Anket Evlilik ve özgürlük

evlendim ve...

• Daha çok özgür oldum

OY: 10 15,4%
  • Özgürlüklerim kısıtlandı

OY: 20 30,8%
  • Evlenmeden öncede özgürdüm şimdide özgürüm

OY: 30 46,2%
  • Evlenmeden önce özgür değildim şimdide özgür değilim

OY: 5 7,7%

• Ankete Katılan
    65
Evlenmeden öncede özgürdüm şimdide özgürüm ... dedim zemuszemus
ama;çocuk olduktan sonra özgürlüğüm kısıtlandı!!!Şeniz:emir_bebek:
olsun ama evladım herşeye değer.şikayetim de yok zaten...opuyorumnanaktan:sm_cool::nazar:a.s.

özgürlüklerim kısıtlandı ama beni rahatsız edecek kadar değil eşim kıskanç biri ama babam öle deildi mesela heryere giderdim arkadaslarımla takılırdım demezdii bişi istediğimi giyinirdimm ama eşim babam kadar rahat değil

evlenmeden önce özgürdüm şimdi de özgürüm ,özgürlük konusunda bir şey değişmedi,eşim bir şeyi kısıtlamadı karışmadı ...zaten ben de uçlarda yaşayan biri değilim ,eşim olmadan gece arkadaşlarımla dışarı çıkacak biri de değilim ,herşeyi eşimle paylaşmayı yaşamayı severim ,ben zaten hayatı onunla paylaşmak için onunla evlendim , ayrı hayatlar yaşayıp da yatak odasında buluşmak için değil ,o varsa herşey güzel , onun olmadığı hayatı ben ne edeyim ..

Pek farketmedi.Ama nişanlıyken kısıtlardı bazı şeyleri.
Evlenince aştık şükür.

Cok anlayisli bir esim var. Ne kiyafetimi, ne gezmemi ne de arkadaslarimla görüsmemizi kisitlar. Ama zaten bu konularda asiriya kacan bir insan degilim.

özgürlük falan kalmadı malesef epey kısıtlandı bir yere uğrasam çarşı gibi pazar gibi surat hemen değişiyor.. ama kendileri at gibi maşallah oraya buraya

evlilik arifesindeyim. Ama daha özgür olucam gbi geliyo. Suan yeni evimdeyim zaten babamın evinde deil. Gece kacta canım istese arıyorum nişanlımı geliyo canımız nereye isterse... Ama babamın evinde böyle bi imkanım yoktu. Bi saatten sonra babam bosver bu saatte yarın çık derdi. Umarım umdugum gbi olur

evde üvey baba sorunundan dolayı rahat oturup kalkamıyosan, rahat giyinip edemiyosan, duşa rahatla giremiyosan, gece kapını kilitleyip yatıyosan
evet evlilik özgürlük :74:

Back