Evlilik yıldönümüne 2 gün kala...bir nevi iç dökme..

Kim ne derse desin kocan belki bu durumu kabullenmiyor onun yasadiklarida kolay sayilmaz onuda biraz anlamaya calisn birakin kendisi ne zaman isterse o zaman tedaviye gitsin ona biraz zaman ve bu konuyuda fazla acmamanizi tavsiye ediyomm sakin yuvanizi dagitmayinn esinde biraz daha özür dilemek icin cabakasin sende bu siddet konusunda biraz tavrini koy caninn

yürüyüp gidemez peki. tüm bunların üstüne ısrarla bu adamdan çocuk sahibi olmaya çalışmak hangi psikolojidir?

sakın çocuk için uğraşmayın hatta korunun.
annenize anlatsanız kızar bence niye anlatmadın diye ve boşanmana yardımcı olur.

Tabikide size boşanın demicem ama ikiniz adınada üzüldüm. Bir erkek için değerlerinin düşük çıkması ve onun yüzünden çocuk sahibi olamaması çom ağır bi durum. Eşiniz doğal olarak gurur yapıyor.
Size olan davranışlarıno tabikide onaylamıyorum ama birkez daha eşinizi karşınıza alıp konuşmanızda yarar var.

eşinizin kesinlikse şiddete eğilim sorunu var ben sizin yerinizde olsam ürolog yerine psikologa götürmeye çalışırım. eşinize psikologa gidip tedavi olmasini şart koşun yoksa boşanicam diyin. çalışan kadinsiniz ne guzel, boşverin anneniz ne düşünürse düşünsün bu adam tedavi olmazsa şiddet olayi devam edicekse boşanin gitsin. caniniza yazık. Merhameti olmayan adamlardan uzak durmak lazim. Ayrica cocugunuzun olmamasi büyük hayır olmuş, bu adam düzelmeden çocuk filan yapmayin.

Ben de katılıyorum bu yoruma...

Burda her türlü yorum var. Güçlü ve ozsaygisini koruyan bir insan olmak ya da dayak yemeye devam eden aciz biri olmak. Seçim sizin. İşiniz gücünüz de var yazık yani. Ama tercih meselesi. İmkaniniz olduğu halde böyle devam ederseniz hak etmiş olursunuz artık. Çocuk yapmayın da sizin hayatınız sizin karariniz kendiniz için naparsaniz yapın. Herkesin hassas olduğu konular vardır ama kimse bu sebeple kimseye şiddet uygulayamaz. bunu normallestircek kim varsa gitsin dayagini yesin ama başkalarının beyinlerini igrenc dusuncelerinizle zehirlemeyin bari.

Sakın yuvanı dağıtma yazanlara allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Bence şiddetin affı olmamalı..hamile kalmamayın. Çocuk mutsuz yuvada büyümesin.
Aynen,hayatta maddi sıkıntı olabilir,çalışır çabalar,bir şekilde aşarsın,hastalıklar olur,elele verir başetmeye çalışırsın,türlü güçlüklere cansiperane karşı koyarsın.Ama bir tek fiskede,tüm gemileri yakarım,arkama dönüp te bakmam bile...Bunu karşıki de aynen böyle bilecek.Ki ayağını denk alacak...

Evli değilim bu yüzden o konu hakkında bir şey diyemem ancak şiddet görmüş bir ailede büyüyen birisi olacak eğer bir çocuğunuz olursa onun adına çokça üzülürüm. O çocuğun hayatıyla oynamaya hakkınız yok. Ki annem hep sizin yüzünüzden boşanmadım der bize ilerde siz de çocuğunuzu bu şekilde suçlamamak için mantıklı karar vermenizi tavsiye ederim. Çünkü çocuk üzerinde büyük bir etki yaratıyor bu durumlar. Kısacası ben çocukluğumu yaşayamadım.....

İnsanın kendine yaptığını kimse yapmıyor. Daha çok çekersin sen.
Aile her ne olursa olsun bağrına basar. Dene gör bakalım annen kabul edecek mi etmeyecek mi seni.

O sizden tepki almamak adına bu cümleyi kuruyordur canım,ha sizin yüzünüzden değilde,sizin için demeliydi.Maddi gücü,size bakabilecegine inancı yoktur.Halbuki bir cesaret ne kapılar açar insana.

O sizden tepki almamak adına bu cümleyi kuruyordur canım,ha sizin yüzünüzden değilde,sizin için demeliydi.Maddi gücü,size bakabilecegine inancı yoktur.Halbuki bir cesaret ne kapılar açar insana.
Haklısınız evet annemin ailesine bakınca boşanmaması bizim için daha iyi olmuş zaten diyebiliyorum. Sadece kötü bir çocukluk geçirerek ruhen çökmüş bir vaziyette bu yaşa geldim malesef...

Yarın çocuğun olduğunda onada aynısını yapacak ve sen eyvah diyeceksin.
Ve eyvah iş işten geçmiş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…