(Psikolojik bir yetkinliğim yok) siz o kişiyi, o kişi için değil; artık beyninizde kötü duyguları çağrıştıran bir figür olduğu için alelade bir kabus yerine görüyor olabilirsiniz.Kızlar öncelikle iyi akşamlar, yüzeysel geçeceğim.Ben evlenmeden birisiyle birliktelik yaşadım çok mantıklı ve düzgün düşünemediğim zamanlarda yaşadığım kişinin de ilerleyen zamanlarda narşist olduğunu farkedince bir mecburiyetimin olmadığına kendimi inandırarak o kişiden zorlu bir şekilde kurtulmayı başardım.Kimseye güvenmediğim için uzunca bir süre hayatıma kimseyi almadım diktirme vs konularını da hiç bir zaman doğru bulmadım sonrasında hayatıma birisi girdi ve ciddi anlamda çok aşırı yoğun duygular hissettim ilişkimiz biraz ilerledikten sonra ben bir şey yaşamadan durumumu söyledim ve sonrasında benimle bir şey yaşayıp ardından bunun sorun olduğunu söyledi,beni istemediğini ona ve aile yapısına ters olduğunu belirtti olabilir yargılamıyorum ama benimle bir şeyler yaşayıp sonrasında bunu söylemesi gerçeği yüzüme tokat gibi çarptı ve ben eşimle tanışana kadar bir daha toparlanamadım istemeyen kişi çok gelip gitti bana içip içip kapıma geldi fakat niyeti belliydi ben istemedim.Eşimle tanıştım ve yine gizlemeye gereği duymadım eşim bana elini dahi sürmedi biz evlenene kadar ben biraz mahçup bir şekilde anlatınca da asla böyle hissetme kötü hissetme benim için ilk olan sensin sen bana aitsin ben seni öyle görüyorum tartışmalarımız olabilir ağzımdan çıkan herhangi bir sözü lütfen oraya çekme başına kalktığımı düşünme dedi ve bu güne kadar da asla başıma kalkmadı kimle yaşadın nasıl oldu diye sormadı bile bu aralar ise o beni istemeyen kişi sürekli rüyalarıma giriyor ben bu durumun olmasını istemiyorum bende öyle bir düşünce his yok ve ona rağmen sanki eşime düşünce de ihanet etmiş gibi hissediyorum ama asla ne o kişiyi düşünüyorum ne de olmayan ihtimaller üzerinde duruyorum bende büyük bir travma yarattığı için ve bu gerçeği yüzüme vurduğu için mi ben böyle oluyorum olmasını istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum rüyama girmesin diye uyumak istemiyorum aranızda anlayabilen ya da bundan kurtulmam için çözüm üretebilecek olan var mı uzun oldu kusura bakmayın.
Rüyalarınızdaki duygunun teması ne o önemli? Bana kalırsa bunlar yaşanırken çok yoğun duygular yaşamak zorunda kaldığınız için hâlâ aklınıza geliyor.olumlu bir duyguyla düşündüğünüzü sanmıyorum.Kızlar öncelikle iyi akşamlar, yüzeysel geçeceğim.Ben evlenmeden birisiyle birliktelik yaşadım çok mantıklı ve düzgün düşünemediğim zamanlarda yaşadığım kişinin de ilerleyen zamanlarda narşist olduğunu farkedince bir mecburiyetimin olmadığına kendimi inandırarak o kişiden zorlu bir şekilde kurtulmayı başardım.Kimseye güvenmediğim için uzunca bir süre hayatıma kimseyi almadım diktirme vs konularını da hiç bir zaman doğru bulmadım sonrasında hayatıma birisi girdi ve ciddi anlamda çok aşırı yoğun duygular hissettim ilişkimiz biraz ilerledikten sonra ben bir şey yaşamadan durumumu söyledim ve sonrasında benimle bir şey yaşayıp ardından bunun sorun olduğunu söyledi,beni istemediğini ona ve aile yapısına ters olduğunu belirtti olabilir yargılamıyorum ama benimle bir şeyler yaşayıp sonrasında bunu söylemesi gerçeği yüzüme tokat gibi çarptı ve ben eşimle tanışana kadar