Evlilik yaşı gösteren yüzük falı..

kuzenlerim bi akşam bize oturmaya geldiklerinde bundan bahsettiler hepsi denemiş.hemen annemin alyansını aldım denedim kendiliğinden sallanmaya başladı 25 defa çarptı sonra kendiliğinden durdu.
inanmadım daha neler dedim bi de ertesi gün anneme göstereyim dedim tekrar denedim yine 25 defa çarptı.
komşuya oturmaya gitmiştik bikaç gün sonra.komşunun kızına bahsettim evli o. bi de benim alyansımla dene bakalım dedi. ben tekrar denedim onun alyansıyla ve yine 25 çıktı.
çok büyük oynuyorum belki kızlar ama dolu dolu 24 yaşındayım 25 ten gün alıyorum
daha aday adayı bile yokk o_O
olursa bu sayfaya dönüp tekrar yazıcam :KK22:

An itibariyle 3 defa denemiş bulunmaktayım. Su bardağınız küçükse yani derin değilse 3te 1 su koyun yoksa olmuyor. Yüzüğün kıpırdaması da çekim gücüyle alakalı olması lazım, suya yaklaştırdıkça yüzük direniyor gibi bişey... yani tırsmayın.

Ve sonuç 25 çıktı.
3 ay önce evlendim. Yaşım 25.

Çocuk sayısı için de denedim. Sonuç sıfır :KK57:

Bir de sayısal loto için deneyim bakayım hihihi :KK53:

kuzenlerim bi akşam bize oturmaya geldiklerinde bundan bahsettiler hepsi denemiş.hemen annemin alyansını aldım denedim kendiliğinden sallanmaya başladı 25 defa çarptı sonra kendiliğinden durdu.
inanmadım daha neler dedim bi de ertesi gün anneme göstereyim dedim tekrar denedim yine 25 defa çarptı.
komşuya oturmaya gitmiştik bikaç gün sonra.komşunun kızına bahsettim evli o. bi de benim alyansımla dene bakalım dedi. ben tekrar denedim onun alyansıyla ve yine 25 çıktı.
çok büyük oynuyorum belki kızlar ama dolu dolu 24 yaşındayım 25 ten gün alıyorum

Bu işler hiiiç belli olmaz canım, ben eşimle tanışalı daha bir sene olmadı. 9 ay içinde tanıştık, nişanlandık, evlendik. Darısı tüm bekarların başına :KK15:

An itibariyle 3 defa denemiş bulunmaktayım. Su bardağınız küçükse yani derin değilse 3te 1 su koyun yoksa olmuyor. Yüzüğün kıpırdaması da çekim gücüyle alakalı olması lazım, suya yaklaştırdıkça yüzük direniyor gibi bişey... yani tırsmayın.

Ve sonuç 25 çıktı.
3 ay önce evlendim. Yaşım 25.

Çocuk sayısı için de denedim. Sonuç sıfır :KK57:

Bir de sayısal loto için deneyim bakayım hihihi :KK53:
Bu faldan korkmaya başladmmo_O:KK47:

Hic belli olmaz canm nasip işleri 3 4 ayda aniden evlenenler bile var Allah hayrlisini versin :)

Sade taşsiz olması lazim bi dene bakalm :) bende merak ettim bak simdi seninkini :D
Ama benim yuzugum gumus kriterlere uymuyo:KK53:
İnsanin basinada ne geliyorsa meraktan geliyor zaten uff denicem sanirim Allahim sen gunah yazmao_O kudretinden sual olmaz.

Az once yaptim kac kez denedim bilmiyorum..
Evet sallaniyo kendiliginden yuzuk bi kac demememde sallansada sallantisi bardaga vuracak kadar degildi..
Sonra su miktarinda bir kac kez degisiklik yaptim yine bu seferde bi vurdu bi vurmadi oldu...
Saydim saydim 7 sefer vurdu sonra durur gibi oldu sonra sanirim elim titredi tekrar vurmaya basladi 22 23e kadar cikti sonra yine sallantisi devam etti ama hic vurmadi sonra yine basladi vurmaya ama elim yoruldukca elim titredi sacma birsey oldu 33 34e kadar vurdu sonra biraktim..

Bir iki kez daha denedim ondan sonra hic birsey olmadi..
Ya ben beceremedim yada evde kalcam:63:

Az once yaptim kac kez denedim bilmiyorum..
Evet sallaniyo kendiliginden yuzuk bi kac demememde sallansada sallantisi bardaga vuracak kadar degildi..
Sonra su miktarinda bir kac kez degisiklik yaptim yine bu seferde bi vurdu bi vurmadi oldu...
Saydim saydim 7 sefer vurdu sonra durur gibi oldu sonra sanirim elim titredi tekrar vurmaya basladi 22 23e kadar cikti sonra yine sallantisi devam etti ama hic vurmadi sonra yine basladi vurmaya ama elim yoruldukca elim titredi sacma birsey oldu 33 34e kadar vurdu sonra biraktim..

Bir iki kez daha denedim ondan sonra hic birsey olmadi..
Ya ben beceremedim yada evde kalcam:63:
Odaklanman lazm odaklanmaynca olmuyo canim ben 5 kez denedim besindede ayni sonuc cikti

Odaklanman lazm odaklanmaynca olmuyo canim ben 5 kez denedim besindede ayni sonuc cikti
Ay kalsin canim yaa nebilim yaptiktan sonra huzursuz oldum zaten..
Fallardan fln hoslanmam hic kahve icince bile kapatmam..
Rabbim bilir en iyisini zamani gelince yasicaz iste...
Allah mutlulugumuzu daim etsin dahada bir sey istemem.

Ben boşanalı 5 ay oluyor, ikinci evliliği yapacak mıyım ya da ne zaman yapacağım onu nasıl anlayacağım?

Yaptım ve evlendiğim yaşta durdu... Bir daha da hareket etmedi. Sanırım bir daha evlenemeyeceğim

Bende 19 yasimda dememistim tesaduf ki 25 çıktı o yastada evlendim cocuk icin annemde denedim 4 tane hepsi cikti. Kendimde bi erkek bi kız hayirlisi..

Bazılarıza saçma gelebilir bende inanmadm ama yapan varmi merak ediyorum. Okuldan bi kız arkadaşm kızlarla konuşurken söyledi bunu. Dediğine göre bu falı kuzenleriyle yapms tüm kuzenleri çıkan yasta evlenmis baska bi kuzeninde denemisler onda hicbisey olmams ve onu trafik kazasnda kaybetmisler.. Herseyi tabiki Allah bilir ona şirk koymak vs gibi bi durum kesinlikle yok ama sadece merak ettim yapan varmi aranizda ? Ayriyetende hamilelerde cinsiyet belirlemek icin de yaparlarmş..
İlk defa duydm böyle bişey nasıl yapılyomuş o acep:o

Back
X