Evlilik yaşı gösteren yüzük falı..

geçen gün gümüş bir söz yüzüğü buldum fırsat bu fırsat dedim yapayım şu yüzük falını. önce aldım cam fincanın içine 4 te 1 ini suyla doldurup siyah iplikle deniyorum yüzük hafif hafif sallanıyor ama değmiyor fincana . kardeşimde yanımda yahu biraz salla şunu öyle değmezki falan dedi bana :KK45: neyse baktım olmayacak bende fincanı değişip su bardağı aldım ağzı biraz daha dar. neyse tutuyorum ipi yüzük bu sefer yavaş yavaş çarpmaya başladı artık 17 miydi 18 miydi neydi az kaldı bayılacaktım bunaldım bıraktım . zaten saçma bişey ne salak şeylerle uğraşıyorum yahu:KK22: siz uğraşmayın bari

yüzükle bakılan o çocuk falı kesinlikle doğru çıkıyor, ben yüzlerce kişide denedim, teyzelerde, amcalarda, dedelerde, ninelerde. kaç çocukları varsa, cinsiyetleriyle beraber doğru çıkıyor.

hatta düşük yapılan, aldırılan ya da ölen çocuklar da çıkıyor o yüzük falında.

bu falla ilgili bir şey daha keşfettim, herhangi bir soruyu sorabiliyorsunuz. mesela a kişisiyle evleneceksem 10 kere çarp bardağa diyorsunuz, eğer evlenecekseniz 10 kere çarpıp duruyor gerçekten. sonra isterseniz tekrar, a kişisiyle evleneceksem 22 kere çarp diyorsunuz, bu sefer 22 kere çarpıp duruyor. ya da b kişisiyle evleneceksem 3 kere çarp diyorsunuz mesela, eğer cevap olumsuzsa ya hiç hareket etmiyor ya da başka sayılarda çarpıyor.
mesela çocuklarım ikiz olacaksa 8 kere çarp diyorsunuz, ikiz olacaklarsa 8 kere çarpıyor. her şeye cevap veriyor yani.

bu falla ilgili bir şey daha keşfettim, herhangi bir soruyu sorabiliyorsunuz. mesela a kişisiyle evleneceksem 10 kere çarp bardağa diyorsunuz, eğer evlenecekseniz 10 kere çarpıp duruyor gerçekten. sonra isterseniz tekrar, a kişisiyle evleneceksem 22 kere çarp diyorsunuz, bu sefer 22 kere çarpıp duruyor. ya da b kişisiyle evleneceksem 3 kere çarp diyorsunuz mesela, eğer cevap olumsuzsa ya hiç hareket etmiyor ya da başka sayılarda çarpıyor.
mesela çocuklarım ikiz olacaksa 8 kere çarp diyorsunuz, ikiz olacaklarsa 8 kere çarpıyor. her şeye cevap veriyor yani.[/QUOTEvaaayyy beeeeee

mesela çocuklarım ikiz olacaksa 8 kere çarp diyorsunuz, ikiz olacaklarsa 8 kere çarpıyor. her şeye cevap veriyor yani.
ya ama benım yuzuk bardaga hıc carpmıyo nasıl yapıyosunuz ben anlamadım bunu bi turlu yuzugu sabıt tutuyosunuz o kendımı sallanmaya baslıyo?

zaten biraz arastirdim, sarkac fali imis bunun asli. yuzukle yapilan sadece bir versiyonu.

ya ama benım yuzuk bardaga hıc carpmıyo nasıl yapıyosunuz ben anlamadım bunu bi turlu yuzugu sabıt tutuyosunuz o kendımı sallanmaya baslıyo?

konsantre olman gerekebilir dedikleri gibi. ya da evlenmeyecek olabilirsin ki evlilige karsi biri olarak okudugum en hosuma giden sonuc bu oldu =D

Obaaaa dehşet içindeyim evlilik için hep 25 cıktı ama 24 üm ve seneye evlenmem cok cok cok uçuk bir ihtimal. Sınavı kazancaksam 13 kere carp dedim 13 carptı. Şu olcaksa 9 çarp dedim 9 çarptı :rolleyes:

Bir ablam hamile cinsiyet için yapıp deneyelim surda 2 3 ay sonra cinsiyeti belli olur nasılsa cıktı mı cıkmadı mı anlarız :D

2 kere yaptım ikisinde de kızımız olcağı cıktı bakalım kız olursa yazarım :D

Son düzenleme:
Bir ablam hamile cinsiyet için yapıp deneyelim surda 2 3 ay sonra cinsiyeti belli olur nasılsa cıktı mı cıkmadı mı anlarız :KK70:

2 kere yaptım ikisinde de kızımız olcağı cıktı bakalım kız olursa yazarım :KK70:
Canım 2-3 ay geçmiş bak :) sonuç ne peki ona göre ben de deneyeceğim :)

Eee dene mi diyorsun sen şimdi :) zaten ben evlilik yaşı kısmını deneyeceğim :)

Bir konu daha var bununla ilgili oraya da bir bakın isterseniz, konuşulmuştu: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...eksin-yuzuk-fali.358901/page-56#post-38890843
Yapın bence sonuca göre hangisi doğru karar verirsiniz :KK53:

Evlilik yaşını ben yapamadım bir türlü, burada adıma yapanlar oldu 24-25 çıktı çoğunlukla ama birer kez farklı yaşlar çıktığı da oldu :)

Bir konu daha var bununla ilgili oraya da bir bakın isterseniz, konuşulmuştu: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...eksin-yuzuk-fali.358901/page-56#post-38890843
Yapın bence sonuca göre hangisi doğru karar verirsiniz :KK53:

Evlilik yaşını ben yapamadım bir türlü, burada adıma yapanlar oldu 24-25 çıktı çoğunlukla ama birer kez farklı yaşlar çıktığı da oldu :)
Denedim ve şok oldum :) 28 çıktı, ben 26 yaşındayım ve tam da planladığım gibi çıktı. Annem kendi için baktı ve evlendiği yaş çıktı. Kaç çocuğum var dedi 3 kere vurdu ve biz 3 kardeşiz :)

Denedim ve şok oldum :) 28 çıktı, ben 26 yaşındayım ve tam da planladığım gibi çıktı. Annem kendi için baktı ve evlendiği yaş çıktı. Kaç çocuğum var dedi 3 kere vurdu ve biz 3 kardeşiz :)

Hayırlısı olsun inşallah :)
Bana yıldıznamede 28 demişlerdi ama normal baktırdığım fallarda ve benim adıma bakılan bu yüzük fallarında çoğunlukla 24-25 çıktı.
Rica etsem benim adıma da bakabilir misiniz merak ettim şimdi ne çıkacak :)

Back
X