• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıl dönümüm

Pammikprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
1.304
866
43
28
Kızlar basliktanda anlicagniz gibi bugün esimle evlilik yıl donumumuz:KK9:ama hiç param yok bu aralar sıkışıgız, fakat para olmadan da kutlayabilirim, önemli olan hediye değil ki onun değerini bilmek, hatırlamak değil miHoppabu yuzdende ne yapicagmi bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var acaba ne yapabilirim akşama güzel yemek yapcam suslencem çocuğu kaynanama birakicam.Yardımlarınızı bekliyorum...:-):-):KK71:

Son düzenleme:
Çikolatadır sevgi sözcüğüdür gitmeyin şimdi onlara ya.
Gerek yok.
Maykay'ın dediği gibi bir süpriz diyorum ben de. Hatta yemek falan bile evde yendikten sonra çok da önemli değil.

Mektup değilde güzel sözler içeren duygularınızı anlatan uzun bi mesaj atın. Kapıyı da süslenip açın ama süslenin derken biraz daha fantezi kıvamında olsun yeterli beraber vakit geçirirsiniz

Ehehe öncelikle kutlarım :) Valla bence yaptıklarınız yeter, başbaşa güzel bir yemek, çocuk da evde değil, rahat rahat vakit geçirin. Öyle mektupla, sözle uğraşmayın.

Karım tangayla beni karşılasa hoşyma gitmez gzel bi masa bakımlı bi kadın 6 da işten gelen adamda gecelikle karşılanmaz gece uzun sonuçta yemekten sonra istediğinizi yaparsınız gzel notlar yazıp ktuya koyabilirsiniz ergenlikle alakalı değil bunlar o an ki şartlara bağlı...daha güzel uzun yıllarınız olur inş:KK36:

Yorumlariniz için tesekkur ederim bazıları ergen saysada yaptıklarımı ergen değilim fakat gencin ve esimde genç yaşlı olsaydım tabi yapmazdim bazılarına saçma gelebilir ama benim için güzel yorumlariniz yeterli

Karım tangayla beni karşılasa hoşyma gitmez gzel bi masa bakımlı bi kadın 6 da işten gelen adamda gecelikle karşılanmaz gece uzun sonuçta yemekten sonra istediğinizi yaparsınız gzel notlar yazıp ktuya koyabilirsiniz ergenlikle alakalı değil bunlar o an ki şartlara bağlı...daha güzel uzun yıllarınız olur inş:KK36:
Çok teşekkür ederim gecelikle acmam zaten kapıyı güzel bi elbise ve biraz bakım yeterli

Back