- Emoji Skoru
- 268
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi birkimsecik
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 4 yıldır tanıdığım ve son 2 yılında, sevildiğimden, ilişkimden emin olduğum bir dönemi yaşıyorum. Güzel giden bir ilişkimiz var ancak son 1 yıldır farklı şehirlerdeyiz iş dolayısıyla. Erkek arkadaşım hiç ayrılmak istemediğini, her gün yan yana olmayı istediğini sürekli dile getiriyor. Hatta onun şehrinde yaşamamı bile teklif ediyor. Lakin aile yapım gereği böyle bir şeyi çok istesem de mümkün değil. Ailem bir çok konuda açık görüşlüdür, kısıtlayıcı bir ailem yok lakin bir şeylerin adı konmadan aynı ev içerisinde yaşamamıza müsaade etmez.
Mesela erkek arkadaşım bana bir yüzük aldı, herhangi bir teklif değil. Çevremde soranlar oluyor ne diyeceğim dediğimde "erkek arkadaşımın hediyesi, düşünüyoruz de" diyor. Ama herhangi bir şey için asla net değil. Bazı konuşmalarımızdan vs hissediyorum, anlıyorum ileride bir şeyler olacağını ama neyi bekliyor hala anlamıyorum. En azından net olunur değil mi ama. Ben birlikte bir yuvamız olsun istiyorum ve belki klasik gelecek ama ondan başkasını düşünemiyorum yanımda yöremde.. Evli hanım arkadaşlarımız, başından evlilik geçirenler sizler bu yola nasıl girdiniz?
Mesela erkek arkadaşım bana bir yüzük aldı, herhangi bir teklif değil. Çevremde soranlar oluyor ne diyeceğim dediğimde "erkek arkadaşımın hediyesi, düşünüyoruz de" diyor. Ama herhangi bir şey için asla net değil. Bazı konuşmalarımızdan vs hissediyorum, anlıyorum ileride bir şeyler olacağını ama neyi bekliyor hala anlamıyorum. En azından net olunur değil mi ama. Ben birlikte bir yuvamız olsun istiyorum ve belki klasik gelecek ama ondan başkasını düşünemiyorum yanımda yöremde.. Evli hanım arkadaşlarımız, başından evlilik geçirenler sizler bu yola nasıl girdiniz?