• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik yıl dönümü

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
kzılar yardımlarınıza en ihtiyaç olduğum konulardan biri..
neyapıcaz ne edeceğiz hiç bilmiyorum ..
kasım ayı için önerilerinizi bekliyorum (:

Bende Aralık ayı için takipteyim şimdiden telaşına düştüm :KK3:

ben hiç romantik değilim benim ki de yaklaştı.
buradan kendim için de fikir çalabilir miyim?:KK200:

bırakın eslerınız dusunsun :KK66: bızımkıne cooook var taaa Haziran da o zaman Allah nasip ederse 2 kişilik bir aileyken 3 kişi olacağız, büyük ihtimal ilk evlilik yıldönümümüz bebekle ilgilenerek geçecek :KK70: :KK70:
Aynen benim için de geçerli. İlk evlilik yıldönümümzde 3 kişi olacağız kısmetse. Evlilik teklifim çok güzel oldu. O yüzden beklentiler yüksek :KK70:

ben eşimin doğum gününde tüm ailesindeki herkesi tek tek kısa video çektim..sonra onları birleştirdim..harika olmuştu...çokta beğenildi..
resimlerinizle slaytlar yapın fotoğraf aralarına kendinizi video çekin bak burda bu olmuştu seni seviyorumlar falan sıkıştırın..ayy bence çok güzel olur :KK37:

Bebeğim ben geçen sene eşime doğum gününde kol saati almıştım. Çok beğendi, zaten çok sever saatleri. Bir senedir hiç çıkarmadan takıyor. Sen de ona özel hediye almak istersen aklında olsun.
İkinizle ilgili birşey planlıyorsan o zaman biraz düşünelim. Aklıma birşey gelirse yazacağım

herkese çok teşekkür ederim kızlar. tabiki hediyem hazır. :) fakat biraz sonbahar tatili yapmak istiyoruz. Eşime bırakamıyorum çalışıyoruz izinleri ayarlama yol vs. düşünmek konuşmak zorundayız :( tek dileğim 3kişi girmekti yıl dönümümüze ama hala beklemekteyim :( yer önerisi için açtım konuyu napıcam bılmıyorumm :(((

Ben evlilik yıldönümüzde 2 günlük bir seyehat (daha doğrusu dinleme) için güzel bir otelde yer ayırttım,evlilik yıldönümümüz olduğunu ve ilgi istediğimizi belirttim otele, odaya ikramlar vs birçok güzel şey yaptılar ,bende hınzır bir hediye almıştım :KK23: 2 gün hem tatil yaptık hem aşk tazeledik :) o kadar iyi geldiki anlatamam :)
nereye gittiniz :)

ben açıkcası ucuz bilet kampanyası kovalar otel ve şehir ayarlardım mesela paris.
öğrenci halimle bile ucuza gidebiliyorum vs bu tarz yıldönümü bence daha heyecanlı geçmeli ev süslemek yemek yapmak çok klişe standart zamanlarda da yapılır bunlar

herkese çok teşekkür ederim kızlar. tabiki hediyem hazır. :) fakat biraz sonbahar tatili yapmak istiyoruz. Eşime bırakamıyorum çalışıyoruz izinleri ayarlama yol vs. düşünmek konuşmak zorundayız :KK43: tek dileğim 3kişi girmekti yıl dönümümüze ama hala beklemekteyim :KK43: yer önerisi için açtım konuyu napıcam bılmıyorumm :KK43:((

Bolu abant. Gölün karşısında hoş bi otel var. Pahalı olur dersen romantik evler var yine boluda. Ama böyle yağmur mevsiminde çok romantik oluyo öyle yerler. Hani sessiz sakin orman doğa falan :KK36:

Ilk evlilik yıldönümümuz de adalarda otelde kalmıştık 2gun harikaydı tabi yaz olunca denizede girebilmistik. 2 . Evlilik Yıldönümümüz de eşim evde harika sürpriz yapıp hediyesini vermişti bende salon halisini kaldırıp mumlarla kalp şekli verip tek tek yakmistim hepsini ortada da hediye paketi vardı. Bu yıl bazı sebeplerden sadece yemeğe cikabildik. .neyse eğer bir yere gidecekseniz Adalar Ağva Şile Riva da harika yerler var netten bakabilirsin nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama Bolu Abant yada Nevşehir yada Karadeniz de bir yer olabilir. Kesinlikle tlf bilgisayardan uzak sakin bir gün geçirip tanistiginiz dönemden itibaren güzel anilarinizi konusmanizi da tavsiye ederim :)mutlu yillar

benımde kasımda evlılık yıldönümüm. yemeğe çıkacağız biz ben gitmek istediiğim rest. bile bildirdim eşime. pek romantik değiliz sanırım planlı bir yıldönümü olacak :):):):)

Bolu abant yada amasra :) biz geçen ay gittik okadar iyi geldiki anlatamam ruhumuz dinlendi ve hiç unutamayacağım evlilik yıl dönümü oldu :) Ben 3 günde hem bolu abanta hem amasraya gittim 1 gece bolu abantta kaldım 1 gece amasrada. hatta amasrayala abant arasında yedigöllerde var geçerken uğrarsınız bayıldım.

ben düşünmem eşim düşünsün diyenlerdenim
belki 10. yılı kutlarız ha !

ben eşimin doğum gününde tüm ailesindeki herkesi tek tek kısa video çektim..sonra onları birleştirdim..harika olmuştu...çokta beğenildi..
resimlerinizle slaytlar yapın fotoğraf aralarına kendinizi video çekin bak burda bu olmuştu seni seviyorumlar falan sıkıştırın..ayy bence çok güzel olur :KK37:

Telefondanmi yaptınız bunu

Bu oteller ne kadar pahalı ya... En güzeli bir karavan alıp her yeri dolaşmak, camping alanlarından yer kiralayıp kalmak. Otelden ekonomiktir.
Hayallerime bir yenisini ekledim :KK68:
Bence spa merkezi olan bir otele gidebilirsiniz internetten kampanyalara bakın.

Back