EVLİLİK YIL DÖNÜMÜ SORUNSALI

Son evlilik yıldönümümüzü nerede geçirdiğimizi düşününce sinirim bozuluyor neyse konuya dönüyorum ben böyle şeyleri illa hediyeyle kutlamayı sevmiyorum başbaşa bir yemek, sonrasında güzel gezilecek bir yere gitmek o günü birbirimize ayırmak en güzel kutlama şekli bence
Herkesin evlilik yıldönümü ile ilgili kötü bir anısı var anladığım kadarı ile :KK70:
ya bende hediyeden ziyade zaten nasıl bir şey yapmalıyım, ne etmeliyim derdindeyim aslında hediye 2.plano_O

ay gelin evinde -gelin evini bir bölüm izlediğimi itiraf ediyorum :KK70:- bi kız yıl boyunca günlük tutmuş sonra onu kitaplaştırmış
çok özendim ben de yapacaktım da bir sayfa bile yazamadım :KK70:
millet ne özenli yaa

poncikvegece poncikvegece öncelikle mutlu uzun yıllarınız olsun.
Ben eşime ilk senemizde adının yazdıgı bir köstekli saat almıstım. İçine de bir not yazmıştım umarım bunu kullandıgın yıllarda da beraber oluruz gibisinden :) bu sene de ınstagramdaki aynebiliyim hesabına adına bağış yapmayı düsünüyorum. Eşim cocukları çok seviyor. Burada oradaki insanlar için barınak yapılıyor cocuklara dondurma pirinc vs ısmarlayabiliyorsunuz. Karsılıginda da size bir fotoğraf gönderiyorlar. Cocukların elinde yazı oluyor. Işta x abi y abla seni cok seviyor yıldönümüzü kutluyor vs diye. Tam anlatamadım ama hesabi incelerseniz hosunuza gidecegini düsünüyorum :)

Ben eşime ilk senemizde adının yazdıgı bir köstekli saat almıstım. İçine de bir not yazmıştım umarım bunu kullandıgın yıllarda da beraber oluruz gibisinden :) bu sene de ınstagramdaki aynebiliyim hesabına adına bağış yapmayı düsünüyorum. Eşim cocukları çok seviyor. Burada oradaki insanlar için barınak yapılıyor cocuklara dondurma pirinc vs ısmarlayabiliyorsunuz. Karsılıginda da size bir fotoğraf gönderiyorlar. Cocukların elinde yazı oluyor. Işta x abi y abla seni cok seviyor yıldönümüzü kutluyor vs diye. Tam anlatamadım ama hesabi incelerseniz hosunuza gidecegini düsünüyorum :)
Buna bakıcam teşekkür ederim :)
Bu bağış işi hoşuma gitti, tercihler arasında 1. sırada zaten :)

Buna bakıcam teşekkür ederim :)
Bu bağış işi hoşuma gitti, tercihler arasında 1. sırada zaten :)
Hesabın dogru ismi "aynebilim"mis

Kısacası siz neler yaptınız ? ya da 10 gün sonra sizin yıl dönümünüz olsa neler yapardınız ?
Değerli fikirlerinizi bekliyorum, fikir veren herkes altın bulsun. Çocuk isteyenler hamiş kalsın, ev isteyen herkese rabbim ev versin tez zaman da :) haydinnn yorumaaa :KK70:

Sürpriiiiiz
parti-hareketli-resim-0088.gif

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, ilk hediyeniz benden 1 adet konu dışı banı :)

patili bak birde eşime kalem seti almıştım pahalı epey çok hoşuna gitmişti kalemlede epey işi var ve içine not yazmıştım.
kaderini ve kederini kendi ellerinde yazman dileğiyle diye çok hoşuna gitmişti

Valla çok şaşırdım sayın Mune Mune abla konu dışı açtığım için 3 gün ban yiyorum burda insanlar bana zekasız diye yorum yaptıkların da 1 gün siteden uzaklaştırılıyor. Hakikaten şaşkınlık içerisindeyim ki zira bu sebepten dolayı ban yendiğini dahi yeni duyuyorum ki kezaaa, bdv konu başlığı altında dert olmayan o kadar absürt konular var ki..
Ban olayının çok qdaletli yapılmadığını düşünüyorum . Herneyse , tşk.

Valla çok şaşırdım sayın Mune Mune abla konu dışı açtığım için 3 gün ban yiyorum burda insanlar bana zekasız diye yorum yaptıkların da 1 gün siteden uzaklaştırılıyor. Hakikaten şaşkınlık içerisindeyim ki zira bu sebepten dolayı ban yendiğini dahi yeni duyuyorum ki kezaaa, bdv konu başlığı altında dert olmayan o kadar absürt konular var ki..
Ban olayının çok qdaletli yapılmadığını düşünüyorum . Herneyse , tşk.
Bir derdim var bölümüne uygun olmadığı düşündüğünüz konuları şikayet et butonuna basarak bildirmelisiniz, zira bir derdim var bölümüne uygun olmayan konular taşınır ve üye konu dışından banlanır.

Ban sürelerini biz belirlemeyiz ceza sistemi aktif olan ceza puanlarınızın toplamına göre banlı kalma sürenizi belirler.
Siz 3 gün banlı kaldıysanız aktif ceza puanlarınız vardır, size uygunsuz yorum yazan bir üye 1 gün banlı kaldıysa daha önce ya hiç banlanmamıştır ya da daha önce aldığı cezaların süresi sonra ermiştir, bu sebeple de ceza sistemi onu 1 gün banlı tutmuştur.

Site kurallara ve bu kurallara uyulmadığında ceza sisteminin devreye girmesiyle yönetiliyor, üyeler kurallara uymak, moderatörler uygulamakla mükelleftir.

Yat Kiralama ve Yatta Akşam yemeği konaklama kesinlikle tavsiye ediyorum size. Bana eşim yapmıştı ve çok beğendim, harika bir gündü, bu nedenle sana da kesinlikle önereceğim bir yer var. Ben çeşmede deneyimledim ama yanlış hatırlamıyorsam 4-5 yer de vardı şubeleri. Firma ismi , instagram sayfalarından bayağı görsel bulabilirsiniz. Web sitesini de yazıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
X