- 21 Temmuz 2015
- 6.669
- 6.063
- 198
haha ay yok ya bir ciddi adım yok :)çok teşekkür ederimm
sen teklif aldınmı yani nişan söz bir şey var mı canım
haha ay yok ya bir ciddi adım yok :)
okul bitince inşallah..
güzel haberlerini bekliyoruz
Amiiin inşallah teşekkür ederimHayırlısı olsunn Allah tamamına erdirsinn darısı başımıza :))
alyansını nasıl takıyorsun ya sorun oluyor mu böyle yamuk oluncaaynı zamanlarda teklif aldık galiba :) ben de pazar günü evlenme teklifi aldımkesinlikle harikaydı. hayırlı uğurlu olsun canım ikimize de. yüzüğünde çok gzelmiş. benimki de böyle bişey
http://www.zenpirlanta.com/pirlanta-yuzukler/tektas-yuzukler/urun/4335
Alyansla çok hoş durmuyor zaten ayrı parmaklara takmak gereklialyansını nasıl takıyorsun ya sorun oluyor mu böyle yamuk olunca
Daha nişan veya sözümüz olmadı canım . Muhtemelende ayrı parmaklarıma takarım amaalyansını nasıl takıyorsun ya sorun oluyor mu böyle yamuk olunca
farklı parmaklarda daha iyi olur sanki dimi zaten.bu modellere bayılıyorum da
çok güzel bi an olmuş tebrikler canımm hayırlı olsunaynı heyecanı aynı zamanlarda yaşamışız :) biz de büyükadaya gittik, akşam yemek yedik güzel bir yerde sonra soğukta adada gezemeyeceğimiz için hemen kalacağımız yere gittik. Odada güller ve mumlarla süslenmişti, fotoğrafımızın olduğu bir çerçeve bir köşede duruyordu. Ve bir kutu vardı üzerinde kurdele sarılı, önce şaşkınlıktan ağzımı kapatamadım sonra kutuyu verdi bana açtım. İçinde bir sürü küçük kağıtlara yazılı notlar vardı, tek tek hepsini kurdeleyle sarmış 45-50 tane not.
Onları birlikte açıp okuduk sonra bana ıpad den bir video izletti.
Ailesindeki herkes bir cümle bir şey söylüyor buna babası falan da dahil :) hayatımda hiç bu kadar şaşırmamıştım, ben video izlerken yüzüğü çıkarıp evlenme teklifi etti:)
İnsan gerçekten o an inanamıyor orda yokmuşum gibi hissettim hem şaşkınlık hem mutluluk. Allah herkese böyle güzel anları yaşamayı nasip etsin en güzel şekilde. Vee bu da benim tek taşım :)
ben daha alyans almadım ama hoş durmaz ya ben sözden sonra sol a takmaya başlıcam tektaşımı. hatta bazen sola alıp alıştırma yapıyormfoto var mı nette filan ben baktım da bulamadım ikisi yanyana olan
aynı heyecanı aynı zamanlarda yaşamışız :) biz de büyükadaya gittik, akşam yemek yedik güzel bir yerde sonra soğukta adada gezemeyeceğimiz için hemen kalacağımız yere gittik. Odada güller ve mumlarla süslenmişti, fotoğrafımızın olduğu bir çerçeve bir köşede duruyordu. Ve bir kutu vardı üzerinde kurdele sarılı, önce şaşkınlıktan ağzımı kapatamadım sonra kutuyu verdi bana açtım. İçinde bir sürü küçük kağıtlara yazılı notlar vardı, tek tek hepsini kurdeleyle sarmış 45-50 tane not.
Onları birlikte açıp okuduk sonra bana ıpad den bir video izletti.
Ailesindeki herkes bir cümle bir şey söylüyor buna babası falan da dahil :) hayatımda hiç bu kadar şaşırmamıştım, ben video izlerken yüzüğü çıkarıp evlenme teklifi etti:)
İnsan gerçekten o an inanamıyor orda yokmuşum gibi hissettim hem şaşkınlık hem mutluluk. Allah herkese böyle güzel anları yaşamayı nasip etsin en güzel şekilde. Vee bu da benim tek taşım :)
canım nasıl bir teklifti sayfalarda göremedmAllah mutluluğunuzu daim etsin hayırlı uğurlu olsun inşallah ama gerçekten muhteşem bir duygu muhteşem rabbim herkese yaşatsın
canım nasıl bir teklifti sayfalarda göremedmmerak ediyorum
çok güzel canmmm mutluluklar tekrardanKapodokyada bir mekana götürdü canım ben öyle manzara falan izlicez sanıyorum sonra hoş bir masa işte arkamı bi döndüm diz çökmüş benimle evlenirmisin dediğini hatırlıyorum sadece bir kaç bir şey daha dedi ikimizde heyecandan hatırlamıyoruz .çok güzeldiiii
Kısmetse şubatta gelecekler nişan yapcaz kendi aramızda düğünüde ağustos sonu eylül başı gibi düşünüyoruz şubat için çok heycanlıyım varya ne giycem ne yapıcam hiç bilmiyorumkıpır kıpır içim size ne zaman geliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?