Seni bencilllaslında bi şarkı var o tam bunluk yabancı ama söylemem o benim şarkım
Seni bencilll
Evet, zeki muren cok sever, emel sayin ama sadece turk sanat degil coldplay filan ablam ekşici yani biraz siradişi muzik sever herkesin dinlemediğiyaaa deme öyle yabancı şarkı hem siz türkçe arıyosunuz galiba.
hangi tip müzik dinler kardeşin? türk sanat müziği mi
Evet, zeki muren cok sever, emel sayin ama sadece turk sanat degil coldplay filan ablam ekşici yani biraz siradişi muzik sever herkesin dinlemediği
Bak sen anladın tarzını, evanescence bayılırrr dinlicem hepsiniyazdım yukarı bak zeki müren bir tatlı tebessümün bin vuslata bedeldir
ahah derdinden ben anlarım gamzedeyim de sever.
evanescence my all da güzel
Bunlar sıradışı değil ki.Evet, zeki muren cok sever, emel sayin ama sadece turk sanat degil coldplay filan ablam ekşici yani biraz siradişi muzik sever herkesin dinlemediği
Bak sen anladın tarzını, evanescence bayılırrr dinlicem hepsini
Siradişi derken pek anlatamadım... demek istediğim aslında, kun fe yekun kızlarının dinlediği şarkılar olur ya, ondan olmayacak...Bunlar sıradışı değil ki.
Konunun başında 'özel' müzik zevki vardır, kaliteli dinler deseydin anlardık yahu...
Siradişi derken pek anlatamadım... demek istediğim aslında, kun fe yekun kızlarının dinlediği şarkılar olur ya, ondan olmayacak...
"Baharda kuşlar gibi " şarkısı romantik ve eğlenceli. Ama Özdemir erdoğanın söylediği versiyonu. Bizim düğünde dans müziğimizdi. Hitleri ben de sevmem
Teşekkür ederim! Eniştem de ekşici haha, aslında onun bulması lazım da iştee baldız sen düşün diyorTanıma bayıldımAblanı çok sevdim, hem de ekşiciymiş. Tanıştırsana bizi
Çok mutlu olur umarım
Bende başta Adolf Hitler diyor sandım, Almancı olmama mı bağladı dedimHitler ne alaka ben anlamadımMerakımı mazur görün :)
Teşekkür ederim! Eniştem de ekşici haha, aslında onun bulması lazım da iştee baldız sen düşün diyor
Bende başta Adolf Hitler diyor sandım, Almancı olmama mı bağladı dedimGaliba hit sarkilar demek istedi
Ekşici değiliz ama bunları biz de dinliyozEvet, zeki muren cok sever, emel sayin ama sadece turk sanat degil coldplay filan ablam ekşici yani biraz siradişi muzik sever herkesin dinlemediği
Yardimseverligine hayran kaldim!O zaman ekşide ara şarkıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?