Evlilik yıldönümüne 2 gün kala...bir nevi iç dökme..

DOğmamış çocuktan ne istiyorsunuz da bu adamı baba yapacaksınız ona. Ben annemi affetmedim dayak yememizi boşanarak engellemediği için. Siz de aynısını yapacaksınız. Sizin çocuğunuz da sizi ömür boyu affetmeyecek.
Kendi dayak yemenize bir şey demiyorum. Siz kurutulmak istemiyorsanız saygı duyarım.

Darp raporu almamakla hata etmişsin. Ama şu aşamalar da bir gelişme iyi bir şey bu.

boşan...tek söylenecek kelime bu..Allahtan korkmaz adam Allahın emaneti hanımına davranış şekline bak..sana böyle yapan çocuğun olsa ona neler yapar bilmiyorum..Allah yardımcın olsun

Ben öyle düşünmüyorum, sözlükte döl vermeyen üreme imkanı olmayan kişiye kısır deniyor, adam kısır işte, bu bir hakaret değil durumu ifade eden bir kelime sonuçta

arvenderin teşekkürler canım iyiyim,işe gidip geliyorum ruh gibi..
hala annemde kalıyorum,eş müsveddesi kendini affettirebilmek için birçok şey yaptı doğum günümde..ama içim affetmiyor,yaşadığım kötü anılar gözümün önünden gitmiyor ne yazıkki..

Bu hep böyle gider arkadaşım şiddet bir başladı mı devamı gelir.Kimseye ayrıl yada ayrılma demek benim haddime değil ama sen hayatını bu muameleyle geçirmeye razı misin iyice düşün ve birde çocuk demişsin ınan çocuk büyütmek böyle bir ortamda sana çok çok acı veren birşey olur,için acır çocuğun bunları yaşarken anneligini bile hissedemezsin.

Eşinin seninle değil kendi içinde sorunları var. Bunuda etrafı, sizi kırıp dağıtarak gösteriyor. Öfke kontroluünü öğrenmesi için terapi almalı. Uğraşmaya değecek kadar seviyorsan uğraş derim. Yok değilse çalışıyorsun, ona muhtaç değilsin. Çocuğunuz yokken boşanın. İşin içinde şiddet var. Çocuğunuza da şiddet uygulamayacağının garantisi yok.

Ben yerinde olsam. Çocuk yapmayı askıya alıp, eşimi terapiste gitmeyi ikna ederdim. Sonra onu gözlemleyip gidişata göre bir karar verirdim. Eğer öfke kontrolu için bir adım atmaya yanaşmasa ayrılırdım.

evet eşimin psikolojik olarak sorunları var bence de ,uzak kalınca bunu daha iyi anladım.hayatındaki en yakınlarını,anne,baba ve 2 abi hep ani ölümden kaybetmiş,birkaç saatte..ama yine de bunları yaşamış olması bana böyle muamele etmesini haklı çıkarmıyor..ki inanın ben ona destek olabilmek için herşeyi yaptım..tam bütün zorlukları aştık evlendik dedik,evimizi yaptık borçlarımızı ödedik hoopp bu eşimin sağlık sorunu ortaya çıktı..tam herşey yoluna giriyor derken bunu takmaya başladı kafaya..

Nasıl muhasebe müdürü, kendi ayakları üzerinde rahatça durabilen bir kadın annesinin ''umduğun gibi olmazsa eve dönme'' lafına bakıp bu işkenceyi çekebilir? Aklım almıyor..

Canım çocuk yapma sakın. Çalışıyorsun zaten annenin yanına gitmek zorunda değilsin. Serfraz herkes seni Mutlu biliyo diye önrünü saçma sapan birisiyle tüketmek zorunda mısın. Biraz güçlü ol çık o rezilliğin içinden. Kim ne diyebilir ki. Kimin ne demeye Hakkı var. Ayrılsan bile birilerinin annen dahi olsa bişey demeye Hakkı yok. Bi karar almışsın evlenmişsin mutsuz olmuşsun ve sonuçlarına yine sen katlanacaksın. El alem ne der diye de hiç düşünme. El alem mi dayak yiyor senin yerine.

biz kadınların çocuğu olmasa koşa koşa her türlü doktora hastaneye herşeye gideriz tüm tedavileri deneriz elimizden gelen herşeyi yaparız ama şu erkekler gurur meselesi yapıp bi doktora gidip muayeneyi bile kabul etmezler bunu hiç anlamam !!!

ayrıca anneniz ne derse desin karşılıksız seven tek insan yine yavrum kızım diye sizi basıcak bağrına...

mesleğiniz var maaşınız elinizde ve çocuğunuzda olmuyor rabbimin var demekki bi bildiği...

ayrıca benim hayat felsefem ; anne baba ölüyor vazgeçiyoruz unutuyoruz acısına zamanla alışıyoruz da şiddet gösteren hakaret eden ezen kollamayan kocadan mı vazgeçemicez....

ben bu lafımı görümce sorunu yaşarken eşime hep söyledim. ya beni koruyup kollarsın yada boşanırım beni hiç kimsenin ezmeye hakkı yok sende bulunmaz hint kumaşı değilsin diye. nitekim zamanla bu sorunuda aştık...

o yüzden size diyebileceğim tek şey, boşanın...

benim anlamadığım neden boşanamam yapamam diyorsunuz
sakın demeyin ama ını siviyirum diye lütfen..

ailenize dönmek zorunda değilsiniz ki diyip bu konuda susuyorum

en önemli şey çocuk falan yapmayın

sevindim.. aile gibisi var mı?
hakkınızda hayırlısı olsun lütfen darp raporu alın
bi diksinler ayağa onu karakolda

Eşin yeni mi ortalığı kıtıp döker oldu? Önceden böyle bir sorununuz yokmuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…