- 22 Kasım 2010
- 11.038
- 19.320
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Eşimle severek evlendik, bir oğlumuz var. 32 yaşındayım, 19 yaşından beri aynı adamlayim. Özellikle çocuktan sonra iliskimiz bana göre çok yiprandi, ona göre her küçük cocugu olan ciftin yasadigi normal şeyleri yasiyoruz. Daha önce burda eşimle ilgili rahatsız oldugum pek çok konu açtım ama özet gecmem gerekirse esimin iflah olmaz bir tembel olusu, ev işi veya çocuk bakımıyla ilgili hiç bir sorumluluk almayisi, gezmeyi sevmemesi, her dışarı cikisimizin olayli olmasi ve cinselligimizin nerdeyse sifir olusu. Son zamanlarda iletişim de kuramaz olduk. Ben sikayetlerimi dile getirmekten bıktım, o da duymaktan. Evde sesimiz sık sık yukseliyor ve oğlumun bu durumda etkilenmesini istemiyorum. Bosanmayi da düşündüm ama oncesinde elimden geleni yaptım diyebilmek istiyorum. Ben de çok sivri dilli ve dik bir insanım. Genelde onla konusurken hakliyken haksiz duruma dustugum çok oluyor. Kendimle ilgili torpulemem gereken şeyler de var en başta kendi sağlığım için ( tasikardi tespit edildi kardiyolog tarafindan). Bu sebeple her ne kadar eşim ciddiye almayacak olsa da bir evlilik terapistine gitmek istiyorum. Evlilik terapisi almış olanlar tecrübelerini paylasirsa sevinirim