaplarini doldurur hep birlikte yemek yiyip gelirdiler. Sonra iyice düştüler benim kv kendi evlerine çok yakın bi yerde ev tuttu onları oraya yerleştirdiler her türlü balıklarıyla ilgilendi ama aynı ev çok zor hem de yeni evliyken yani hem eşiniz hem siz henüz evliliğe alismadan birlikte yaşamaya birlikteliğe alismadan böyle bir durum gerçekten zor .
[/QUOTE]
evet kendi işlerini şuan kendileri yapabiliyorlar kimseye ihtiyac duymuyorlar tabi Allah elden ayaktan dülürmesin hepimizin annesi ve babası var ama ben yine ailesine yakın olmadını istedim kabul etmedi kendisi ayrılığa kadar gitti konu ama kesinlikle ailemi nasıl bırakım diyor

Bu konuyu daha önce konuşmamış mıydınız sevgilinizle veya 5 yıldır hiç bir şey dememiş mıydı ev hakkında ?

Ne kadar uzak o kadar iyi... O evi kiraya verin başka yerde kirada yaşayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…