• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ve aile sorunları ve cinsel sorunlar

Ben bu kişiler boşanamaz demedim. Aksine aklı ve durumu olan böyle bir evliliği çekmez boşanır. Siz kendinize 4 senedir böyle bir hayatı reva görmüşsünüz. Kocanızın güzellemesini hiç yapmayın. Sizi bir gram seviyor olsa egosunu bilmem nesini kenara bırakır bir doktora giderdi, aile içinde bu konu yüz göz olmazdı.
Gitmediği doktor kalmadı ki
Aptal bir gurur yaptı başta bende erkekler için böyle durumlar önemli diye düşündüm, ne güzellemesi nerede güzelleme yaptım, ya sorunu çözmek için bir mesaj atmak yerine ki bizim toplumumuzun da en büyük sorunu bu işte, insanların gözünde onların fikirlerine tamamen uyman lazım he uydun diyelim yine bir bahane bulur seni eleştirirler.
Ben soruyu sordum, herkesten fikir aldım ama kimsenin en ufak bir hakaretini kaldıracak değilim kimseye güzelleme yapmıyorum akılsızda değilim.
Biliyor musunuz bilmiyorum, bu coğrafyada kadınlar neler yaşıyor.
Bende boşanma yolunda ilerleyen biriyim, iyi ki ailem kararı bana bıraktı da kendim vazgeçtim diyorum.
Ailem bu yorumları yapmadı, lütfen herkes yorum yaparken sınırı bilsin.

2 bucuk yillik evliligimde cinselligi ilk baslarda onemsememistim. ama cok cok onenli bir konu. cinsellik olmadan iliski saglam olmuyor (ayni problemi yasiyorum,care bulamadik biz) aileme ilk kez anlattim. bana birakip gelmedigim icin asiri tepki gosterdiler. bence bu sonme probleminin caresi yok
Boşandınız mı sizde

Gitmediği doktor kalmadı ki
Aptal bir gurur yaptı başta bende erkekler için böyle durumlar önemli diye düşündüm, ne güzellemesi nerede güzelleme yaptım, ya sorunu çözmek için bir mesaj atmak yerine ki bizim toplumumuzun da en büyük sorunu bu işte, insanların gözünde onların fikirlerine tamamen uyman lazım he uydun diyelim yine bir bahane bulur seni eleştirirler.
Ben soruyu sordum, herkesten fikir aldım ama kimsenin en ufak bir hakaretini kaldıracak değilim kimseye güzelleme yapmıyorum akılsızda değilim.
Biliyor musunuz bilmiyorum, bu coğrafyada kadınlar neler yaşıyor.
Bende boşanma yolunda ilerleyen biriyim, iyi ki ailem kararı bana bıraktı da kendim vazgeçtim diyorum.
Ailem bu yorumları yapmadı, lütfen herkes yorum yaparken sınırı bilsin.
Eşim sorun bende değil sende diyordu . Günlerce kavga ettik birbirimize saldırdık.
Sonrasında yenge ve annesine kimseye söylememelerini bu sorunu çözmelerini söylediler ailem. Kaldı mi dersiniz asla herkese anlattılar. Ama Buda Çare olmadı.
Çünkü eşim gitmiyordu doktora.
Evet ben uydurdum tamamen eşinizin doktora gitmeyişini. Herkese sorun onda diyip, kendi aranızda kalması gereken problemi herkese yayıp daha sonra gitmişse de ne fark eder? Düzelen bir durum oldu mu hayır. Çünkü 4 senedir cinsel problemlerin geçmesini beklediğini yazan yine sizsiniz. Herkes gibi ben de burada sizin yazdıklarınızdan çıkarak saygı çerçevesinde yorum yaptım. Tedavi, çözüm istiyorsanız o bende değil.

Evet ben uydurdum tamamen eşinizin doktora gitmeyişini. Herkese sorun onda diyip, kendi aranızda kalması gereken problemi herkese yayıp daha sonra gitmişse de ne fark eder? Düzelen bir durum oldu mu hayır. Çünkü 4 senedir cinsel problemlerin geçmesini beklediğini yazan yine sizsiniz. Herkes gibi ben de burada sizin yazdıklarınızdan çıkarak saygı çerçevesinde yorum yaptım. Tedavi, çözüm istiyorsanız o bende değil.
Tedavi ya da çözüm sunum mu dedim ? Bu toplum sizin gibiler yüzünden bu halde biliyor musunuz yargılayan anlamayan. Yorumunuzu istemiyorum artık yazmazsanız sevinirim.

