• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yil donumu

Aslinda ben ogrenciyim ve ne yazik ki evimle de cok ilgilenemiyorum, cesit cesit yemekler falan yapamiyorum haliyle. Esim de sorun etmez gerci bu durumu ama bari evlilik yil donumumuzde ozenli guzel bir sofra kurayim istedim :) ama dediginiz gibi meze ve et yemegi guzel olur, tesekkur ederim :)
Hiç uğraşma :)) eşin seni yemeğe götürsün :)

En basit menü
Köfte
Patates kızartması
Pilav
Piyaz
Bildiğin bir meze daha ( havuç ve kabağı az yağda hafif öldür soğuyunca ceviz karıştır üstüne yoğurt dök) bunun adı varmı bilmiyorum:-)
Birde meyve suyu:KK39:
Ufak iki kişilik bir yaş pasta

Şık sade bir masa(abartısız bir iki mum gül )

En basit menü
Köfte
Patates kızartması
Pilav
Piyaz
Bildiğin bir meze daha ( havuç ve kabağı az yağda hafif öldür soğuyunca ceviz karıştır üstüne yoğurt dök) bunun adı varmı bilmiyorum:-)
Birde meyve suyu:KK39:
Ufak iki kişilik bir yaş pasta

Şık sade bir masa(abartısız bir iki mum gül )

Hemen ekran goruntusu aliyorum! :) zaten yemek yapmaktan cok ne yapacagini dusunmek daha fazla yoruyor insani, onun icin boyle hazir mönulere bayiliyorum, tesekkurler :)

Hemen ekran goruntusu aliyorum! :) zaten yemek yapmaktan cok ne yapacagini dusunmek daha fazla yoruyor insani, onun icin boyle hazir mönulere bayiliyorum, tesekkurler :)
Nefis ev yemeklerinin yemek tarifi uygulaması varya onu indir telefonuna tarifler çok açık kolaylık olur sana

Dedigim gibi esimle zaten disarda yeriz hep, hatta bi ara evde yemek pişmiyordu :)) ozellikle evde olsun istiyorum, mutlu olsun biraz, ona da yazik :)))
O zaman sana güzel bi masa tarifi vereyim kendimce :)) sarımsağı seviyor musunuz bilmiyorum ama köz patlıcanla yoğurtlu meze.. kırmızı biberden de yoğurtlu yapabilirsin.. güzel bi salata.. küçük atıştırmalık börek.. ana yemek olarak balık güzel olur bu sofraya.. ızgarada çipura mesela..

Veya enginar çanağında patates püresi.. soslayıp fırına ver yanında da ana yemek et yemeği güzel olur.. yanına da sarma dolma gibi şeyler.. salata ve mezelerle süsleyebilirsin ;)

O zaman sana güzel bi masa tarifi vereyim kendimce :)) sarımsağı seviyor musunuz bilmiyorum ama köz patlıcanla yoğurtlu meze.. kırmızı biberden de yoğurtlu yapabilirsin.. güzel bi salata.. küçük atıştırmalık börek.. ana yemek olarak balık güzel olur bu sofraya.. ızgarada çipura mesela..

Veya enginar çanağında patates püresi.. soslayıp fırına ver yanında da ana yemek et yemeği güzel olur.. yanına da sarma dolma gibi şeyler.. salata ve mezelerle süsleyebilirsin :KK66:

Aciktim şuan resmen :)) aslinda nofrostumda icli kofte de var ortaya ondan da kizartabilirim biraz, biraz da meze yaparim, sanki balik degil de et yapsam daha guzel olur, cunku daha once hic balik yapmadim :)) gerci kolaydir eminim, ama o gun balik kokmak istemiyorum :))

merhaba hanimlar, yakin bi zamanda evliligimizin birinci yil donumunu kutlayacagiz! :) bu konuda önerilerinizi almak istiyorum. Evde kutlamak istiyorum, ama öyle çok becerikli hamarat bi hatun da degilim acikcasi. Muazzam olmasa da guzel bi sofra kurmak istiyorum. Ucan balonlarin ucuna not asma fikri de guzel geliyor. Neler yapabilirim bu konuda, yemek mi yapsam pasta borek tarzinda mi bi sofra kursam? Baska akliniza gelen fikirler varsa memnuniyetle dinlemek isterim
yemeği sen yap sürprizi eşin bence böyle yap

Aciktim şuan resmen :)) aslinda nofrostumda icli kofte de var ortaya ondan da kizartabilirim biraz, biraz da meze yaparim, sanki balik degil de et yapsam daha guzel olur, cunku daha once hic balik yapmadim :)) gerci kolaydir eminim, ama o gun balik kokmak istemiyorum :))
Fırında yaparsan kokmazsın.. balığı bi güzel marine et.. içine halka doğradığın soğanı bi diş ince kıydığın sarımsağı ve kekiği koyarsın.. bir de defne yaprağı 2 3 yaprak.. seviyosanız eğer limon da bırakabilirsin.. ımmm mis :D hem de çok pratik

Yemek Tarifleri sayfası gibi oldu farklı bir fikirler bekliyorum

Şey yapabilirsiniz ben cok seviyorum , aldiginiz hediyeyi evde bi yere saklayin mesela gardrobuna. Sonra sabah eşinizin uyandiginda gorebilecegi bir yere not birakin 'kitapliktaki x kitabin 57.sayfasini ac' diye, sonra kitabin o sayfasindaki notla da esinizi baska bi yere yonlendirin, mesela calisma masasinin cekmecesini ac diye, boyle 3 5 not sonunda esinizi hediyeyi sakladiginiz yere yonlendirin. Kendi hediyesini kendisi bulsun :) en azindan direkt eline vermekten daha eglenceli olur

Aslinda ben ogrenciyim ve ne yazik ki evimle de cok ilgilenemiyorum, cesit cesit yemekler falan yapamiyorum haliyle. Esim de sorun etmez gerci bu durumu ama bari evlilik yil donumumuzde ozenli guzel bir sofra kurayim istedim :) ama dediginiz gibi meze ve et yemegi guzel olur, tesekkur ederim :)
Tavuk yemeği yap hem basit hem lezzetli.
Mercimek çorbası süzme
Fırında tavuk patates
Pirinç pilavı
zeytinyağlı yaprak sarma yada zeytinyağlı taze fasulye
Peynirli börek
Köz patlıcan salatası yada başka bir salata çeşiti
yaş pasta,poğaca olur.

Şey yapabilirsiniz ben cok seviyorum , aldiginiz hediyeyi evde bi yere saklayin mesela gardrobuna. Sonra sabah eşinizin uyandiginda gorebilecegi bir yere not birakin 'kitapliktaki x kitabin 57.sayfasini ac' diye, sonra kitabin o sayfasindaki notla da esinizi baska bi yere yonlendirin, mesela calisma masasinin cekmecesini ac diye, boyle 3 5 not sonunda esinizi hediyeyi sakladiginiz yere yonlendirin. Kendi hediyesini kendisi bulsun :) en azindan direkt eline vermekten daha eglenceli olur
güzel düşünülebilir :KK45:

yok mu başak güzel fikri hanımlar
yemek tarifi dışında En Büyük KK
onun sürekli bahsettiği bir kahve vardı onu aldım internetten kısa sürede gelir inş

Eşim bi otel ayarlamis istanbula yakin bi yerde, o yuzden balonlu hoşafli planlar boşuna gitti :)))

Back
X