evlilik ve tesettür

maskelileydi

yalnızlığım
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
80
0
86
Diğer
eşiniz evlendikden sonra kapanmanızı yani tesettüre girmenizi istese ne yapardınız? tepkiniz nasıl olurdu? :1ninca:

karşılıklı konuşarak ortak nokta bulunurmuydu vereliniortak

taviz vermeme konusunda direnirmiydiniz Çok üzgünüm çoook

ne olacak ki mutlu olayım yeter mi derdiniz :1hug:

ya daaaaaaaaaaaaaa?

evet yorumlarınızı bekliyorum hanımlar

Ben kesinlikle o taviz vermeyenlerden olurdum.
Sonuçta insan kendi istediği için tesettüre girer.
Bunu başkasının isteğiyle yapamam.

zaten evlenmeden önce bunu anlayabilirdim..sanıyorum..bakış açılarını filan.:1shok:
evlendikten sonra böyle bir şeye karışma hakkını vermezdim diye düşünüyorum..
ben istemedikten sonra ne diye onu mutlu etmek adına yapayım bunu,ayrıca madem böyle bir isteği olacaktı.zamanında söyleyecekti..:umursamaz:
aileme durumu hemen açardım.ve bitecekse de biterdi benim için..
din benim.günah benim..onun söz hakkı malesef yok..lmaz:

Şimdiye kadar basörtüsü,türban ile ilgili acilan her baslik da,
hep tartisma çikti ve konular kapandi. Anlayisla karsilayacaginizi düsünerek konuyu kilitliyorum...
sevgiler...

bir erkekle evlenmeden önceki beraberliğinizde ne olursa olsun, hayata bakış açısını değerlerin ive tesettür konusundaki fikirlerini, az çok anlarsınız. kesinlikle tesettüre sıcak bakıp bakmadığını belli etmiştir.. konuşmasından, onun nasıl bir kültüre sahip olduğu çok açık anlaşılır zaten. .işte o an bunu anlayacağım için zaten bana uymayan görüşlerime ters olan bu olayı o erkekte gördüğüm an zaten o bende biterdi. bilirdim evlenince bunu isteyeceğini. gerçekten açıklığı savunan kapanmaya karşı bir erkeğin ,evlenince birden değişmesinin imkanı yok. olsa bile binde birdir.
o kesinlikle rengini belli etmiş olmalı sizde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…