EVLİLİK YIL DÖNÜMÜ SORUNSALI

poncikvegece

Pipili bir bebiş :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
8.469
29.050
Canımmmm KK Kadınlarıı :KK200:

Kızlar aslında insanlık için küçük ama benim için büyük bir sorun :KK70:
10 gün sonra eşimle 2. evlilik yıl dönümümüz :nazar:
Ne alayım, ne sürpriz yapayım bilmiyorum.. çevrem de kime sorsam ' yaaa sen mi sürpriz yapacaksın ' cevabını aldıktan sonra tamam canısı vazgeçtim yorum yapma diyesim geliyor ve diyorum :KK70:
Herkeste öyle bir yer etmiş ki sürprizi ' erkek ' yapmalı.. bana saçma geliyor :) bunun kadını erkeği olmaz. içinden gelen herkes istediğini yapabilir .. eminim ki eşim de tabi ki sürprz vs hazırlayacaktır ama onun değil şuan benim için önemli olan benim ne yapacağım ya da ne alacağım :işsiz: saat, cüzdan, tesbih bu tür klişeleri hiç sevmiyorum.. 8 tane saati, 4 tane cüzdanı ve 2tesbihi olan birine göre +1 yapmak hoş bir fikir değil; bence.

Akıl da kalıcı görünce heyecanlandıran, mutlu eden bir şeyler olsun istiyorum. 1-2 günlük kısa kaçamaklar düşündüm oda daha tatilden yeni geldik ekstra bütçe ayıramayacağım ufak bir kaçamak yapalım desem en az 600-700tl gibi bir meblaa ya ihtiyaç var o_O

Kısacası siz neler yaptınız ? ya da 10 gün sonra sizin yıl dönümünüz olsa neler yapardınız ?

Değerli fikirlerinizi bekliyorum, fikir veren herkes altın bulsun. Çocuk isteyenler hamiş kalsın, ev isteyen herkese rabbim ev versin tez zaman da :) haydinnn yorumaaa :KK70:

Klasik olacak ama ikinizinde hoşlandığı güzel bir yerde mum ışığında akşam yemeği
Bunu eşim yapacaktır diye düşünüyorum..Çünkü fiks yıldönümünde kahvaltı veya akşam yemeğine mutlaka çıkarır yani en azından geçen sene öyle yapmıştı :KK70:

Ne saçma bir düşünce bu;

Kadın mı sürpriz yapar, demeleri.

Elbette yapar, niye yapmasın?

Valla ben eşime huyundan gidiyorum. Ilk sene Beşiktaşlı pasta yaptırdım, sonra çok istediği ve her zaman ertelediği, ama içinin de gittiği formayı aldım, hem kendisine hem kızımıza.
Sonra PUMA'dan touch saat aldım, JOOP Homme marka ve Bruno Banani markası parfüm aldım. Sevdiği tarz ayakkabı vardı, çok seçicidir, onu aldım. Pahalı der der çekilir kendisi hep canım benim ya, o yüzden benim alma şansım oluyor hep 😍 Onun haricinde kanyonlara gittik, doğayı sever. Son olarakta vize için başvuru yaptım adına, Almanya'da onun bir sonraki hediyesi olacak inşallah 😂

Hediye çok basit geliyor bana.
Tatil en muhteşem hediye evlilik yıldönümü,doğumgünü,sevgililer günü vs. için.
Ama tatilden yeni gelmişsiniz madem bütçe kısıtlı.
Ya sevdiği balık olur,et olur restaurantta yemek arkasından jan janlı pastalı kutlama ya da evde hazırlarım diyorsan başbaşa ev ortamı.
Şahsen ben bayılırım böyle sade ama hoş ortamlara.
İlla hediye alacam diyorsan parfüm olabilir.

patili eşime sevgili iken telgaf çekmiştim ptt yi arayıp çok duygulanmıştı deneyebilirsin.
bir yılda bonny food yenilebilir çiçek tarzı pasta yollamıştım.
bir yılda 365 tane ufak not kağıdına güzel sözler çıkarmıştım yazmıştım.

7senedir evli 8 yıldır beraber olduğumuz için bu yaptıklarım herhangi bir önemli gün ve haftalarda idi.
aklıma geldikçe yazarım...

Canımmmm KK Kadınlarıı :KK200:

Kızlar aslında insanlık için küçük ama benim için büyük bir sorun :KK70:
10 gün sonra eşimle 2. evlilik yıl dönümümüz :nazar:
Ne alayım, ne sürpriz yapayım bilmiyorum.. çevrem de kime sorsam ' yaaa sen mi sürpriz yapacaksın ' cevabını aldıktan sonra tamam canısı vazgeçtim yorum yapma diyesim geliyor ve diyorum :KK70:
Herkeste öyle bir yer etmiş ki sürprizi ' erkek ' yapmalı.. bana saçma geliyor :) bunun kadını erkeği olmaz. içinden gelen herkes istediğini yapabilir .. eminim ki eşim de tabi ki sürprz vs hazırlayacaktır ama onun değil şuan benim için önemli olan benim ne yapacağım ya da ne alacağım :işsiz: saat, cüzdan, tesbih bu tür klişeleri hiç sevmiyorum.. 8 tane saati, 4 tane cüzdanı ve 2tesbihi olan birine göre +1 yapmak hoş bir fikir değil; bence.