bir daha toparlanamadım istemeyen kişi çok gelip gitti bana içip içip kapıma geldi fakat niyeti belliydi ben istemedim.Eşimle tanıştım ve yine gizlemeye gereği duymadım eşim bana elini dahi sürmedi biz evlenene kadar ben biraz mahçup bir şekilde anlatınca da asla böyle hissetme kötü hissetme benim için ilk olan sensin sen bana aitsin ben seni öyle görüyorum tartışmalarımız olabilir ağzımdan çıkan herhangi bir sözü lütfen oraya çekme başına kalktığımı düşünme dedi ve bu güne kadar da asla başıma kalkmadı kimle yaşadın nasıl oldu diye sormadı bile bu aralar ise o beni istemeyen kişi sürekli rüyalarıma giriyor ben bu durumun olmasını istemiyorum bende öyle bir düşünce his yok ve ona rağmen sanki eşime düşünce de ihanet etmiş gibi hissediyorum ama asla ne o kişiyi düşünüyorum ne de olmayan ihtimaller üzerinde duruyorum bende büyük bir travma yarattığı için ve bu gerçeği yüzüme vurduğu için mi ben böyle oluyorum olmasını istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum rüyama girmesin diye uyumak istemiyorum aranızda anlayabilen ya da bundan kurtulmam için çözüm üretebilecek olan var mı uzun oldu kusura bakmayın.
Travma olmuş sizde. Psikolog yardımı iyi olur gibi. Hayata karşı duruşunuzu, dürüstlüğünüzü takdir ettim...Kızlar öncelikle iyi akşamlar, yüzeysel geçeceğim.Ben evlenmeden birisiyle birliktelik yaşadım çok mantıklı ve düzgün düşünemediğim zamanlarda yaşadığım kişinin de ilerleyen zamanlarda narşist olduğunu farkedince bir mecburiyetimin olmadığına kendimi inandırarak o kişiden zorlu bir şekilde kurtulmayı başardım.Kimseye güvenmediğim için uzunca bir süre hayatıma kimseyi almadım diktirme vs konularını da hiç bir zaman doğru bulmadım sonrasında hayatıma birisi girdi ve ciddi anlamda çok aşırı yoğun duygular hissettim ilişkimiz biraz ilerledikten sonra ben bir şey yaşamadan durumumu söyledim ve sonrasında benimle bir şey yaşayıp ardından bunun sorun olduğunu söyledi,beni istemediğini ona ve aile yapısına ters olduğunu belirtti olabilir yargılamıyorum ama benimle bir şeyler yaşayıp sonrasında bunu söylemesi gerçeği yüzüme tokat gibi çarptı ve ben eşimle tanışana kadar bir daha toparlanamadım istemeyen kişi çok gelip gitti bana içip içip kapıma geldi fakat niyeti belliydi ben istemedim.Eşimle tanıştım ve yine gizlemeye gereği duymadım eşim bana elini dahi sürmedi biz evlenene kadar ben biraz mahçup bir şekilde anlatınca da asla böyle hissetme kötü hissetme benim için ilk olan sensin sen bana aitsin ben seni öyle görüyorum tartışmalarımız olabilir ağzımdan çıkan herhangi bir sözü lütfen oraya çekme başına kalktığımı düşünme dedi ve bu güne kadar da asla başıma kalkmadı kimle yaşadın nasıl oldu diye sormadı bile bu aralar ise o beni istemeyen kişi sürekli rüyalarıma giriyor ben bu durumun olmasını istemiyorum bende öyle bir düşünce his yok ve ona rağmen sanki eşime düşünce de ihanet etmiş gibi hissediyorum ama asla ne o kişiyi düşünüyorum ne de olmayan ihtimaller üzerinde duruyorum bende büyük bir travma yarattığı için ve bu gerçeği yüzüme vurduğu için mi ben böyle oluyorum olmasını istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum rüyama girmesin diye uyumak istemiyorum aranızda anlayabilen ya da bundan kurtulmam için çözüm üretebilecek olan var mı uzun oldu kusura bakmayın.