Evlilik ve aile sorunları ve cinsel sorunlar

Evet bende öyle düşünüyorum ama akrabaları o kadar seviyorlar ki beni, sıkıntılı olan kendi ailesi

Sevecekler tabi, kusu ötmeyen adami es diye tutuyorsun yaninda.dile kolay 4 yil. Ben 4 gün gecince diyorum hayirdir bu Adam niye yaklasmiyor yanima diye.asla normal degil bu durum asla

Neden bahane arayayım. Elbetteki dönmek istemiyorum yeni bir hayat kuracağım dua edin kabul alayım
Ne duası edicez anlamadım.
Adamın iktidarsız ve siz evliliği sürdürüyorsunuz.
Birde üstüne üstlük bu sorunu her iki tarafın ailesi de biliyor.
Ve ailesi de maaşallah şeyi iktidarsız oğullarını görmeyip size kötü davranıyorlar.

Bence siz etiket meraklısısınız.
Evlenirken etrafınıza ballandıra ballandıra şöyle iyi aileye gelin gidiyor, şöyle işleri, şöyle durumları dile konuştunuz ve şimdi ise geri dönmek işinize hiç gelmiyor.

Dua ile hiç cinsel sorun düzelir mi, sizin evliliğinizde cinsel sorun var ve tıbben çözüm yok. Arkadaşım eşinin abisinin iktidarsızlık sorunu vardı ve gitmediği doktor kalmamış çözüm bulunamadı bu duruma ama adam kalkıp da kimseyle evlenmedi kocanız gibi…

Aynı koca ile yeni hayat nasıl kurulur merak uyandırıyor.

Umarım yeni hayat diye umduğunuz ne varsa gerçek olsun….

Eşinizin bekarken de böyle sorunları vardı muhtemelen ve böyle bir durumu olduğunu bile bile evlenmesi karşısındakine çok büyük bir haksızlık. Üstelik de onun için işinizden gücünüzden vazgeçmişsiniz. Yaptığınız çok büyük bir fedakarlık, bundan sonra cinsellik olsa bile ayda yılda bir olur herhalde. Durumunuzdan memnun değilsiniz ki konu açmışsınız, bence biraz eşinizden uzak kalın, mutlu olmayı başarırsanız o zaman ayrılmayı düşünebilirsiniz.

Öncellikle haddinizi bilin, belli kiz geçmişinizde kininiz öfkeniz var. Kafanızdan kurduğunuz ithamlarla beni yargılayamazsınız dua etmek dinimizin gereğidir ben sana düzelsin diye mi dua et dedim ? İnsan yolu aydınlığa çıksın diye dua eder. Neyse kendimi senin gibi bilmezler için çok yordum cevap bile vermemek en doğrusu

Akıl dinini benimsemiş insanlarız, iktidarsız bir adamla evliliğini sürdüren ve bu konudan oldukça şikayetci biri için ne duası edicez…
Enteresan…
Cevap verip vermemek sizin kararınız…

Ne kini ne öfkesi evliliğimde cinsel sorun yaşamıyorum ki size kafamda ne kurucam Allah Allah çok enteresan…

Bu dediklerinizi söyledim defalarca yemin etti onu savunmuyorum belki de yalan söylüyor ama tanıdım iyi kötü bilmiyordum benim için daha zor diyor.
Kesinlikle ettim oda söylüyor zaten sana çok haksızlık ediyorum diyor. Benim aslında soruyu sormakdaki en büyük amacım zaten benimle gelmese gideceğim o kesin yani. Benim gibi aynı yoldan geçmiş insanlardan fikir almaktı amacım. Fikriniz için teşekkür ederim şu an öyle yapıyorum

Lütfen daha fazla yazmayın ben kabul alayım derken üniversiteyi kat ettim konuşmayı oku istersen eşim gelsin falan demedim gelsin gelmesin zaten gideceğim dedim bu kadar peşin yargılı olma. Ben buraya kararını vermiş olduğum bir şeyi insanlarla danışmak için yazdım neyin akıl dini neyin ne olduğunu emin ol senden daha iyi biliyorum karşıdaki insan aptal muamelesi yapma

Valla yorumlarınızı okumadım.
Her yazan sizin sonraki yorumlarınızı okumaz.
Okul için dua istiyorum yazsaydınız bana cevap yazarken.
Aptal muamelesi bu dünyada kimse kimseye yapmaz biliyormusunuz.
Aptal muamelesini insan kendi kendine yapar yada yaptırır…

Allahiniz seven uzerime ozet atsin
Adam ve ailesi konu sahibini ilk seneler cok üzmüsler.
Asıl sorun cinsellik 4 yıldır birlikte olamamıslar adamdan dolayı. Adamın ucak kalkmıyor problemli iktidarsız. Ama su an cok iyi davranıyomus konu sahibine, cok iyiymis, napacagını bilemiyomus cokta seviyormus……

Bosasin, net. Yemisim oyle sevgiyi

Sen de kendi kendine yapmışsın ki okumadan yazmışsın :)

Bosasin, net. Yemisim oyle sevgiyi
Aynen öyle olacak
Severek kimse ayrılmıyor mu ? Derdim aşkım olsaydı buraya yazmazdım

Sen de kendi kendine yapmışsın ki okumadan yazmışsın :)
Size bi kadın olarak iyi niyet bile sunamıyorum.
Sizin başınıza vurmuş etrafınıza sarıyorsunuz.
İçini hırs, öfke, mutsuzlukla kaynıyor o kadar belli ediyorsunuz ki.
He canım he ben aptal olayım sen akıllı ol.
Bari ben seni bu konu da rahatlatayım…

O kadar akıllısın ki hayran kaldım doğrusu…

Hic mi birliktelik yasamadiniz o kismi anlayamadim ama 4 sene esinizdeki disfonksiyonel durumun duzelmemesi icin cok uzun bir sure. Yeterince isteseydi bir sekilde dogru tedaviye ulasirdi. Ayrica eminim ki sorun sizde olsa 4 sene beklemezdi, ailesi de sana baska kadin mi yok diye gazlayip dururdu 'ogluslarini'.

yazma daha fazla senin aklına ihtiyacım yok

Esinizin sizi sevmesi ni kiskaniyorlar. Pardon da esiniz sizi sevmiyor. Boşan gitsin dusunecek hiçbirsey yok

Ay her şeyi bırakın da aileye anlatmak nedir ya mahremi? Bana mı abes geliyor şu durum bir tek? Maşallah iki tarafın aileside yatak odanızın tüm detaylarına hakim. Gerçekten nasıl anlatabildiniz ve neden yani? Ben başımı kesseler anlatamam. Hem utanırım hemde gerek yok. Sorun varsa da eşimle benim aramdadır,giderim yine eşimle çözerim nasıl çözeceksem.

Çünkü bu konuda kim ne yapabilir eşim ve benim haricimde? Nasıl çözüm olabilirler tam olarak bu soruna? Ailelerin bilmesi tam olarak ne fayda sağladı? Aksine zarar olmuş bence. Bir de hala ailesi bize artık karışmıyor ama sorunumuz da umurlarında değil diyorsunuz. Ben mi anlayamıyorum ailesi sizin cinsel hayatınız hakkında nasıl yardımcı olabilirler? Neyi çözebilirler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…