Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar eşimle evlilik terapitine gittim ve sonucunda bana verdiği cvp kararlığını sürdür oldu ve 15 gün sonra tekrar görmek istedi sadece benii neden sadece beni görmek istedi neden o cvp ı verdi anlayamadım sizce neden
kızlar eşimle evlilik terapitine gittim ve sonucunda bana verdiği cvp kararlığını sürdür oldu ve 15 gün sonra tekrar görmek istedi sadece benii neden sadece beni görmek istedi neden o cvp ı verdi anlayamadım sizce neden
sevgili caldion; terapiste hangi konuyla gittiğiniz, eşinizin tutumu, öykünüz, o anki hal va tavırlarınız vs. gibi birçok bileşen terapistin kararını etkiler. Bu yüzden sadece yukarıdaki bilgiyle yorum yapmak yanıltıcı olur. Hangi konuda kararlılığınızı sürdüreceğiniz, ne gibi bir probleminiz olduğu vs. bilmek gerekir cevaplayabilmek için.
Sadece şunu söyleyebilirim, evlilik ve çift terapistleri, ilk seansta çifti birlikte gördükten sonra genelde kişileri tek tek görürler. bu alışılmadık bir durum değildir. Bazen erkekle başlanır, bazen kadınla, bazen her ikisiyle birden. Bazen süreçte sadece bir kişiyle devam edilir, bazen her ikisiyle de.. Bu tamamen sizin çözmek istediğiniz konuya bağlıdır. Önerim, terapistinize güvenmeniz ve onun yönergelerini takip etmenizdir. Umarım bir an önce hedeflediğiniz sonuçlara ulaşırsınız. Sevgiler