Evlilik ve aile sorunları ve cinsel sorunlar

Evli arkadaşlar daha güzel fikir veriyor kısmen yapıcı ben ise anlamıyorum tedavi gördüm, depresyona girdim falan.. bunun için mi evleniyoruz biz ya bu kadar zor olmamalı evlilik, ne hale sokmuşlar sizi de kendilerine benzetmişlet bana kalsa kaç kurtar derim de ne bileyim..Allah yardımınız olsun,

Çok afedersiniz 4 sene de penis kalkma sorunu aşılamamış düzelmemiş bir adam daha kaç yıl sonra düzelecek diye bekliyorsunuz…
Ailesi ile ilgili sorunu penisini neden etkilesin ki.
Bu platforma onca kadın eş ailesi ile sorun yaşıyor ama bu cinsel hayatlarını etkilemiyor…
Siz ben boşanıp aile evine dönmek istemiyorum demiyorsunuz da kalmak için bahaneler arıyor gibisiniz….

esinizi birakmayacaksaniz, o zaman basi yurtdisina gidin, kafaniz rahat eder.

ben onu adama demis diye anladim

Eş ailesi biraz faşizanmış anladığım kadarıyla. Kusura bakmayın ama ben çok kızıyorum başka ile gelin gittim diyenlere. Neden siz gidiyorsunuz ki ya o gelsin ya da bilmediğiniz kültüre gitmeyin. Aileniz de üzülmüştür şimdi. Eşiniz gelse de gelmese de bence doktora yapın fırsatınız varsa. Eşiniz dahil kimse için intihar düşünmeyin, o sizin için intihar etmezdi siz neden edesiniz ?

Ailesini sürekli yerin dibine gömmüşsünüz, evlenirken bilmiyor muydunuz bu kadar farklı olduğunuzu? Madem size uygun değil keşke hiç bu yola girmeseydiniz.

Bence yapılması gereken şey belli. Herkes kendi yoluna…

İyi olsaydı da göklere çıkarsaydık keşke :)

Lütfen arkana bakmadan TEK BASINA git.

Kendinize yazık etmişsiniz. Sizin gibi kültürlü, kendini geliştiren, insan sevgisi dolu bir kadına bunlari nasıl yapmalarına müsade etmişsiniz. Kinamiyorum sizi yalnızca içinizdeki cevheri artık fark etmenizi istiyorum.
Yanlış bir evlilik yapmışsınız. Sizi suçlayan, ozelinizi anlatan, laf taşıyan, düşüncelerinize saygı duymayan, ekonomik olarak da varlık için de kira da oturtan bir insan yanlış değil de nedir?
Arkanıza bile bakmadan bulunduğunuz ortamdan uzaklaşın. Kendinize bu iyiliği yapın ve krizi fırsata çevirin. Bosanin ve hayatınıza bakın. Eminim çok güzel bir gelecek sizi bekliyor. Kaderimiz yapacağımız seçimlerle şekilleniyor. Siz yeterince sabretmissiniz, gayret etmişsiniz. Karsinizdakiler insan değilmiş. Ne halleri varsa görsünler.

kötü bir rüyadan uyanmış gibiyim, arkadaşları bile diyordu zaten ona bak eşin nasıl evine bağlı en kötü bir şeyi bile güzelleştiriyor, evime gelen arkadaşları eşleri temizliğimi misafirlerlimi insanlığımı konuşuyorlardı.
Şuna ailesi bana ağzını açamıyor eski kötü günlerim geçti yaşadıklarımı 3 sene önce yaşadım, oda biliyor ki ben karar verme sürecindeyim evliliğimin tüm ipleri artık benim elimde, onu değiştirdim ama şimdi şunu düşünüyorum değer miydi hayır! Biraz gurur yaptım ailem üzülsün istemedim çünkü evlilik kumar gibi artık bizim coğrafyada, çok güzel oynadılar fakat şimdi hepsi benden korkuyor. Ailemden de. Evet Allah istemedi gecelerce ağladığım şeye günlerce sevineceğim belki.
Yorumlarınız benim için çok kıymetli iyi ki varsınız

Bu arada cinsellik olmadan evlilik olmaz. Sağlıklı birliktelik şu dünyada ki en güzel şeydir
Haklısınız bende de sinir yapıyor mutlu çiftlere bakıp yüzümün güldüğünü görüyorum, eskiden böyle şeyler izlemezdim bile, hayatımda kimsenin evini arabasını parasını kıskanmadım, mutlu çiftlere imrenerek üzülerek bakıyorum. Artık ölü toprağını atma sırası geldi

Evet bende öyle düşünüyorum ama akrabaları o kadar seviyorlar ki beni, sıkıntılı olan kendi ailesi

Göremedim çok ailesini uzak şehirlerdeydik

Elbette çaresiz kaldığım bir gün keşke ölseydim demiştim, cahil be toydum evlilik kapalı bir kutu bizi ne beklediğini bilemiyoruz bazen yıllarca sevgili olup hiç tanımayan insanlar biliyorum

Neden bahane arayayım. Elbetteki dönmek istemiyorum yeni bir hayat kuracağım dua edin kabul alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…