Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen benim için de geçerli. İlk evlilik yıldönümümzde 3 kişi olacağız kısmetse. Evlilik teklifim çok güzel oldu. O yüzden beklentiler yüksekbırakın eslerınız dusunsunbızımkıne cooook var taaa Haziran da o zaman Allah nasip ederse 2 kişilik bir aileyken 3 kişi olacağız, büyük ihtimal ilk evlilik yıldönümümüz bebekle ilgilenerek geçecek
![]()
![]()
nereye gittiniz :)Ben evlilik yıldönümüzde 2 günlük bir seyehat (daha doğrusu dinleme) için güzel bir otelde yer ayırttım,evlilik yıldönümümüz olduğunu ve ilgi istediğimizi belirttim otele, odaya ikramlar vs birçok güzel şey yaptılar ,bende hınzır bir hediye almıştım2 gün hem tatil yaptık hem aşk tazeledik :) o kadar iyi geldiki anlatamam :)
herkese çok teşekkür ederim kızlar. tabiki hediyem hazır. :) fakat biraz sonbahar tatili yapmak istiyoruz. Eşime bırakamıyorum çalışıyoruz izinleri ayarlama yol vs. düşünmek konuşmak zorundayıztek dileğim 3kişi girmekti yıl dönümümüze ama hala beklemekteyim
yer önerisi için açtım konuyu napıcam bılmıyorumm
((
ben evlılık teklıfı almamıstım nıkah esnasında emrı vaki yaptım eşime tü şahitlerin huzurunda aldım teklifimiAynen benim için de geçerli. İlk evlilik yıldönümümzde 3 kişi olacağız kısmetse. Evlilik teklifim çok güzel oldu. O yüzden beklentiler yüksek![]()
ben eşimin doğum gününde tüm ailesindeki herkesi tek tek kısa video çektim..sonra onları birleştirdim..harika olmuştu...çokta beğenildi..
resimlerinizle slaytlar yapın fotoğraf aralarına kendinizi video çekin bak burda bu olmuştu seni seviyorumlar falan sıkıştırın..ayy bence çok güzel olur![]()