hayir, esim urologlara gitti, varikosel dendi, suan bir evladimiz var, psikologa gitmedik. esim istekli ama o an sonuyor. sizin gibi cok fazla gorumce elti vs sorunlarla ugrastim. ve ailemden de uzagim
Benim ailemin de asla kabul etmeyeceği bir sorun bu olurdu. İnsan neden evlenir? Çok önemli kendinize haksızlık etmeyin. İnsan olarak yemek içmek gibi doğal ve olması gereken bir konu. Kendinizi açlığa mahkum etmiyorsanız bunada susmayın. Kendinizi kurtarın

Benim ailemin de asla kabul etmeyeceği bir sorun bu olurdu. İnsan neden evlenir? Çok önemli kendinize haksızlık etmeyin. İnsan olarak yemek içmek gibi doğal ve olması gereken bir konu. Kendinizi açlığa mahkum etmiyorsanız bunada susmayın. Kendinizi kurtarın
evliligimizin ilk zamanlari ben iliskiden korkuyordum o an a gelince asla istemiyordum daha dogrusu korkuyordum. vajinusmus teshisi aldim. esimde hicbir problem yoktu. sonra vajinusmusu buyuk olcude yendim bu kez esim söndü.

Eşiniz beş para etmez. Hala övüyorsunuz, daha neler!

Boşanıp hayatınızı kursanıza, ne güzel yurtdışı imkanınız var. Hasta olursunuz bu aile ve bu eşle. Sizden hiçbir şey olmaz.

Ailemde kabul etmedi ama kararı bana bıraktılar
Eşiniz beş para etmez. Hala övüyorsunuz, daha neler!

Boşanıp hayatınızı kursanıza, ne güzel yurtdışı imkanınız var. Hasta olursunuz bu aile ve bu eşle. Sizden hiçbir şey olmaz.
kes sesini senin gibi kadınlar beş para etmez , ne övmesinden bahsediyorsun senin gibi gereksizlerin aklına ihtiyacım yok

Bence bunda bir hayır olduğunu düşünün. İlişkiye girseydiniz şimdiye 2 çocuğunuz olurdu kimbilir daha neler yaşardınız. Şükredilesi bir durum gördüm ben
Verilmiş sadakasi varmış. Bazen insan hayatıyla kumar oynuyor. Konu sahibi 4 sene ile kurtarmış.

Buraya daha önce yazabilseydi daha mı iyi olurdu acaba ?

eşiniz kompleksli ve size laik değil, siz ne kadar çok fedakarlık yapmışsınız zaten İstanbul'dan o aileye gelin gitmeniz bile başlı başına büyük bir fedakarlık. Lütfen kendinize daha fazla yazık etmeyin ayrılın. Cinsellik küçümsenecek bir şey değil evliliğin temel taşlarından. Bu sorunu çözmek için hiç bir şey yapmamış kimse 4 yıl beklemez.

Aynaya bak ve de ki ben bu hayatı hak ediyor muyum ? 4 seneden beridir bu sorunun çözumunun olmamasını sizin davranislariniza bağlayan bir adamdan bir cacık olmaz şimdi poz kesmeleri malesef beni bu ailemle bu sorunla senden başkası çekemez diye düşünmesi benceee🙁

Cinsellik olmadan evlilik yürümez bence. Ya çözün ya bitirin. Gençlik tekrar gelmeyecek. Ben buz gibi soğurdum sanırım o kadar sürede. 🙄

Bence zaten henüz çocuk yapmayın bu evliliğe, önce sizin huzurlu olmanız lazım ki çocuğunuz da daha mutlu bir ortamda büyüsün. Kesinlikle ilk olarak Eşinizin ailesinden uzaklaşıp başka bir yerde düzen kurmalısınız daha sağlıklı ve mutlu bir yuva için daha sonra da çocuk için uğraşırsınız olmazsa eğer bakarsınız ayrılıp ayrılmamaya. Tabi eşinizi sevdiğinizi anladığım için böyle dedim sevmiyorsanız da direkt ayrılın inşallah hakkınızda hayırlısı olsun

Sizinle henüz görüşmeyen ailesi hamile kalirsaniz evinizden çıkmayacak ve kocanız da ne var onlar ailem diyip seni batırıp belki daha kötü iftiralar yalanlar ispiyonlarolacak . Ve siz bunları normal halinizle kaldiramazken lohusa halinizle hayatta kaldiramazsiniz. Çocuk yokken kaçın manyak ailelerden. Uzak oldugunuz için gormemissiniz şimdi çok iyi gördünüz tanıdınız aileyi. Çocuk yokken kaçın vallahi. Çocuk olursa daha kötü insanın o an elinden birsey gelmiyor işte.

Back