Akıl da kalıcı görünce heyecanlandıran, mutlu eden bir şeyler olsun istiyorum. 1-2 günlük kısa kaçamaklar düşündüm oda daha tatilden yeni geldik ekstra bütçe ayıramayacağım ufak bir kaçamak yapalım desem en az 600-700tl gibi bir meblaa ya ihtiyaç var o_O

Kısacası siz neler yaptınız ? ya da 10 gün sonra sizin yıl dönümünüz olsa neler yapardınız ?

Değerli fikirlerinizi bekliyorum, fikir veren herkes altın bulsun. Çocuk isteyenler hamiş kalsın, ev isteyen herkese rabbim ev versin tez zaman da :) haydinnn yorumaaa :KK70:

Eşim bana içine sıcak bir
Şey koyunca resimlerimizin çıktığı kupa hediye etti. Üstünde sevgililik, nişanlılık, evlilik dönemine ait 3 resim vardı. Çok hoşuma gitmişti. İşte de kullanabilir. Kişiye özel bir sürü hediyelikler var mesela baş harflerinizin ya da onun isminin baş harfleri olan dolmakalemler , kullanıyorsa kol düğmesi vs olabilir

parfüm gömlek yemek masa süsletme filan onları saymadım çok klişe olduğu için. hepside en iyi en marka şeylerdi

ekimde eşimle dişarda başbaşa yemege çikmayı düşünüyoruz:)
her yıl öle yapariz bebekten ötürü yüzünden ilk iki yıl çikamadik.
gerçekten güzel oluyor
hediye airiz gerçi ben almadim :KK70::KK70:

Ne saçma bir düşünce bu;

Kadın mı sürpriz yapar, demeleri.

Elbette yapar, niye yapmasın?

Valla ben eşime huyundan gidiyorum. Ilk sene Beşiktaşlı pasta yaptırdım, sonra çok istediği ve her zaman ertelediği, ama içinin de gittiği formayı aldım, hem kendisine hem kızımıza.
Sonra PUMA'dan touch saat aldım, JOOP Homme marka ve Bruno Banani markası parfüm aldım. Sevdiği tarz ayakkabı vardı, çok seçicidir, onu aldım. Pahalı der der çekilir kendisi hep canım benim ya, o yüzden benim alma şansım oluyor hep 😍 Onun haricinde kanyonlara gittik, doğayı sever. Son olarakta vize için başvuru yaptım adına, Almanya'da onun bir sonraki hediyesi olacak inşallah 😂
Bencede elbette yapar, yapmalı da.
Sizinle hemen hemen aynı şeyleri yapmışız diyebilirim :KK70: benim de eşim fanatik Beşiktaşlı doğum günü olsun tanışma yıldönümü olsun beşiktaşa ait ne var ise aldım şimdiye kadar. up watch saat, beğendiği krampon vs .. :KK70:
o yüzden inan aklıma hediye gelmiyor artık :KK70:

Benim ki en çok playstation ister, elektronik alet ister ama ben olsam dövme yaptırırdım küçük zarif bana onu her saniye bedenimde taşıma fırsatı verecek bir sey isim olur sembol.olur aranızda ki bir diyalog olur

Hediye çok basit geliyor bana.
Tatil en muhteşem hediye evlilik yıldönümü,doğumgünü,sevgililer günü vs. için.
Ama tatilden yeni gelmişsiniz madem bütçe kısıtlı.
Ya sevdiği balık olur,et olur restaurantta yemek arkasından jan janlı pastalı kutlama ya da evde hazırlarım diyorsan başbaşa ev ortamı.
Şahsen ben bayılırım böyle sade ama hoş ortamlara.
İlla hediye alacam diyorsan parfüm olabilir.
Benim de şuan için aklımda 1 gece önceden evde akşam yemeği hazırlamak var evde.. küçükte olsa bir hediye dşünüyorum.. bir an olsun gelinliğimi giysem mi diye düşünmedim değil ama zamanın da bu tür düşüncede olanlara çok güldüğüm için gururuma yedirip saçmalama patili ne gelinliği deyip düşünceyi aklımdan atasım geliyor :KK70:

Bencede elbette yapar, yapmalı da.
Sizinle hemen hemen aynı şeyleri yapmışız diyebilirim :KK70: benim de eşim fanatik Beşiktaşlı doğum günü olsun tanışma yıldönümü olsun beşiktaşa ait ne var ise aldım şimdiye kadar. up watch saat, beğendiği krampon vs .. :KK70:
o yüzden inan aklıma hediye gelmiyor artık :KK70:
Bi çılgınlık yapıp paraşütle atlayabilirsiniz 😍
Ya da uçağın arkasına bir not 🙈
Veyahut denizaltı romantizm... tabi bunlar aşar ya 🤦‍♀️

X