evlilik yıl dönümü

sedosbilal

ben bilmem beyim bilir;))
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
2.001
10
66
İstanbul
1 ay gibi kısa bi sürem var eşimle ilk evlilik yıldönümümüz ne alacağımı bulamadım henüz fikir verirseniz çok sevinirim
Arkadaşlar şimdiden okuduğunuz değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim

Immmm....

İlk yıldönümü,çok özel olmalı.:31:

Bi albüm yapabilirsin.

Onun çocukluk resimlerini,gençlik,okul zamanları vs.

Bi onun bi kendinin resmini koyarak...

Altına da hissettiklerini yazarsın.

Sondan bi önceki sayfaya düğün fotoğrafınızı koyarsınız.

Son sayfaya da küçük bi not : Burasını da bebişimiz için ayırdım diye...:31:

Nacizane fikrimdir.

Mutluluklar.:nazar:

Şimdiden tebrik ederim. Bizimde bu yaz ilk evlilik yıldönümüz olcak. Biz sık bı resturanta gitmeyi düşünüyoruz. Klasik ama evlilik yildonumlerde beraber bisiler yapalım dedik yani öyle hediye falan almicaz. Sonuçta dogun gunu degil ikimizin özel gunu ve bu özel günde beraber bisiler bulup yapmaya karar verdik. Ama tabi yıldönümümüz resturantla bitmicek:1: :1:

Şimdiden tebrik ederim. Bizimde bu yaz ilk evlilik yıldönümüz olcak. Biz sık bı resturanta gitmeyi düşünüyoruz. Klasik ama evlilik yildonumlerde beraber bisiler yapalım dedik yani öyle hediye falan almicaz. Sonuçta dogun gunu degil ikimizin özel gunu ve bu özel günde beraber bisiler bulup yapmaya karar verdik. Ama tabi yıldönümümüz resturantla bitmicek:1: :1:

Ona ne şüphe....:9::9::9::23:

hayırlı olur inşallah çok güzel bi duygu hep aynı tazelikte kalır inş. sevgilerimiz:nazar:
eşim büyük ihtimal dışarı için program yapacaktır ama bende evde bişeyler yapıp şaşırtmak istiyorum yada bi hediyeyle mutlu olsun istiyorum

Son düzenleme:
Immmm....

İlk yıldönümü,çok özel olmalı.:31:

Bi albüm yapabilirsin.

Onun çocukluk resimlerini,gençlik,okul zamanları vs.

Bi onun bi kendinin resmini koyarak...

Altına da hissettiklerini yazarsın.

Sondan bi önceki sayfaya düğün fotoğrafınızı koyarsınız.

Son sayfaya da küçük bi not : Burasını da bebişimiz için ayırdım diye...:31:

Nacizane fikrimdir.

Mutluluklar.:nazar:

güzel fikirmiş teşekkür ederim beğendim:34:

takvım yaptırtabılırsın.. nişanlıktan evliliğe olan surec seklınde..yalnızca ıkınıze ait fotolar olması tercihimdir ;) bence mukemmel olur.. bir arkadasım yaptırtmıstı çok hosuma gıtmıstı acıkcası..

takvım yaptırtabılırsın.. nişanlıktan evliliğe olan surec seklınde..yalnızca ıkınıze ait fotolar olması tercihimdir ;) bence mukemmel olur.. bir arkadasım yaptırtmıstı çok hosuma gıtmıstı acıkcası..

hımm güzel fikirmiş int yada yaptırabileceğim bi yer söyleyebilir misin acaba araştırayım biraz:26:

hımm güzel fikirmiş int yada yaptırabileceğim bi yer söyleyebilir misin acaba araştırayım biraz:26:

fotografcılar yapıyor canım ebat olarakta fiyat değişiyordur sanırım bilemiycem.. senın beyendıgın nişan ve dugundeki sadece ıkınıze ait veya senın tek esının tek güzel bi boydan yada yakından yuz olarak fotolarını al git fotocuya arka fonunu filan ayarla işte bence gayet şık bi supriz olur ;)

biz parise gitmiştik balayımııda orda yaptık ben seviyorum diye gitmiştiik .sizde ilk balayınıın olduğu yere gidin bir gecede olsa kalın orda .

fotografcılar yapıyor canım ebat olarakta fiyat değişiyordur sanırım bilemiycem.. senın beyendıgın nişan ve dugundeki sadece ıkınıze ait veya senın tek esının tek güzel bi boydan yada yakından yuz olarak fotolarını al git fotocuya arka fonunu filan ayarla işte bence gayet şık bi supriz olur ;)

teşekkür ederim canım araştıracam

sedoooşşş bence takvim degilde sizin resimlerinizi slayt yaptır fotografcıda sevgiliyken, nişanlıyken ve düğün resmlerinizden olusan arka fonada ikinizin sarkısını koydur.. eger yapabilirsen orda icinden gelen bişiler söyle kamerayla çeksinler slaytın sonuna yerleştir. Bunu kendin bile yapabilirsin video yapma programı var onu indiriceksn. Yada kendin cekip ablanla fln fotografcıya ver onlar hepsini yapıyo. İşten gelicekse en sevdigi yemekleri yap ama tüm sunumları kalpli yap mumlar yak her yere koy.. içeri girer girmezde dvdyi hazır tut hemen baslat izlet.. Vee gidecegi her yere mesela elini yıkamaya gittiğinde kapının üstüne aynaya musluga adım attıgı her yere kücük notlar yazıp koy.. eminim sasırıcaktır. ertesi günde işe gidecekse gömleğinin cebine pantolonun cebine minik notlar yazıp koy ki.. ertesi günde etkisi üstünde kalsın
Buda benden sana bi fikirr :)

sedoooşşş bence takvim degilde sizin resimlerinizi slayt yaptır fotografcıda sevgiliyken, nişanlıyken ve düğün resmlerinizden olusan arka fonada ikinizin sarkısını koydur.. eger yapabilirsen orda icinden gelen bişiler söyle kamerayla çeksinler slaytın sonuna yerleştir. Bunu kendin bile yapabilirsin video yapma programı var onu indiriceksn. Yada kendin cekip ablanla fln fotografcıya ver onlar hepsini yapıyo. İşten gelicekse en sevdigi yemekleri yap ama tüm sunumları kalpli yap mumlar yak her yere koy.. içeri girer girmezde dvdyi hazır tut hemen baslat izlet.. Vee gidecegi her yere mesela elini yıkamaya gittiğinde kapının üstüne aynaya musluga adım attıgı her yere kücük notlar yazıp koy.. eminim sasırıcaktır. ertesi günde işe gidecekse gömleğinin cebine pantolonun cebine minik notlar yazıp koy ki.. ertesi günde etkisi üstünde kalsın
Buda benden sana bi fikirr :)

sağol tatlım notlar yemekler filan garanti yapacağım ve arada yaptığım şeyler kaçışı yok:1: tabi o benden önce davranıp dışarı çıkarmazsa:34:sen napıyosun eşin askere gitti mi

Zaman nee cabuk geciyor vallahi gecen sene bu zamanlar dugun telasin vardi simdi senesini kutlicaksiniz insallah evet gitti simdi bekliyorum onu 2 ay oldu eylulde geliyo kismetse

Back