• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yil donumu

ruveyda13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
706
1.295
113
merhaba hanimlar, yakin bi zamanda evliligimizin birinci yil donumunu kutlayacagiz! :) bu konuda önerilerinizi almak istiyorum. Evde kutlamak istiyorum, ama öyle çok becerikli hamarat bi hatun da degilim acikcasi. Muazzam olmasa da guzel bi sofra kurmak istiyorum. Ucan balonlarin ucuna not asma fikri de guzel geliyor. Neler yapabilirim bu konuda, yemek mi yapsam pasta borek tarzinda mi bi sofra kursam? Baska akliniza gelen fikirler varsa memnuniyetle dinlemek isterim

bence ılk evlılık yıldonumunu evde geçirme,daha sonrakı yıllar cogunlukla evde gecıreceksın zaten,ilk 1-2 yıl bırak eşin plan yapsın
biz bayanlar böyle özel günlerde hep öne atılıyoruz plan program yapıyoruz,sonra adamlar alışıyor ve daha sonra akıllarına gelmıyor birşeyler yapmak

Yok aslinda böyle bi kaygim yok, zaten boyle seylere cok fazla takilmam, ama eşim de unutmaz yani. Ben ozellikle evimizde olmak istiyorum ilk yil donumumuzde. Kendi ellerimle bi seyler hazirlamak istiyorum :)

Ya balon dediysem sunnet balonu gibi degil :) siyah ve gold tarzi bi kac tane, yemek masasinin oraya guzel olur diye dusunmustum -_-

tamam yemek yapayim o zaman, alkol kullanmiyoruz, hosaf yapayim ahaha

Evlilik yıl dönümü yemeğini gün sofrasına çevirme bence :)

Tabii eşin pasta börek çörek delisi değilse.

Akşam yemeğinde herkesin zevkide başkadır .

Zeytinyağlı ve mezeleri yemek gözüyle görmeyen biri mi ? Yoksa masanı bu tarz şeylerle donatıp , güzel bir et yemeği ile ana yemeğini tamamlarsın .

Hediye alacaksan kişiye özel olmasın , evlilik yıldönümü bu . Beraberliğinizi anımsatacak bir hediye olmalı .

Son düzenleme:
image.webp
Ya balon dediysem sunnet balonu gibi degil :) siyah ve gold tarzi bi kac tane, yemek masasinin oraya guzel olur diye dusunmustum -_-

tamam yemek yapayim o zaman, alkol kullanmiyoruz, hosaf yapayim ahaha
Yemekleri kendin seç artık. Nohut pilav yapma yani hoşaf falan demişin de.

hoşafa sesli guldum yaaa

bir iki çeşit meze yap
lokantadan balık sipariş ver
masayı kırmızı gül yapraklarıyla süsle ,
masaya mumlar yak ,
ayaklı bardaklar ,

iyide bu masa alkolsuz olmaz ki , yaaa

Eşim her turlu şeyi afiyetle yer :) ama dediginiz gibi yemek fikri daha klas olur. Hediye de alacagim ama onu da dusunmedim henuz -_-

Aslinda ben ogrenciyim ve ne yazik ki evimle de cok ilgilenemiyorum, cesit cesit yemekler falan yapamiyorum haliyle. Esim de sorun etmez gerci bu durumu ama bari evlilik yil donumumuzde ozenli guzel bir sofra kurayim istedim :) ama dediginiz gibi meze ve et yemegi guzel olur, tesekkur ederim :)

Eşim her turlu şeyi afiyetle yer :) ama dediginiz gibi yemek fikri daha klas olur. Hediye de alacagim ama onu da dusunmedim henuz -_-

Benden sana tavsiye (12 yıl tecrübesi) :))

Öyle evlilik yıldönümü diye , yemediğiniz , normalde masanızda hiç olmayan ... babamın deyimiyle antirifiston :))) yemeklere girişme .

Portakallı pekin ördeği yapacağım diye geceyi acilde geçirmeyin yani :KK70:

Neyi seviyorsanız onu yap , günlük masandan daha şık bir masada sun .

Uyarsa biraz gül ... mum ....

Miss işte .

Allah nice mutlu seneler nasip etsin.

Cok tesekkur ederim, dediginiz gibi sade ve şik bi masa, guzel bir muzik ve loş bir ortam, e daha nolsun demi ^_^

Back
X