6 ağustos ilk evlilik yıldönümümüz. Çok az kaldı ve benm hiçbir fikrim yok hediye konusunda. :18::18:
Maliyeti fazla olmayacak güzel fikirlerinizi benmle paylaşırsanız çok sevinirim... Şimdiden teşekkürler.
Buldumbuldum.com sitesinde çok güzel hediyeler var....mesela oscar ödülü var benim çok hoşuma gitmişti...altına istediğini yazdırıyorsun..yılın en iyi kocası gibi.. :)))) ama aynı oscar ödülüne benziyor çok hoş..üstelik kredi kartıyla değil kapıda ödme sistemiyle yapıyorsun alışverişini...
yarın bizim evlilik yıldönümümüz.3 sene bitiyo allhım nasip kısmet ederse.evliliğimizi süsleyen 23 aylık 1 tane de oğlumuz var...ben özel bişeyler olsun istiyorum ama eşim önemsemiyo(((.bide üstüne üstlük hastayım.hiçbişey yapamıcaz...uuff(((
Bu arada benim eşim balık tutmayı sever. Ama misina ile tutuyordu. Ben de olta takımı aldım doğum gününde. Çok şaşırmış ve begenmisti. Yıldönümü için uygun olur mu bilmiyorum ama bu da bir fikir olabilir. Erkeklerin hoşuna gidecek bir hediye olarak.
26 eylülde bizim ikinci evlilik yıldönümümüz hediye değil ama biz tatilimizi o tarihte yapacağız ikinci balayı olsun istedik balayında Bodrum daydık ikinci balayımızda Antalya'da olmak istedik. Fırsatınız varsa küçük bir kaçamak tatil yapabilirsiniz... Hediyeden çok daha iyi geliyor...